Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רוצה רכב נעים, זריז, יפה וקצת מיוחד!

חשבתי גם על פיז'ו 206 XS (קטנה ו יקרה)

חשבתי גם על מנהלתי 406 2.0 סמ"ק גדול מידי ולא ממש מתאים לבחור בין 23...

קסרה מכונית מכוארת, כך חשבתי הרבה זמן. אבל התחלתי לשים לב עליה והיא ניראת לא רע כששוטפים אותה ועל חישוקי 15 חתך 55 ועוד אם מנוע מכובד.

חשבתי אולי זו תיהיה בחירה טובה. היא לא יקרה יחסית, מנוע טוב. אני חושב!

מה אתם יכולים להגיד על קסרה 2.0 שנת 2001 2002. הייתה לי קסנטיה אז על נוחות ואיבזור אני יודע מה בקשר לאמינות, איך המנוע הזה יש לו כוח? בהשווה לקסנטיה 1.8? יש להם שוק כמו לקסרות אחרות או קשה לימכור אותה בסוף?

יש לי הצעה מעניינת

מכונית שנת 2001 יד שני, עברה רק 39K קצת משופשפת מבחוץ אבל בפנים כמו חדשה.

אבל הבן אדם אומר "אני לא ממהר" ומבקש עליה 40,000 ש"ח המחירון של לוי יצחק הוא 34,000

מה אתם אומרים על זה בכללי?

תודה!

פורסם

דבר ראשון -סיטרואן ב6K מעל המחירון זה מאוד מוגזם.

דבר שני - לא חסרות קסארות במצב דומה להנ"ל, תשקיע זמן בחיפוש וזה ישתלם.

לקסארה מנוע 2000 138 כוחות סוס , ביצועים לא רעים.

הרץ חיפוש בפורום

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
קסרה 2 ליטר בנזין או דיזל?! איפה מצאת 2 ליטר בנזין?

יש אחת כזאת, הדגם זה אקסלוסיב ואני חושב שזה בא עם גיר אוטומטי בלבד

אני נסעתי על כזאת פעמים רבות, היא נוחה, זריזה וחמודה

הגיר קצת בעייתי (אני חושב AL4) לפעמים הוא קופץ קצת אבל מתרגלים (הגיר משמש הרבה מכוניות צרפתיות)

פורסם

אז זהו זה שקסרה 2000 סמ"ק אם נתונים כאלה לא לבן או צבע כסף (לא רוצה צבעים בהירים) לא ממש קל לימצוא. זה כמו לחפש GTI 206.

עוד פעם אני בעל קסנטיה לשעבר. מכיר את הגיר,מכיר נוחות נסיעה.

הרכב הוא בנזין.

אני לא חושב שכבר רצים לתת לו את ה40K ש"ח. את האמת אם הרכב היה מושלם מבחוץ כמו מבפנים הייתי נותן לו את הכסף. אבל הוא לא! אני מטלבט.

36 אולי הייתי שם. אבל ק"מ שלו הוא מאוד קטן 39K

פורסם

הסיכוי שתמצא עוד קסארה כזו, עם קילומטראז' כזה, קטן עד מאוד.אם האוטו עובר בדיקה בלי צרות גדולות, בלע את הרוק, תוריד כמה שאתה יכול ותיקח.

אם אתה רוצה להתנחם קצת, תחשוב איזה קורולה, נניח, סכום כזה יכול לקנות וסביר להניח שתרגע.

פורסם

לקסארה 2.0 יש גיר מתוצרת ZF,כמו ב 1.8 ולא AL4 כמו ב 1.6.

מנועה של הקסארה 2.0,למרות ניפחו הדומה ונתוני ההספק,לא אותו מנוע של ה 406 מתוחת הפנים או ה 206 GTI.

מדובר ביחידת כוח ישנה יותר,כמו זו ששירתה את הקסנטייה וה 406 הישנות יותר.

אמנם הגיר דואג לסרס היטב את כוחו של המנוע,אולם פעולתו נעימה וצפוייה,ובסה"כ הביצועים טובים,אם כי לא כמצופה מקומפקטית בעלת מנוע גדול יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בסכום דומה 30K לדוגמה אני קונה קורולה שנת 96 97 מנוע 1.6 וקילומטרז' של 150K לפחות. גם לא קל לימצוא במצב טוב למכירה. וזה ביכלל אבל ביכלל לא הכיוון. רכב ישן, לא יפה גם כשהוא היה חדש, יפני היא בסדר אבל ממש לא מיוחדת.

בקסרה לפחות יש כמה פיצ'רים כמו שליטה מהגה, אה גיר ZF עוד יותר טוב (תודה על מידע), כמו מושבים רכים ונוחים, מגנזיום דווקה נראים טוב, מדבקה "אקסקליוזיב" :-D ו 138 כוחות סוס. נו וקצת תיקונים אאה שטוית:roll:

מה יש בקורולה...?

"חן פרחי"- מה זה אומר ביצועים טובים יש לך השוואה בין קסנטיה 1.8 16V

תודה!

