Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי שלט אחד של אזעקת COBRA ואני רוצה לקדד עוד אחד (גם השלט היחיד נקרע כל הזמן מהשרשרת הדקיקה הזו)

אני גר בחיפה-קריות

מישהו יכול לכוון אותי איפה אני יכול לעשות את זה וכמה זה עולה?

************הקפד על הוראות כותרת לתרד: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1254627&postcount=1 ***************

פורסם

איזה דגם אזעקה, איך ניראה השלט?

שלט מלבני שחור עם לחצנים ירוקים?

או

שחור עגול עם לחצנים אליפטים אפורים?

או

שלטי קוד מספרים קוד סודי?

אם באחד מהשניים האחרונים\ האם יש לך את כרטיס האזעקה והפין קוד? זהו כרטיס שרשום המספר הסריאלי של האזעקה וגם פין קוד ,גישה למערכת לתכנותים והוספת/מחיקת שלטים וקודני חירום (בדגם הברידג')

עלות שלט חליפי לדגמים הישנים מהדור הראשון 120-140 שח.

לשלט לא מקורי.

עלות שלט מקורי לדגמים החדשים יותר 160-220 שח.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה קודם כל

מדובר על השלטים מהסוג השני - שחורים עם לחצנים אליפטיים אפורים.

אין לי מושג מה הקוד דגם של האזעקה - רכב יד שנייה ולא קיבלתי עם זה שום מסמך או שום מפתח שיכול לנעול את האזעקה (אם יש דבר כזה בכלל בדגם הזה)

יש לך מושג לאיפה אני יכול לפנות באזור מגוריי?

שוב תודה

פורסם
תודה קודם כל

מדובר על השלטים מהסוג השני - שחורים עם לחצנים אליפטיים אפורים.

אין לי מושג מה הקוד דגם של האזעקה - רכב יד שנייה ולא קיבלתי עם זה שום מסמך או שום מפתח שיכול לנעול את האזעקה (אם יש דבר כזה בכלל בדגם הזה)

יש לך מושג לאיפה אני יכול לפנות באזור מגוריי?

שוב תודה

יש לו בוודאות שלט "חייזר" של קוברה.

השלטים האלה קשים לשכפול!

יש לנו מכשיר מאוד מתוכחם לשכפול שלטים, הוא משכפל כמעט הכל.. למעט שלטי קוברה!

עד כמה שאני זוכר, רק למתקינים מורשים של קוברה יש את היכלות להתעסק עם זה בצורה מקצועית. ואולי עוד איזה 1-2 יחידי סגולה שאני לא מכיר (?)

בחיפה יש לך את ניסים בלילה שהוא מתקין מורשה של קוברה וכל אחד שעובר אצלי עם השלט חייזר הזה מופנה אליו (אין לי שום קשר אליו אבל הוא היחיד שאני מכיר באיזור שיש לו את היכולות לשכפל, והוא משכפל שלטי קוברה) אני לא זוכר היכן הוא ממוקם או מה מספר הטלפון שלו. אך אם תעשה בירור קטן תוכל לגלות.

מקווה שעזרתי

בברכה,

דביר

עריכה: טוב אז בגלל שאני נורא רוצה לעזור, חיפשתי בשבילך ונראה לי שמצאתי את הפרטים שלו-

בלילה ניסים. טלפון: 04-8666644 פקס: 04-8665249. כתובת: קיבוץ גלויות 34, חיפה.

************ אין צורך בהגדלת הפונט*****************

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

שלטי קוברה מסוג זה ומהסוג של מספרי קוד, ניתנים לשכפול בשני אמצעים בלבד, שניהם עם שלטים מקוריים בלבד:

השיטה הראשונה בעזרת הפין קוד שרשום בכרטיס שמגיע עם האזעקה.

השיטה השנייה בעזרת מכשיר ותוכנה יעודיים ואשר נמצאים אצל חלק מהמתקינים המורשים.

לצורך כך, ומכיוון שאין ברשותך את הפין קוד, פנה אל :

ניסים בלילה ברח' קיבוץ גלויות בחיפה מול המסעדה הרומנית "קפה גלידה", ניסים בלילה מוכר כמקום טוב עם שירות טוב.

או:

"יוני אבזרים" ברח' יפו בחיפה מול סוכנות מכירת רכב של UMI (על המדרכה) 04-8538012 אם אני זוכר נכון, גם מקום טוב עם שירות טוב.

