Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דני,יש ממיר.

שמע, או שרוקנו אותו, או שהוא במצב ממש קיצוני. בנתונים פחות קיצוניים, הייתי מציע לעשות כשם שהצעתי ל- איתן_כ .

נראה לי שבמקרה של האוטו שלך, לאור תוצאות הבדיקה, שיהיה זה נסיון מיותר, בכל אופן, לשיקולך, אני בגישה של NEVER SAY NEVER , אחרת הייתי פוסל את האפשרות "לחילוץ" תוצאה נורמלית מהממיר הקיים על הסף.

כדאי לבדוק טרם הוספת תוספים ובזבוז זמן ודלק, האם הממיר רוקן מתכנו. (אולי כדאי לשאול את בעל הרכב הקודם, אם הוא יודע, ואם יחליט לספר, ובכל אופן, האם ראית את הממיר?, האם זיהית אותו ככזה?)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא בטוח שהתוספים הם אלו שמשפרים את ביצועי הממיר אלא פשוט מהלחץ להכשל שנית מחממים הייטב את הממיר וזה מה שעושה את ההבדל.

פורסם
שמע, או שרוקנו אותו, או שהוא במצב ממש קיצוני. בנתונים פחות קיצוניים, הייתי מציע לעשות כשם שהצעתי ל- איתן_כ .

נראה לי שבמקרה של האוטו שלך, לאור תוצאות הבדיקה, שיהיה זה נסיון מיותר, בכל אופן, לשיקולך, אני בגישה של NEVER SAY NEVER , אחרת הייתי פוסל את האפשרות "לחילוץ" תוצאה נורמלית מהממיר הקיים על הסף.

כדאי לבדוק טרם הוספת תוספים ובזבוז זמן ודלק, האם הממיר רוקן מתכנו. (אולי כדאי לשאול את בעל הרכב הקודם, אם הוא יודע, ואם יחליט לספר, ובכל אופן, האם ראית את הממיר?, האם זיהית אותו ככזה?)

דני

המצב הוא עד כדי כך גרוע?

זה יכול להיות רק הממיר,לא אחד מהחיישנים?

שמעתי סיפורים על אנשים שהיה להם 5.30 CO משהו כזה,חשבתי שמצבי עוד סביר איך שהוא....:-D

אולי בריחת אוויר בין הצנרת לממיר יכולה לגרום לתוצאות כאלו? (לא שומעים באוזן בריחה)

אני אברר שוב עם הבעלים הקודמים,הוא במקרה חבר שלי:wink:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כללי אצבע בניתוח תוצאות זיהום אויר של מבחן רישוי:

למדה (יחס אויר דלק): מייצגת את מערכת ההזרקה והפליטה. אם ערך הלמדה תקין אין מה חפש בעיות במנוע, מערכת ההזרקה או בפליטה (דליפות אויר).

CO (פחמן חד-חמצני): מייצג את יעילות הממיר, אם הערכים סביבות 1% זה אומר שהממיר לא מתפקד, זה יכול להיות בגלל שהוא עדיין לא בטמפ' עבודה או סיים את חייו.

פורסם

הגיעו אלי רכבים גם עם מעל 8% CO . זה לא העניין כרגע. העניין הוא שהנתונים אצלך חמורים מאוד מבחינת ממיר.

לעיתים רבות יש נתונים אחרים לגבי תקלות אחרות ברכב, שבגינם לעיתים הממיר נפגע כנזק תוצאתי, ולא כסיבה עקרית.

שאל את החבר אם רוקנו את הממיר, גם אם כן, גם אם לא, הרי שנראה שיהיה צורך להחליפו, אלא אם "בא" לך לנסות כנראה לשווא את הדרך המטפלת במצג נתונים פחות חמור של ממיר.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
דרך אגב, כמה קמ' גמע הפוקוס הזה?

הרכב גמע 87 אלף ק"מ, אבל אצלי הוא רכב שני, כך שלא נראה שהוא יעבור את ה 8,000 ק"מ בשנה - וגם זה בעיקר בכבישים ראשיים.

ככל שהרכב עדיין יהיה אצלך...

עד שמצאתי פוקוס ידנית? הרכב הזה יעבור בירושה לבן שלי (יש לו רק עוד 16 שנה עד גיל הרישיון :-P ).

פורסם

נכשלתי בזיהום אוויר ואחרי הטסט החלפתי חיישן ועשיתי אינפוזיה. הלכתי לטסט שנית ונכשלתי שוב אך בתוצאות נמוכות יותר.

הלכתי להחליף ממיר קטליטי עשיתי איתו נסיעה כמו שהתבקשתי והלכתי פעם שלישית לטסט ועוד פעם נכשלתי בזיהום אוויר.

אין לי כבר מה לעשות והראתי להם אישורים שהחלפתי ממיר וחיישן וזה לא מעניין אותם.

S2000

פורסם

אין זה מעיניינם של הבוחנים במכון החלקים שהוחלפו ו/או התיקונים שבוצעו, כל עיניינם הוא בתוצאה שמראה מכשיר הבדיקה.

