Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה שמאוד מזכירה את מה שנאמר בטופיק הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=73501

אני עם פיאט אונו 94 - הזרקה עם בעייה נורא דומה

בזמן האחרון זה התחיל להיות קבוע,עד לאחרונה זה היה שבוע שבוע לסירוגין - סל"ד נמוך בניוטרל ברמזורים ולעיתים נכבה (שלא נדבר שעם מזגן בכלל אני לא יכול להיות בניוטרל)

תוסף דלק בזמנו ניסיתי אני זוכר - וזה לא פתר את הבעייה , הרבה לפני זה לפני כשנה וחצי עשיתי ניקוי אצל בעל מקצוע מפאת בעייה דומה אומנם לא עקבית כך.

אז כמה שאלות הנוגעות לפוסט הנ"ל (לא רציתי להקפיץ):

רק כדי לוודא - באונו זה החלק העגול הזה מתחת לפילטר אוויר?

'תרסיס קרבורטים' היכן ניתן להשיג? והאם צריך לפרק את המנוע צעדים?

ואם אכן הוא פגום - כמה לערך עולה כזה דבר? - כאמור לפיאט אונו 94 1.4 ל'.

פורסם

רק בשבוע האחרון היו כאן 3 מכוניות דומות עם כנראה בעיה דומה ואתה הרביעי.

חיפוש קל,כדאי ורצוי לעשות,לקרוא את השרשורים מאוד כדאי וגם לעשות את הבדיקות שיאמתו את התקלות הללו יותר ממומלץ.

שוב החשודים העיקריים: מגבר טורים /דיגיפלקס שכבר נטחן רבות לגביו /בעית הארקה .

אבל הכי חשוב.... כדי שאף אחד מחברי הפורום לא יתחיל מהפיאט להיות תשוש,חובה לערוך... חיפוש...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יודע ראיתי וקראתי

השאלות ששאלתי , תשובות אליהם לא קיימות בטופיקים האחרים

לא שאלתי מה יכולה להיות הבעייה או איך לפתור אותה - כמו שאתה אומר - הפורום כבר דש בנושא הזה הרבה...

• תוכן חדש...