Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש מד חום מנוע ?

במידה ואין אזי המנוע כנראה לא מגיע לטמפרטורת עבודה (טרמוסטט לא תקין)

(משפט מפתח=לבדוק טמפרטורת עבודה של המנוע)

התוצאה עשן אפור לבן

פורסם

המנוע כן מגיע לטמפרתרה של עבודה אמורה לי שזה או קרבורטור שצריך לעבור שיפוץ או שהמנוע אוכל שמן וכתוצאה לכך שהוא מוציא עשן העם זה הגיוני אחד מהדברים האלה?

פורסם

מה תצרוכת הדלק הממוצעת הרכבך, האם הרכב שורף שמן, והאם הפלגים מפויחים.

עשן אפור עד שחור, מעיד על תערובת דלק עשירה.

עשן לבן על שריפת שמן.

נתונים מפורטים, על תצרוכת השמן והדלק בנפרד, יקלו על האבחנה.

מתי טופל הקרבורטור לאחרונה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו באמת אוכל שמן איך אני יכול לגרום לזה להפסיק חוץ למעסות רינגים או להחליף מנוע לפני 3 חודש עשיתי כיבן co וצריחת הדלק ישתפרה אבל לפני כ 3 שבועת יתחיל לצת עשן לבן שאני מגיע לתורים די גבועים 2500 ומלעה

פורסם

התחל מן הקל לכבד, ומן הזול ליקר.

עבור תחילה לשמן מינרלי בצמיגות 20/50, והאם העשן הלבן, נראה, בעת האצת המנוע לסלד 2500 בהילוך סרק, או בעת נסיעה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמה ק"מ עשה המנוע ?

האם אתה השתמשת בK44 ?

האם נפתח ראש מנוע ברכב?

אתה מריח שמן שרוף? ריח חריף עם העשן?

פורסם

האוטו עשה 216000 אלף בדיוק לא יודע עם נפתח ראש מנוע וגם לא יודע עם זה ריח של שמן או של סתם עשן אבל יש ריח חזק ועף פעם לא ישתמשתי בתוסף הזה או אחר כי אני לא יודע למה הוא טוב

פורסם

אולי אלה רק גומיות שסתומים יבשות ?

אפרופו קליאו - האם מישהו יודע אם ברכב הזה ניתן להחליף 8 גומיות שסתומים , בלי לפתוח ראש מנוע ,על כל הכרוך בכך ?

תודה.

• תוכן חדש...