Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כבר חודש רכב והיום ניפגשתי עם מישהו שפירסם מודעה על

ניסן אלמרה, 2001, 1600, עשתה 96000 יד 2 והוא רוצה עליה 46000 ש"ח

הרכב במחוץ נראה טוה אבל יש לו כמה דפיקות קטנות בצדדים אבל לא משהו רציני

האם כדאי לקנות אותו?

הניסן אלמרה נחשב לרכב טוב? אמין? חסכוני?

אשמח על כל פיסת מידע כי אני לא מכיר כלכך את הרכב הזה

תודה

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש כבר חודש רכב והיום ניפגשתי עם מישהו שפירסם מודעה על

ניסן אלמרה, 2001, 1600, עשתה 96000 יד 2 והוא רוצה עליה 46000 ש"ח

הרכב במחוץ נראה טוה אבל יש לו כמה דפיקות קטנות בצדדים אבל לא משהו רציני

האם כדאי לקנות אותו?

הניסן אלמרה נחשב לרכב טוב? אמין? חסכוני?

אשמח על כל פיסת מידע כי אני לא מכיר כלכך את הרכב הזה

תודה

לפי הנתונים שרשמת, במקרה אני מכיר את הרכב שאתה מדבר עליו (מנתניה- תקן אותי אם אני טועה).

האלמרה נחשב רכב מאד אמין- אחד המשפחותומטיות האמינות ביותר!

לרכב מנוע וגיר אוטומטי פשוט וטוב והיא די זריזה!

החסרון של הרכב הוא עצם היותו רכב אפרורי, כלומר חדוות נהיגה חפש במקום אחר!

לגבי הרכב הספציפי, אם מדובר על האקזמפלר הספציפי, אזי מדובר על זוג אנשים מבוגרים ששומרים על הרכב היטב בחניה תת קרקעית מקורה ברב הזמן...

לפיכך- שווה בדיקה.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

כמה הערות והארות ומצטער על ההכללות:

1- יש לבדוק היטב על שם מי רשום הרכב ולראות שלא מדובר בסוחר (מה לעשות,בנתניה כמו בחיפה יש לא מעט).

2- תמוה מאוד שהבן אדם מוריד כל כך הרבה כסף (לא יודע מחירון מדוייק אבל בין 10-12 אלף לא מורידים סתם אלא אם האוטו עבר תאונה לא קלה או שאולי הבעלים הקודמים היו ליסינג/השכרה ואז צריך לעשות חושבים האם הקנייה תהיה כדאית.

3- רכב כזה קל מאוד למצוא מבעלים פרטיים ואם סעיף 2 נכון אפילו בחלקו כדאי לחפש רכב אחר,בטוח שלא תצטער.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי אישית יצא לדבר עם בעל הרכב, מדבריו המחירון של הרכב עומד על 47,000 ש"ח.

כפי שציינתי הרכב בבעלות זוג מבוגרים ובוודאות - לא סוחר!

לגבי בעלים קודמים- יש לבדוק!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

2- תמוה מאוד שהבן אדם מוריד כל כך הרבה כסף (לא יודע מחירון מדוייק אבל בין 10-12 אלף לא מורידים סתם אלא אם האוטו .

הגזמת !

אני לא מכיר את המחירון, אבל אין שום מצב שאלמרה 2001 עולה 58 אלף ש"ח, אולי גירסאת איבזור מיוחדת, אבל אני לא חושב שיש לה כזו בשנתון הזה.

בל מקרה, נסיון אישי עם הרכב אןי לי, אך גם לי יצא לברר עליו ורק מחמאות הוא קיבל מבחינת אמינות.

אם המחירון הוא אכן 47 (רגיל או משוקלל?), שווה לבדוק את המכות פח הקטנות ולהוריד לו עוד כמה אלפים ולקחת את הרכב לבדיקה.

• תוכן חדש...