Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא.

כיוון שעדיף מגבר חזק מחלש.

כמו כן אל תשכח שזה 230 בגישור .

זה אומר שבתכלס אני לא מאמין שלפני שהוא מתחיל לעוות הוא נותן יותר מ 190-200.

בכל מקרה המגבר לא נותן 230 אלא רק בפיק.

כלומר לא צריכה להיות בעיה.

שוב עדיף מגבר חזק מחלש.

פורסם
לא.

כיוון שעדיף מגבר חזק מחלש.

כמו כן אל תשכח שזה 230 בגישור .

זה אומר שבתכלס אני לא מאמין שלפני שהוא מתחיל לעוות הוא נותן יותר מ 190-200.

בכל מקרה המגבר לא נותן 230 אלא רק בפיק.

כלומר לא צריכה להיות בעיה.

שוב עדיף מגבר חזק מחלש.

קצת נראה לי מוזר שהוא יכול לקבל 150 ואתה אומר לתת לו 200...

אבל אם אתה אומר...

x

פורסם

רמקול סביר עד טוב יעמוד בקלות ב1.2 מההספק הנומינלי המוצהר שלו.

כלומר זה :

180.

כמו כן שוב יש בשביל זה את מושג ה MAX. הMAX אומר בפיק של שניה , תדר אחד חזק שנכנס , הסאב לא ישרף בו.

תאמין לי שאם היה לך באס ברכב אפילו ב 100 RMS ליותר מ 10-20 שניות , אחרי זה אתה כבר לא היית שומע לא אותו ולא את הטווטרים ולא כלום...

פורסם

לא עדיף לקנות מגבר אחד כמו הGTO75.4 או Z4200 לרמקולים ומונו אחד לסאב כמו של ליטנינג אודיו למשל שמספק 350RMS וככה אם תרצה לשדרג רמקולים או סאב (מה שיש מצב שתרצה) אתה לא תצטרך שוב להחליף את הכל ,ומה גם שזה נכנס לך לתקציב .

פורסם

אז נעדכן את כולכם:

Rockford P4004

זה שחקן החיזוק האחרון שבא אליי לתקופה הקרובה...כאשר הוא מגביר סאב של קיקר ES ומורל פולס 6.5 והאחוריים לרדיו דיסק.

אני מוכרח לציין שההבדל פשוט עצום מהמגבר שהיה לי לפני כן.

x

• תוכן חדש...