מהן תוצאות הבדיקה?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש מה לעשות וזה לגשת למוסך או מכון הזרקות דלק שמכירים את מכוניתך ולהתחבר עם מחשב/סורק אבחון ומכשיר 4 גזים ולקרוא את כל נתוני מע' נהול המנוע (הצתה והזרקת דלק) ולראות שנתוני החיישנים נכונים ותקינים.

נתוני חיישן פגום (חום מנוע, חמצן וכו') עלולים לגרום לתערובת דלק עשירה ולרמת מזהמים גבוהה בגזי הפליטה.

חבל שקודם מחליפים סתם חלקים לשווא וסתם זורקים כסף ללא צורך במקום לבצע בדיקות ואבחונים בראוי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נו באמת. התרד' הזה איננו תרד' תלונות וכניעה למצב, ההפך.

לפחות, היית מעלה את הנתונים בבדיקות שבוצעו, מציין את סוג הרכב המדוייק, נראה שאפשר להתקדם.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרכב חובר למכשיר בדיקה ונבדקו בנוסף ההצתה והזרקה וזה תקין.

לא באתי בתלונות שאלתי למה אחרי כל דבר אפשרי שעשיתי ברכב לא עזר ולא פתר את הזיהום אוויר וזה היה בכוונה לשאול אם יש עוד פיתרונות או אפשרות לעבור את הטסט במצב הנוכחי.

בכל מקרה האוטו היום חזר למוסך, במכשיר זיהום אוויר שלו הוא מראה תוצאה נמוכה מאוד ותקינה ולאחר נסיעה קצרה תוצאה גבוהה.

והסיבה לכך שכנראה החיישן חמצן שהוא הרכיב לי לא תקין והוא יחליף לי אותו ברגע שהוא יקבל את החלק מUMI.

הרכב מצויין בחתימה כל עוד לא ציינתי אחרת זה הרכב המדובר.

בהתחלה היה לי זיהום אוויר CO2 בסרק 0.6 ובסל"ד גבוהה ,1.3 אחרי החלפת חיישן זה ירד ואחרי שהחלפתי ממיר זה ירד עוד.

אחרי שהחלפתי חיישן בסל"ד סרק הרכב עבר ובסל"ד גבוהה הוא קיבל עדיין 0.6 .

אחרי החלפת ממיר בסל"ד סרק היה נתון של 0.6 CO2 שזה נכשל וסל"ד גבוהה 0.6 גם.

S2000

פורסם

מהם נתוני הלמבדה? אנא סרוק והעלה את טפסי הבדיקות שניתנו לך לאחר הבדיקה שנכשלה.

יתכן וזה לא יספיק, זו ההתחלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מהם נתוני הלמבדה? אנא סרוק והעלה את טפסי הבדיקות שניתנו לך לאחר הבדיקה שנכשלה.

יתכן וזה לא יספיק, זו ההתחלה.

דני

נתוני הלמבדה בסדר תקינים.

כרגע האוטו במוסך ונתתי לבעל המוסך להעביר את האוטו טסט בעצמו ולכן הדפים אצלו גם כן.

אם התקלה לא תסתדר אני יעלה לפה סריקה.

איזה עוד אפשרויות יש לי?

S2000

פורסם
נתוני הלמבדה בסדר תקינים.

....................איזה עוד אפשרויות יש לי?

שמע, מה שתקין עבורך, ואף עבור משרד הרישוי, לא בטוח שתקין מבחינתי. להבהיר, נתוני למבדה שנחשבים תקינים, יכולים בכל זאת להצביע על כיוון לתקלה, ועובדה, יש תקלה.

האפשרויות שיש לך עכשיו, זה להמתין לראות אם האוטו עבר את המבחן ע"י המוסך, ואז, אני מאוד מקווה, שזה בדרך הישר, האפשרות השניה היא, להעלות את טופסי הבדיקה כפי שבקשתי, וכפי שרשמת בעצמך שיתכן ותעשה.

עד אז, חבל להמשיך בהתכתבות מיותרת, ממילא, ללא נתונים עוזרים, הכל יכול להיות אך ורק בגדר דיבורים, וספקולציות רחבות מידי.

בברכה ובהצלחה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחרונה נכשלתי בבדיקת זיהום בטסט (לאחר ששמתי תוסף), בסקודה פילסיה 96.

סרק : סלד 910 תקין , CO 0.4 תקין

גבוה: סלד 2490 תקין , למדה 1.02 תקין , CO 0.44 לקוי , חום 91 תקין.

את הבדיקה ביצעו עם מזגן עובד (הבנתי שזה צריך לעזור)

המליצו לי להחליף ממיר.

הקטע הוא שהחלפתי לפני שנתיים גם ממיר וגם חישן.

מה דעתכם ?

הבנתי שרצוי לבצע בדיקה של 4 גזים ושל נתוני מחשב.

איפה אפשר/מומלץ לבצע זאת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...