Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולכם :-)

קודם כל, אני רוצה להגיד שכבר חיפשתי בפורום וקראתי את חוות הדעת הכללית שלכם עליה :-D

הייתי שמחה אם בכל זאת תתנו לי את חוות דעתכם בהתחשב בתנאים שלי ובמה שאני מחפשת -

יש לי האפשרות להחליט תוך כמה ימים בודדים אם אני רוצה לקנות את הרכב הזה במחיר מדהים.

הסיפור בקצרה הוא שזה הרכב שחבר שלי קיבל מהחברה עד שהגיע הליסינג שלו.

יש לו קילומטרז 120 אלף, נקי לגמרי לגמרי מתאונות, חבר שלי נהג עליו כמה חודשים ואני נהגתי עליו הרבה מאד בזמן הזה - הכל בסדר בו, נוח לי, טוב לי.. הוא נראה מאד שמור והוא במצב מעולה.

לא השכלנו לחשב כמה דלק הוא עושה לק"מ, ובפועל אני לא ממש יודעת אם הרכב הזה נחשב לאמין, אם החלפים שלו יחסית זולים ואיך הוא בכלליות.

אני סטודנטית והמחיר שהם מציעים לי מאד מאד זול יחסית לאוטו אבל מאד יקר לי כסטודנטית (25,000)

השאלה היא אם למישהו מכם יש אותו והוא יודע לענות לי על השאלות (אמין? חסכוני?)

והאם בכלליות אם הייתם במצבי - הייתם חושבים לקנות אותו.

(אגב, רוב ההתלהבות נובעת מהעובדה שאני משדרגת מפיאט אונו 94 שעושה לי את המוות :evil:)

הרבה תודה לעונים Emo13.gif

פורסם

הדייהו לאנוס נחשבת למכונית אמינה למדי וקלה לתחזוקה.

סה"כ היא מהווה תחבורה בסיסית ותו לא.

היא לא מהנה לנהיגה באופן מוחלט,לא נוחה במיוחד וביצועיה סבירים בלבד.

אם ניוד ממקום למקום מהווה את הדרישה המקסימלית שלך,הלאנוס תענה על דרישותיך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הלאנוס די בזבזנית.

בנסיעה משולבת אוכלת כ 1 ליטר ל 10 קילומטר .

נ.ב.

יש לה מזגן מדהים ! אחד הטובים שיצא לי לראות .

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות...

הרכב מתאים לי בכל קנה מידה מלבד הדלק, שלצערי הוא שיקול מאד חשוב לסטודנט... לא יכולה להרשות לעצמי רכב ששותה דלק...

אחשוב על זה עוד כמה ימים

ושוב תודה לכם!

פורסם

תראי, רכב אוטומט סטנדרטי - זו הצריכה שלו, לא תמצאי חסכוני בהרבה אלא אם תלכי לכיוון הידני או מנועים קטנים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היה לי לאנוס ידני

בשביל חייל זה אוטו ממש נחמד, אני לא נהג ראלי ואין לי ניסיון עם מכוניות יוקרה אבל בשבילי הנהיגה בו היתה ממש ממש נוחה, לדוגמא מול הסופר לאנסר הזוועתית שהרגשתי שהיא הכי כבדה בעולם (האצה, סיבובים וכו).

גם אני ממליץ על ידנית.

ואכן המזגן מטורף (:

• תוכן חדש...