Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כשאני מפעיל מזגן באוטו וגם לפעמים כשאני בלי מזגן אני מרגיש שהאוטו מתאמץ ולא סוחב..

כנראה יש בעיית מנוע אם אני לא תוקע מישהו יכול להגיד לי מה זה יכול להיות ? מה הבעיה באוטו?

תודה רבה.

פורסם

צר לי לאכזב אתכם שני מגיבי הקודמים.

זה לא נורמלי שברכב שמותקן בו מזגן לא תהיה כמעט סחיבה אפילו בפיאט אונו עם מזגן שיש לחבר טוב הנאוטו שד,

לי יש אפלאוז 97 אוטומטי והוא נוסע מצויין גם עם מזגן ובכל תנאי : עלייה ,ירידה ,מישור.

צריכת הדלק גבוהה יותר אין מה לדבר אבל אין בעיות סחיבה.

אם יש בעית סחיבה כזו משמעותית יש תקלה ברכב והאפשרויות הן כל כך מגוונות: מבעיות במערכת הדלק,שריפת שמן חריפה מהשסתומים עד כדי כמעט סתימת מעברים,(היה לי ולאחר שימוש בתוסף לשסתומים הם נפתחו והרכב התחיל לנסוע כמו שצריך),

ועד לבעיות מנוע חלש שסופו קרב.

כדי להפסיק את מסכת הניחושים מומלץ שפותח השרשור יחזור ויתן פרטים כמו :האם נדלקה מנורת תקלת מנוע,יספר לנו אילו טיפולים /תיקונים בוצעו לאחרונה ברכב,יעשה בדיקה של שמן ומים ויראה שבטעות לא התערבבו ויחזור לעדכן.

אחרת כל אחד מהגולשים יזרוק משהו אולי נכון ואולי לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוא אני אתקן אותך מניסיון אישי שלי ושל עוד המון אנשים: ברכבים לא חדישים, בעל מנועים בנפח קטן (פיג'ו 205, סיטרואן AX וכ'ו) ניתן בפירוש להרגיש הבדל כאשר המנוע עובד - האוטו הופך לעגלה!

אולם, בסוזוקי בלנו הדבר לא כך (שוב, מניסיון אישי). שם כנראה שבאמת קיימת תקלה כלשהי.

פורסם
בוא אני אתקן אותך מניסיון אישי שלי ושל עוד המון אנשים: ברכבים לא חדישים, בעל מנועים בנפח קטן (פיג'ו 205, סיטרואן AX וכ'ו) ניתן בפירוש להרגיש הבדל כאשר המנוע עובד - האוטו הופך לעגלה!

אולם, בסוזוקי בלנו הדבר לא כך (שוב, מניסיון אישי). שם כנראה שבאמת קיימת תקלה כלשהי.

תן לי לתקן אותך , לי יש אונו 95 (אוטו לא חדש) והנסיעה עם מזגן בכלל לא הופכת את האוטו לעגלה , נכון צריך להתנהג עם האוטו שונה כי יש ירידה בכוח אין מה לעשות. אבל האוטו נוסע ונוסע יפה מאוד בשביל מנוע 1400 ועם מזגן

• תוכן חדש...