Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו פה - אם מרווח זה שיקול מכריע - מזדה3 זו לא התשובה. תסתכל לבד.

אני הסתדרתי יופי עם המרווח של מזדה3 אבל אני לא בנאדם גדול במיוחד ובד"כ נוסע לבד או בזוג.

המזגן במזדה גם כן לא מציאה. של הפוקוס עדיף משמעותית.

בפוקוס יש שמועות על רעש מוגזם בנסיעה, שווה בדיקה. אני לא נתקלתי בבעיה בפוקוס 2006, אבל התלונות מדברות על המודלים היותר חדשים.

הפוקוס חלשה בגרסת ה-1600. אם יש אפשרות למנוע 2000 - עדיף.

הפוקוס זמינה בגרסת 5 דלתות באותו מחיר בדיוק (ובאותה קבוצת מס אם זה מעניין אותך) - אותו אוטו בדיוק, ההבדל רק בבגאז'. קח את זו שיותר מתאימה לצרכי הובלת המטען שלך.

(הרבה מטען יחד עם נוסעים מאחורה=4 דלתות, פעם בחודש להוביל משהו באמת ענק עם קיפול מושבים=5 דלתות)

GPS זה גימיק מגניב שאפשר לקנות ב-1400 שקל ולשים באיזה אוטו שאתה רוצה. זה לא שיקול בבחירת אוטו, במיוחד כשזה בא רק במכונית נחותה משמעותית מהאחרות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

האופטרה מאבדת מערכה פי 3 מהמאזדה או הפוקוס מה גם שהם הרבה יותר סחירות בשוק..אל תשכח שהאופטרה זה דייהו עם סמל של שברולט

פורסם

ואל תשכח שדייהו היא קוריאנית ויש הצלחה בקרב הקוראיניות. הן נהיות טובות יותר כל שנה שעוברת. הן מתקרבות ליפניות. לא, אני לא מגזים. הסינים כעת תופסים את המקום של הקוריאניות לפני עשר שנים. אתה זוכר את היונדאי ? אז כולם אמרו שהיא מחורבנת וכעת אומרים שזו אופציה לא רעה. הקאיה מקבלת שוק חזק. גם הדייהו כזאת.

חוץ מזה אי אפשר לומר ששברולט זו דייהו. אפשר לומר על רוב המכוניות שמרוכבות מכל מיני חברות שונות בעולם. אפשר להביא הרבה דוגמאות אך לא ניכנס לזה. בעיקרון, חשיבה שברולטית עם דייהו - לא הייתי ממהר לפסול אותם מאחר שהם מציעים מחירים ממש נוחים ואני מעודד מכוניות עם מחירים אטרקיטיבים בארץ.

האופטרה מאבדת מערכה פי 3 מהמאזדה או הפוקוס מה גם שהם הרבה יותר סחירות בשוק..אל תשכח שהאופטרה זה דייהו עם סמל של שברולט
פורסם
ואל תשכח שדייהו היא קוריאנית ויש הצלחה בקרב הקוראיניות. הן נהיות טובות יותר כל שנה שעוברת. הן מתקרבות ליפניות. לא, אני לא מגזים. הסינים כעת תופסים את המקום של הקוריאניות לפני עשר שנים. אתה זוכר את היונדאי ? אז כולם אמרו שהיא מחורבנת וכעת אומרים שזו אופציה לא רעה. הקאיה מקבלת שוק חזק. גם הדייהו כזאת.

אז כשהיא תהיה ברמה של היפניות, ולא רק תתקרב אליהן, יהיה ניתן להמליץ עליה. נכון לעכשיו, הפרש המחירים לעומת היפניות מקבוצה 2 זעום ולא מצדיק בעליל רכישת מוצר נחות. מדובר באלפי שקלים בודדים.

חוץ מזה אי אפשר לומר ששברולט זו דייהו. אפשר לומר על רוב המכוניות שמרוכבות מכל מיני חברות שונות בעולם. אפשר להביא הרבה דוגמאות אך לא ניכנס לזה. בעיקרון, חשיבה שברולטית עם דייהו - לא הייתי ממהר לפסול אותם מאחר שהם מציעים מחירים ממש נוחים ואני מעודד מכוניות עם מחירים אטרקיטיבים בארץ.