לשניהם כאמור יש את המכשיר והתוכנה המקורית של קוברה המאפשרת שיכפול שלט גם אם הפין קוד אינו ברשותך.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלטי קוברה מסוג זה ומהסוג של מספרי קוד, ניתנים לשכפול בשני אמצעים בלבד, שניהם עם שלטים מקוריים בלבד:

השיטה הראשונה בעזרת הפין קוד שרשום בכרטיס שמגיע עם האזעקה.

השיטה השנייה בעזרת מכשיר ותוכנה יעודיים ואשר נמצאים אצל חלק מהמתקינים המורשים.

לצורך כך, ומכיוון שאין ברשותך את הפין קוד, פנה אל :

ניסים בלילה ברח' קיבוץ גלויות בחיפה מול המסעדה הרומנית "קפה גלידה", ניסים בלילה מוכר כמקום טוב עם שירות טוב.

או:

"יוני אבזרים" ברח' יפו בחיפה מול סוכנות מכירת רכב של UMI (על המדרכה) 04-8538012 אם אני זוכר נכון, גם מקום טוב עם שירות טוב.

לשניהם כאמור יש את המכשיר והתוכנה המקורית של קוברה המאפשרת שיכפול שלט גם אם הפין קוד אינו ברשותך.

בברכה

דני

דני,

ראשית - מי הגדיל את הפונט? חחחח על מה אתה מדבר? העתקתי את כתובתו של אדון בלילה ועוד הורדתי מהמקור את ההדגשה, הפונט עצמו נשאר אותו הגודל כגודל הפונט הרגיל של הפורום.

שנית- אני חושב שעדיף שהוא פשוט ילך שיקדדו לו שלט, חבל לסבך אותו עם מושגים.

ואגב- שלטי קוברה "חייזר" אפשרי לתכנת "אך ורק" עם תוכנה ומחשב תכנות מקורי של קוברה, ואני מדבר מניסיון. שילך לאדון בלילה הוא בטוח יפתור לו את התקלה, אלא עם כן גם ל"יוני אביזרים" יש מחשב תכנות מקורי של קוברה, רק אם הוא מתקין מורשה.

ולסיום- סתם לידע כללי דני, תדע לך שגם אם יש לך את הפין קוד של האזעקה ואין לך את התוכנה לתכנות של קוברה זה לא יתן לך לתכנת, מניסיון. זו הסיבה שאין לי את היכולת לתכנת אותם למרות כל המכשור הקיים, שלעומת זאת כמעט כל שלט סטנדרטי רגיל אני משכפל בכייף.

בברכה,

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מה זה שלט רגיל ? שלט שהוא לא רולינג קוד ? כל מכולת היום מחזיקה כבר בין החלב לבייצים מכשיר לשיכפול שלטים שהם לא רולינג קוד, ו99,9 אחוז מהאזעקות שיוצאות היום הם עם שלטים שהם כן רולינג קוד, מה שמביא מצב שכל המשכפלים ה"פשוטים" בקרוב יוכלו לשכפל רק שערים חשמליים

פורסם

לפעמים אני נגנב על מה אנשים נכנסים לפורום וכותבים הודעות, הרי זה לוקח זמן עד שאתה מקבל תשובה ומיישם אותה.

יכלת להכנס לגוגל (מכיר? ) ב 125 אלפיות שניה לקבל את התשובה הזאת, להרים להם טלפון ולקבל ייעוץ מלא כולל המתקין המורשה הקרוב אליך.

במקום זה מתנהל פה כבר 3 ימים דיון על איפה, מי,כמה מתי.

קח יוזמה ותעשה את הדברים בעצמך בדרך הקלה והמהירה במקום להזחיל פה אנשים שיחפשו עבורך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשובותי בכחול בגוף הציטוט:

דני,

ראשית - מי הגדיל את הפונט? חחחח על מה אתה מדבר? העתקתי את כתובתו של אדון בלילה ועוד הורדתי מהמקור את ההדגשה, הפונט עצמו נשאר אותו הגודל כגודל הפונט הרגיל של הפורום.

גודל גופן , יש שיהיה "2 " אלא אם יש סיבה מאוד מיוחדת להגדילו, הוא היה גדול יותר. לא נורא. שיניתי ורק הערתי.

שנית- אני חושב שעדיף שהוא פשוט ילך שיקדדו לו שלט, חבל לסבך אותו עם מושגים.

אכן כך כדאי.

ואגב- שלטי קוברה "חייזר"

התקנתי שנים רבות קוברה,אינני מכיר את סוג השלט של קוברה שאתה מכנהו "חייזר" :shock:.

