Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מאד אשמח לקבל עצה כאן!

יש לי בעיית נזילה שלא נפתרת, מדובר ברנו מגאן 1600 אוטומט, 1997. 124K ק"מ

הייתה נזילה קטנה מהחיבור בין בית הטרמוסטאט לבין ספת שממשיכה להוביל את נוזל הקירור למנוע. זה חיבור עם 3 ברגים וגומיה.

אחרי שקניתי את האוטו (יד שניה) המנוע עבד בטמפ' נמוכות כל הזמן. וכל הזמן בדקתי אם אין לי נזילות שמן/מים.

במוסך אמרו לי שהטרמוסטט מקולקל (פתוח כל הזמן) והחליפו אותו, חיברו מחדש.... טיפטוף המים המשיך (אך המנוע עובד בטמפ' קבועות עכשיו). תוך שבוע התרוקן מיכל מי קירור.

חזרתי למוסך, הם פתחו שוב, החליפו גומיה..... הטיפטוף נמשך.

חזרתי שוב למוסך, פתחו סגרו ואמרו שאולי יש מעבר לחץ מראש מנוע שפורץ את הגומיה?

הטיפטוף נמשך...

האם זה יתכן בכלל כי בעיה זו נובעת מראש מנוע או שפשוט הם לא מסוגלים לסגור את החיבור כמו שצריך?

אולי אחד מצידי החיבור מעוות ואין סגירה טובה?

הנוזל מטפטף גם כשהמנוע קר ולא עובד... ולפעמים לא מטפטף בכלל....

זה נמשך כבר שבועיים ואני ממש עבוד.

תנו לי עצה בבקשה

פורסם

ניסית להחליף את בית הטרמוסטט? אולי הוא עקום או משהו?..

תחליף שוב את הגומייה הזאת שזה אטם וגם את בית הטרמטסטט במקורי.. עדיף ללכת למוסך מורשה!.

ולהחליף את הגומייה ובית הטרמוסטט במקורי אולי הגומייה לא איכותית וניפרצת כניראה..

מה התדירות שזה קורה?

פנה למוסך רנו.

פורסם

כל הבית טרמוסטט הזה עשוי מפלסטיק, החלף אותו בחדש אפשר גם חליפי .

עד כמה שזכור לי מחירו לא יקר כ-200 ש"ח.

בברכה - דורון.

פורסם

ראשית , תודה על העצות

שנית, שכחתי לציין שכאשר באתי למוסך בפעם השניה החליפו את בית הטרמוסטט, הגומיה ששמו מקורית

אני מאד סומח על המוסך הזה, אני מטפל שם כבר שנים והם מאד מקצועיים ואף פעם לא "עבדו" עליי.

יותר חשוב לי לדעת הא יש סיכוי שזה נובע ממעבר הלחץ מראש מנוע למערכת קירור או שזה לא סביר?

פורסם

הנזילה לא הייתה קיימת לפני שהם נגעו באזור?

אם כן אז לדעתי אין קשר לראש מנוע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יתכן כי פני השטח של הראש מנוע עליו מורכב הבית תרמוסטט פגוע או עקום, יש לפרק את בית התרמוסטט ולבחון מקרוב את המשטחי המגע.

• תוכן חדש...