לNIV- אני די הרבה בפורום, לימדו אותי כבר בקשר לחיפושים :) וגם ממש זמן להתחיל סתם לירשום את הנושה. קראתי כמה נוסעים בקשר לקסרה... לימצוא שרשור על קסרה 2.0 לא ממש קל וגם הוא חסר תוכן.

אתה עשית סיבובים על קסרה?

אתה חושב שקל לימצוא קסרה 2.0 יד שניה שנת 2001 אם 39K על השעון?

פורסם

הוא שאמרתי.

באשר להערתו של אחד מקודמי על הגיר והמנוע של הקסארה. לדעתי הגיר הוחלף בשנת 99, או מעט מאוחר יותר לאורך כל הליין של הקסארה, כמו גם ראש המנוע שהקפיץ את הכוח מ 120 ל 138 כ"ס. אבל איני משוכנע, כדאי לברר.

פורסם

עוד כמה שאלות טניות.

איזה חישוקים וצמיגים יש לקסארה 1.6 2002 ואיזה מידה הכי "יפה" אפשר לאשר

האם יש לה מחשב דרך, ל 1.6?

ההבדל בסחיבה בין 1.6 ל 2.0 הם משמעותיים?

בקיצור מינוסים ופלוסים של שתי הגירסאות.

פורסם
עוד כמה שאלות טניות.

איזה חישוקים וצמיגים יש לקסארה 1.6 2002 ואיזה מידה הכי "יפה" אפשר לאשר

האם יש לה מחשב דרך, ל 1.6?

ההבדל בסחיבה בין 1.6 ל 2.0 הם משמעותיים?

בקיצור מינוסים ופלוסים של שתי הגירסאות.

כן ההבדל משמעותי, ה 2.0 כמובן יותר חזק ו"סוחב" הרבה יותר טוב

שלא נדבר על כל האבזור שמגיע איתו (מגנזיום, 4 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל)

בקיצור אם אתה כבר קונה, עדיף שלא תתפשר על ה 1.6, זאת דעתי לפחות ...

פורסם

אל תשלם 6 מעל למחירון על סיטרואן! זה מוגזם.

נכון שהקילומטרז' נדיר אבל אתה אומר שהמצב בחיצוני קצת משופשף

חכה שהבנאדם יקלוט שלא יתנו לו הרבה מעל למחירון ותקנה.

אם אתה חסר סבלנות רד מזה

פורסם

זה לא שאני ממהר אבל אני באמת אדם חסר סבלנות. הקטע אם הרכב הזה היא שהקלומטרים שלו ממש נדירים.

עוד דבר בקשר לבן אדם כמובן אני אחכה עוד כמה זמן ואחרי זה אינסה עוד פעם.

אבל הבן אדם עצמו במקרא הזה לא ממש צריך את הכסף (זה מילים שלו, פשוט שתבינו את כל המצב) ולא ממהר לימכור ברגע הזה. יש לו מסאית הובלות. רק בגלל שהרכב רוב הזמן עומד אז הוא יחליט לתת מודעה באינטרנט (אגב מודעה על החלון אין). בנתיים הוא אומר שאם יתנו לו 40K הוא ימכור לא אז לא!

כן הרכב לא מושלם מבחוץ אבל זה אפשר לסדר. בפנים זה כבר בעיה אם הכל משופשף כמו כפתורים, מושבים, הגה. זה כבר בעיה. גם הקילומטרז' הגבוה אי אפשר לסדר. אלה דברים בלתי הפיכים. אפשר או ליצבוע את הרכב או לינסוע כך שרוב הזמן אתה פשוט לא שים לב לזה. שלא תחשבו שלא הכפת לי. גם לי קצת לוחץ לתת לו 6 מעל המחירון

אני הולך ליראות עוד מאת קסרה 1.6 שנת 2002 אם 75K ק"מ. יד-1 רוצה 38K, מוכן לרגת.

פורסם

34K על רכב כזה זה באמת מוגזם, המחיר נמוך מדי.

נסעתי על רכב כזה וזה רכב מצויין. זה נכון שאני מעט משוחד אבל הוא נוח, מהיר, מאובזר וכיפי.

לא מתאים לך ב-40K? ב-34K אפשר למצוא קורולות וסיוויקים עם מנוע 1.6 משנת 95, ENJOY.

פורסם

XENON אני מסקים איתך... אבל או קי הוא מצא משוגע אחד שנותן לו מעל המחירון יגיע תורי לימכור אני בספק שאמצא כזה.

הרכב לפי המכירון 34000 אני יתן לו 40000 בעוד נגיד שלוש שנים אני ארצה לימכור המכירות תיהיה 20000 ירד 14000 ש"ח ובישבילי זה 20000 ש"ח. אתה מבין אותי חוץ מזה 40K זה לא הכל. אני רוצה רכב מושלם אני יצבע אותו זה עוד איזה 5K. פה ושם כמה סידורים זה עוד 2K. זה כבר 47K הרכב במחירון 34K רכב צרפתי שקשה לימכור במחירון...

זה פשוט לוחץ קצת מפריע נפשי!

• תוכן חדש...