Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ניסתי לכוון היום את המערכת על ידי האקולייזר הפרמטרי

והעניין נראה לי קצת מסובך למדיי

אז לכל מי שהתנסה עם המכשיר הנ"ל או שיש לו מכשיר כזה

אז שבבקשה ייעץ או יעזור לי כדי לדעת לעבוד איתי

בברכה אסיף.

פורסם

אני מניח שלהגיע לאקווילייזר עצמו אתה יודע...

יש לך 5 קבוצות תדרים שאתה יכול לשחק איתם, מעבר ביניהם נעשה ע"י לחיצות חוזרות על מקש "BAND" - כל לחיצה תעביר אותך לתחום התדרים הבא.

ברגע שהגעת לתחום בו אתה רוצה לטפל (תחום התדרים מופיע בתחתית המסך) אתה בוחר את התדר הספציפי בו אתה רוצה לטפל ע"י החלקה על הפס בתחתית המכשיר לימין או לשמאל. המכשיר יראה על איזה תחום אתה מתביית בכל פעם.

נניח לרגע שאתה נמצא בתחום הראשון (תדרים נמוכים), בתחתית המסך מופיע לך תחום תדרים 10HZ-50HZ (אולי תחום קצת אחר, אני לא זוכר בע"פ).

אתה רוצה לטפל ספציפית באיזור ה-40HZ, החלק אצבע על הסלייד-בר עד שיופיע בתחתית 40HZ.

עכשיו, עם הכפתור של הווליום אתה מעלה או מוריד DB לתדר המסויים ועם כפתור ה-SOURCE אתה בוחר את רוחב רצועת השינוי. קצת קשה להסביר את המושג "רוחב רצועת השינוי" (אם בכלל יש מושג כזה) אך ויזואלית, אתה תבין בדיוק על מה אני מדבר.

אחרי שסיימת עם טווח התדרים הזה, אתה עובר לטווח הבא בעזרת כפתור ה-BAND וחוזר חלילה.

בסוף, תהיה חייב לשמור את השינויים שלך ע"מ שישארו לאחר שתצא מהאקווילייזר.

לשמירה, לחץ על כפתור FUNC, ובתחתית החלון יעלו 6 מקומות לשמירה (כמו בתחנות הרדיו).

לחץ למס' שניות על המיקום בו אתה רוצה לשמור את הכוונונים שביצעת וצא מהתפריטים חזרה.

אולי בקריאה זה נראה קצת מסובך אבל זה ממש לא!

אם אתה מגיע למפגש מרכז בשבת, חפש אותי (גולף כסופה שנת 2000) ואני אראה ואסביר לך (אגיע בסביבות 14:00).

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

מצטער, לא מבין את השאלה ולא נתקלתי במשהו דומה.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...