Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

75 אלף קילומטר במכוניות של היום זה כלום. אם הדבר היחיד שמפריע לך זה הקילומטראז' - תתגבר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור

לא רצית את שלי כי הוא יקר\ישן 2002\לא FR\מחק את המיותר, אבל עם קילומטראז' נמוך....

אתה לא רוצה את ה 2005 כי הוא עם קילומטראז גבוה....

ברכב כה נדיר, ובזמן נתון, לא תמצא אופציה טובה יותר, עצתי לך, קח את ה 2005 , באמת !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני אספר לך סיפור נחמד מאוד שקרה לי בתקופה האחרונה:

חבר קנה רכב X, יד 2, 130K ק"מ, בבדיקה הרכב יצא ללא שום תקלה. אחרי הקניה לא היה צריך להשקיע ברכב שקל אחרי הקניה כי הרכב עבר בשנה האחרונה טיפולים בהשקעה של 10K ש"ח.

חבר אחר קנה גם רכב X, יד ראשונה, 90K ק"מ, בבדיקה מצאו כמה תקלות. אחרי הקניה הבחור שם 6K ש"ח יישור קו ועדיין לא נפטר מכל התקלות.

ד"א, 2 הרכבים נקנו באותו סכום מעל המחירון.

מסקנה, אל תבחן רכב לפי הנתונים על הנייר והדברים של המוכר, קח לבדיקה ותבדוק כל רכב לגופו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש כמה סיאט לאון טורבו למכירה אבל כולם רוצים 110K ש"ח במקום 93K ש"ח שזה מחיר מחירון

ולמה רק בגלל שיש להם עור באוטו ....

האם שווה לשלם 110K ש"ח רק בגלל עור???? והתוספת אפילו לא מופיעה בלוי יצחק

פורסם

התוספת מופיעה בדגם של 2004 והתוספת רק עבור רפודי עור היא באזור ה 3K, אבל משום מה באמת, כל בעל לאון שדיברתי איתו טוען ואין לי מושג על בסיס מה כי תוספת עור מוסיף 13-14K למחירון, גם אם מוסיפים ביצחק לוי את כל התוספות האפשריות בלאון (שלחקן לא קיימות באמת) לא מגיעים לתוספת של 10K....

-----

פורסם

אחי הבעלים עם כל הכבוד סתם קשקשנים כי אלה תוספות שרק משלמים בחברה ובחיים לא משלמים ביד שנייה ...

כאילו מתי בנאדם הלך לקנות ביימר או מרצדס ואמרו לו תוסיף עוד 10 לעור ... זה סתם תוספת שרק ואך משלמים בחברה!!!!

פורסם

anan_hl

אתה כל הזמן מנסה לשכנע את כולם למה כדאי לך לקנות רכב בזול ...

רוצה דוגמא: לאון טורבו חדש, עולה מחיר X, יש חבילת פאר של סאנרוף, חיישני חניה ועוד כמה שטויות בתוספת 8000 ש"ח.

כשהרכבים האלו יצאו ליד שניה, גם תנסה לשכנע שלא משלמים על סאנרוף ???

רוצה עוד דוגמא, ממיודענו לוי יצחק:

לאון טורבו עולה X

גולף GTI זהה מאותה שנה עולה עוד 30,000 ש"ח

אאודי A3 עולה עוד 40,000 ש"ח

אאודי TT עולה עוד 80,000 ש"ח

הפלטפורמה אותה פלטפורמה, זה למה בעלי הלאון דורשים ומקבלים יותר.

תמשיך ככה, כנראה עוד הרבה שנים לא תקנה רכב.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מה הכוונה שלא מוסיפים על תוספות?!

מאיפה אתה מביא את זה?!

יש אחוז תוספות שמוסיפים על תוספות.

בדר"כ על ריפודי עור זה בין 3% לל-5%.

הסיאט לאון הוא רכב מבוקש שנע סביב הציר של היצע וביקוש, לכן המחיר הוא כה גבוה וגם שווה.

אם אתה לא תרכוש את הרכש, יש עוד 1,000 כמוך שמחכים לו.

זה היה תקציר קטן על רכישת רכב מיד שניה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ואללה תאמין לי שרק מטומתמים שמשלמים 20K מעל המחירון על המכוניות כמו ביד2 20K אנשים אתם נורמלים??? 20K מעל המחירון בשביל עור שעולה בחברה 10K???

הייתי משלם 8K ש"ח לא יותר..ב200K אני קונה דגם חדש ....

יש מחירון שכל הארץ הולכת עליו...

נגיד את זה ככה

אני אקנה לאון 2005 יד 2 עשתה 75K ק"מ... אני בתור בנאדם צעיר ארביץ נגיד 30K ק"מ בשנה אהיה יד 3 מי יקנה ת'אוטו ממני אחרי זה מעל המחירון....??? זה הפסד ענקי

שנית אודי וגולף... הם מוכניות גרמניות ... וידוע שגרמני יקר מאוד בארץ....

ותאמין לי שזה לא אוטו ראשון שלי... ואני אחכה עוד... ונראה לי שאני עולה לsti נראה מה יקרה

פורסם

מטומטמים או לא מטומטמים, רוצה לאון טורבו- שלם מעל המחירון או תישאר מעוצבן בבית...

היצע מול ביקוש זה שם המשחק

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרכב שאתה מצאת ספציפית יכול להיות שלא עומד בדרישות.

אבל ש-לי הייתה לאון טורבו מודל 2002 עם 54,000 אלף ק"מ לא מצאתי סיבה לתת אותה במתנה לאף אחד! :x

אם אתה מוצא להתעעצבן על עוד 5K-10K ש"ח תוספת על רכב שבאמת יהיה שמור (יש לאחד כזה בשירשור שהגיב פה.

ליאור לא אמרתי כלום..) ושלא תצטרך להשקיע את הסכום הזה ביישור קו,

לא נראה לי שתוכל לעמוד בקנייה של STI ואין על מה לדבר בכלל בנוגע לאחזקה של רכב כזה.

קצת יותר ניסיון שתרכוש עם הזמן בשוק הרכב, יעשו את ההבדל.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מר כוח-סוס, מנסיון של חיפוש רכב כזה כבר מספר חודשים גם אני אני יכול להגיד לך שאני מבין מאוד למה הוא מתעצבן, ותאמין לי שלא כל המוכרים ביד שתיים הם ליאור! ואני מבין לגמרי את המחיר שליאור דורש אבל אנשים דורשים 20K מעל המחירון על רכבים עם תאונות עם קלימוטרז גבוהה ושיפורים חובבניים?

רק בגלל זה אני עדיין לא בעלים של סיאט לאון טורבו...

וכן גם אני קצת ממורמר... מחכה עם הכסף ביד למישהו שירד מהעץ שהוא טיפס עליו...

-----

• תוכן חדש...