Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון כולל דובלו 2013? כי אם לא אז לא שווה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ.

פעם חמישית .

סיבה טובה : דמיינו את האמור בפתיחה אבל הפעם אחרי משחקים במנוע ו -160 כ"ס (צ'יפ וכו')

הפעם תחליפו את המגאן ואת הסיוויק ערס ביונדאי קופה שלא הבין איך זה קרה לו.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

נוסטלגיה!

צריך לעשות ספר ילדים של קארספורום עם סיפורים כאלו,בהחלט אחד השרשורים המבדרים שהיו פה אי פעם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הרכב הראשון שלי.

55546637.jpg31625535.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני מציע לקבוע את יום פתיחת השרשור המקורי (19/9, לא מזמן חגג 9 שנים :bday:) כיום ההולדת הרשמי של השרשור, ופעם בשנה להעלות אותו מהאוב.

תסלחו לי, כן? אבל הייתי חייב

היום לפני 11 שנה שונתה התרבות המוטורית בארץ הקודש (חוץ מהיום שבו גיא קיבל את הפאביה :lol:)

לכל צעירי הפורום שלא ידעו את תומR, לכל מי שקרא והספיק לשכוח ולכל מי שמכיר את הסיפור מילה במילה.

תהנו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שרשור נחמד מ 2003. אני מקווה שזה רק סיפור ושזה לא באמת קרה. לנסוע 180 קמ"ש באיילון בשעת ערב זה לא רק לסכן את עצמם ואת הבבון שהם התחרו בו, אלא גם אנשים שחשבו שיוכלו להגיע הבייתה באותו ערב.

אם זה באמת קרה, פרט לכתיבה איכותית, זה רק מעיד על נער פוחז, חסר אחריות, שניצל בנס מתאונה קטלנית.

אני לא רואה שום סיבה להעלות את זה כל שנה. אין כאן מה לחגוג. אם כל אחד ממכם היה עם הילדים הקטנים שלו בתוך הקורולה ההיא בסיבוב, התגובות כאן היו שונות לגמרי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ למען הדורות הבאים, ולאור נסיעה של חבר פורום יקר, על דובלו חבוטה בפקקי תאונות מתמשכים...

תהנו ;)

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש פה קישור בהודעה 62

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...