כמובן שאפשר לומר ששברולט זו דייהו. לא מדובר כאן בשיתוף פעולה או חלוקת פלטפורמות; שברולט קנו את דייהו על מוצריה, והחליפו את הסמל לזה שלהם.

אני הייתי מאוד ממהר לפסול אותן, דווקא: מדובר במוצר נחות - עד כמה נחות זו שאלה אחרת - עם אבזור בטיחותי דל (2 או 4 כריות אוויר בלבד), במחיר זהה, מעשית, ליפניות. לעומת מה שהם מציעים, לדעתי התמחור שלהם על הפנים. אם המכוניות היו נמכרות ב15% פחות מהיפניות, זה היה עניין אחר, אבל זה לא המצב.

הלקוחות למכונית הזו מתחלקים לשניים:

1. העיקריים - ציי רכב שכנראה מקבלים עליה הנחה משמעותית וקונים אותה במחיר דומה יותר לריאלי, כלומר אי שם באיזור ה90K, והשיקולים שלהם כלכליים בלבד. הרי לאף אחד מהם לא באמת אכפת כמה הרכב בטיחותי או מתנהג, רק הכסף. יונדאי גטס, על ציוד הבטיחות המתקדם שלה, שבחלק מהגרסאות כולל כרית אוויר אחת (וכנראה גם המלצה תואמת להסיע את הנוסע\ת שלך עם הראש אי שם באיזור חלצייך "לצורך הגנה בזמן תאונה"), היא דוגמא תואמת.

2. המשניים - לקוחות פרטיים שקנו אותה בגלל איזו תדמית רומנטית של שברולט. תמיד היו למוצרים האמריקאים לקוחות נאמנים. אמנם מעטים, אבל קיימים - אפילו קאווליר הם מכרו כאן, למען השם. כך שלא באמת אכפת להם מה הם קונים, כל עוד זה שברולט. מה שנקרא "טעות נגררת".

אני לא רואה שום תרחיש אפשרי בו בנאדם נכנס הנה ויוצא עם המלצה על אופטרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
וכנראה גם המלצה תואמת להסיע את הנוסע\ת שלך עם הראש אי שם באיזור חלצייך "לצורך הגנה בזמן תאונה.

יש סיכוי למצוא איזשהו מכתב שממליץ על כך?!

אני חושב שזה יעזור לשכנע סופית בחורות שאני בסה"כ דואג לבטחונן האישי.

אני לא רואה שום תרחיש אפשרי בו בנאדם נכנס הנה ויוצא עם המלצה על אופטרה.

אם הנחיתות הבטיחותית תעודד את הסעיף לעיל, אני בהחלט רואה כמה וכמה תרחישים כאלה.

:lol:

פורסם

כבר אמרתם כי הפוקוס מכוערת מקדימה ונראת פשוטה מדי מאחורה (גרסת סדאן)? גם העיצוב של חישוקי סגסוגת זוועה. לדעתי עיצוב לא מוצלח לקהל צעירים. הייתי ממליץ לקנות פוקוס, אבל רק דור I :lol:

לדעתי הפוקוס הייתה אטרקטיבית יותר אם הייתה עולה לפחות איזה 5,000 ש''ח פחות בגרסאות זהות למאזדה3.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הייתי ממליץ על אופטרה אם השאלה היתה נשאלת בתחילת שנות ה90 והמתחרות שלה היו סובארו DL והונדה סיוויק "שפיץ" ומיצובישי לנסר מתחילת שנות ה90.

(וגם זה לא בטוח)

כיום מדובר ברכב קוריאני נחות, באיכות ייצור בינונית מינוס , לא מצטיין בבטיחות- שלא לדבר על המראה המזוויע.

אם הייתי צריך לבחור, הייתי הולך דווקא על פוקוס 5 דלתות ,כי ה 3 לא מרווחת (הפוקוס מרגישה יותר חלשה מבחינת מנוע-גיר אבל אפשר לחיות עם זה).

ה5 דלתות גם נראית יותר יפה מה4 לטעמי (כמו בכל רכב בערך).

(לא ברור לי למה המזדה פחות מרווחת למרות ששתי המכוניות מבוססות על אותה פלטפורמה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הייתי בוחר בפוקוס.

היתרון היחיד של האופטרה היא שהיא מאד מרווחת. חמישה מבוגרים גבוהים יושבים בה בנוח.

• תוכן חדש...