Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה זה החלטורה הזאת ?!

הפעלתי את השירות של החניה , אפילו באינטרנט מעודכן ששלמתי את החנייה למקום הרלוונטי

ועדיין קיבלתי דוח ...

מה לא עשיתי בסדר ?

את המדבקה של השירות עדיין אין לי , כי לא קיבלתי אותה עדיין ...

עשיתי את השירות שבוע שעבר רק ...

אבל עדיין , לא אמור להופיע לפקח משהו במסוף שלו ששילמתי בסלולרי ?

לחברים שלי יש את השירות הזה והם מאוד מרוצים ממנו ועד היום לא היו להם בעיות עם זה..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

האם הסעיף המופיע בדו"ח הוא "חניה לללא כרטיס חניה" או משהו אחר? בדר"כ כתוב מספר סעיף, ואז יש להפוך את הדו"ח ולפענח את הסעיף ע"פ הטבלה המודפסת.

ישנם מקרים, במיוחד בת"א שבהם חניה בכחול-לבן הופכת לחנייה לבעלי תו חניה בלבד החל משעה מסויימת.

פורסם
האם הסעיף המופיע בדו"ח הוא "חניה לללא כרטיס חניה" או משהו אחר? בדר"כ כתוב מספר סעיף, ואז יש להפוך את הדו"ח ולפענח את הסעיף ע"פ הטבלה המודפסת.

ישנם מקרים, במיוחד בת"א שבהם חניה בכחול-לבן הופכת לחנייה לבעלי תו חניה בלבד החל משעה מסויימת.

הסעיף שאני אשם בו :

מבלי להצמיד מיד , לשמה הקדמית או לחלון הפונה למדרכה , אמצעי תשלום המיועד להצגה ברכב , או מבלי להפעיל , מיד עם העמדת הרכב , אמצעי תשלום שאינו מיועד להצגה ברכב :shock::shock::shock:

אבל הפעלתי !!!!!

מה הם שיכורים ?!?!?!?!?!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

נו אז לך דבר איתם, ותראה להם את הבעיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נו אז לך דבר איתם, ותראה להם את הבעיה.

מחר שיהיה להם את השירות לקוחות

נראה לאיזה פתרון אני מגיע לזה , ואני מאוד מקווה שזה לא יחזור על עצמו ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
הסעיף שאני אשם בו :

מבלי להצמיד מיד , לשמה הקדמית או לחלון הפונה למדרכה , אמצעי תשלום המיועד להצגה ברכב , או מבלי להפעיל , מיד עם העמדת הרכב , אמצעי תשלום שאינו מיועד להצגה ברכב :shock::shock::shock:

אבל הפעלתי !!!!!

מה הם שיכורים ?!?!?!?!?!

קודם כל אתה לא אשם בשום דבר עד שלא הוכחה אשמתך בבית המשפט או ששילמת את הדו"ח (פעולה שמהווה הודאה באשמה ע"פ חוק). מומלץ להתקשר לשירות הלקוחות/מחלקת האכיפה של העירייה ולברר את העניין. אם לא תענה כנדרש, תוכל לבקש להשפט (יש כזה ספח צמוד לדו"ח שצריך לשלוח בדואר). על פי תאורך יש לך "קייס" ברור ותזוכה בדין.

פורסם
קודם כל אתה לא אשם בשום דבר עד שלא הוכחה אשמתך בבית המשפט או ששילמת את הדו"ח (פעולה שמהווה הודאה באשמה ע"פ חוק). מומלץ להתקשר לשירות הלקוחות/מחלקת האכיפה של העירייה ולברר את העניין. אם לא תענה כנדרש, תוכל לבקש להשפט (יש כזה ספח צמוד לדו"ח שצריך לשלוח בדואר). על פי תאורך יש לך "קייס" ברור ותזוכה בדין.

זה משנה לפקח אם יש לי מדבקה של השירות על החלון? (כמו תו חניה איזורי)

ואיך הוא יכול לזהות רכב שמשתמש בשירות ללא מדבקה של השירות ..?

שהוא מכניס את המספר רכב במסופון , הוא לא אמור ישר לראות שהרכב שילם וחנה בצורה מסודרת ?

בכל מקרה אני אברר מחר גם עם המחלקת חנייה וגם עם השירות לקוחות של החברה לגבי הדוח

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לא מכיר את השירות (לא מכיר בכלל דבר כזה לשלם על חניה למען האמת... :roll:), אבל השכל הישר אומר שפשוט תוציא פלט מהמערכת באינטרנט שכן שילמת על החניה באותו זמן שניתן הדו"ח, שלח את זה בפקס לעיריה ותראה איך הקנס יבוטל.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...