אולי אתה מתכוון לזה:

Pulke.gif

אפשרי לתכנת "אך ורק" עם תוכנה ומחשב תכנות מקורי של קוברה, ואני מדבר מניסיון. שילך לאדון בלילה הוא בטוח יפתור לו את התקלה, אלא עם כן גם ל"יוני אביזרים" יש מחשב תכנות מקורי של קוברה, רק אם הוא מתקין מורשה.

כן, גם ליוני יש, שניהם מסוגלים על נקלה לפתור בעיות של קוברה.

ולסיום- סתם לידע כללי דני, תדע לך שגם אם יש לך את הפין קוד של האזעקה ואין לך את התוכנה לתכנות של קוברה זה לא יתן לך לתכנת, מניסיון.

ניתן לתכנת שלטים באמצעות הפין קוד, זהו אחת מיעודיו.

לצורך העניין יש נוהל טכני מדוייק לכך, ואם לא פועלים על פיו, לא יצלח הדבר.

זו הסיבה שאין לי את היכולת לתכנת אותם למרות כל המכשור הקיים, שלעומת זאת כמעט כל שלט סטנדרטי רגיל אני משכפל בכייף.

אם תקח שלט קוברה מקורי, זהה לדגם שאותו יש לשכפל, ואם יהיה ברשותך הפין קוד מחד, ונוהל שיכפול שלט קוברה מאידך, ותפעל על פיו, השיכפול יצליח.

בברכה,

דביר

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אתה מצחיק אותי!

טוב משנה לא נכנס לזה :)

בקשר לשלט "חייזר" - כולם, ממש כולם מכנים את השלטים האלה ככה (אני לא המצאתי את המילה). כניראה שהמונח הזה הומצא לשלטים אלה כיוון שהם באמת נראים כמעין "ראש של חייזר" (גוף הפלסטיק השחור והלחצים האפורים האליפטיים יוצרים מן צורה של פני חייזר) ואגב גם גם ללקוחות קל יותר כשהוגים להם "שלט חייזר" כשמנסים להבין בטלפון על איזה שלט הם מדברים - התמונה שצירפת זה השלט חייזר :]

אין לי שמץ של ניסיון בהתקנת אזעקות , אבל יש לי המון ניסיון (למרות גילי הצעיר) בשכפול שלטי אזעקות (שזה מה שבחור היה צריך)

בכל מקרה - בוא לא מתווכח על שטויות, העיקר שהבחור יקבל טיפול טוב לבעייתו :-D

דביר

פורסם

לא. לא שטויות. רשמתי עובדות . אין טעם לוויכוח.

לעיניין החייזרות, ובדיקה ויזואלית מדוקדקת שוב ושוב, מסכים.

אכן יש משהו חייזרי במבנה וצורת השלט וה"עיניים" האפורות..

******נראה שהדיון בעניין מסתיים.

למעוניינים להמשיך ולהגיב, המשך תגובות לעניין טכני בלבד.*****

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון אתה רושם עובדות- אבל גם אני רושם עובדות, אחת התכונות שלי היא התכונה שכשאני לא מבין במשהו אני מעדיף לשתוק אבל כשאני כן מבין במשהו אני משתף. ובשכפול שלטים אני מבין מספיק (ובלימוד מתמיד).

בקשר לשלט החייזר- זה בדוק, מאות אנשים כולל אנשי מקצוע מכנים את השלט הזה כך.

אבל כמו שכבר אמרתי, אתה טוחן חול, וגם אני. ויכוחי סרק זה לכאלה שעוד לא התבגרו. כמו שאמרת "אין על מה להתווכח"

שנינו ניסינו לעזור לבחור כמה שיכולנו ונקווה שהבעיה שלו כבר נפתרה.

אז כמו שדני אמר: מעכשיו והלאה באשכול זה תשובות טכניות בלבד :)

פורסם

BAGIRA

איך שאני רואה את זה,או שאתה סתום או שאתה סתום.

אני לא רואה שום אופציה אחרת.

אתה צריך שאני אגדיר לך מהו פורום?

לא ביקשתי מאף אחד שירוץ בשבילי ויברר - ביקשתי מאנשים שישתפו אותי מנסיונם (הרב אני חייב לציין)

זו המשמעות של הפורום - שלא כל דבר אני אאלץ ללמוד על בשרי בתחום כזה חמקמק ושאני אגיע למקום/עסק ששם יתנו לי את השירות אני קצת אבין מה אני אמור לעשות ומה אני אמור לבקש..

לא מעניין אותך מה שנכתב בנושא הזה?עבור הלאה ואל תשקיע אפילו דקה מזמנך על כתיבת תגובה ילדותית.

סופש נעים

• תוכן חדש...