Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחר שהמזגן לא קירר הלכתי לאחד המוסכים הנוגעים בדבר ועברתי ואקום מילוי גז וחומר זוהר לגילוי דליפות.

לאחר שזה לא עזר, הבחור אמר משהו בסגנון תפעיל אותו כמה שעות ה(משהו - לא הבנתי אפילו מה) תקוע הוא צריך להשתחרר.

לאחר מכן שזה לא עזר הלכתי אליו להערכת מצב נוספת הוא אמר שחייבים לפרק ולהחליף פילטר ושסתום, עניין פעוט של 1016 ש"ח (הוא ויתר לי אחר כך על ה16 - איזה נדיב).

בבדיקה השניה עליתי על משהו מוזר, הונטה הקטנה (לפי דעתי קשורה איכשהו למזגן) החלה לעבוד לאחר כמה פעולות שלו, והמזגן מקרר מצויין !

אני חושב שמישהו פה מנסה לעבוד עלי, האם הונטה קשורה איכשהו לקירור ? אם אני אגרום לה לעבוד באופן סדיר הכל יסתדר ?

יכול להיות שזה קשור איכשהו ליוניט חום ?

אגב הרכב הוא כריזמה 98

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אים אין זרימת אוויר המזגן לא יקרר.

בטויוטה של אישתי המזגן היה קירר בצורה עלובה (RUNX 2005).

התקלה הייתה פילטר סתום שמנע מהוונטה למשוך אוויר ובכך לקרר את הרכב.

עושה רושם שאצלך ברכב יש סמפטום דומה (פילטר סתום או וונטה שלא מסתובבת יוצרים את אותה הבעיה).

פורסם

הונטה חייבת להיכנס לפעולה עם הדלקת המזגן. אם לא הנצילות של המזגן בעמידה תהיה עלובה.

אם בנסיעה מהירה המזגן מקרר אזי זו הונטה.

פורסם

עדכון

מטיפול של בעל מקצוע מהמשפחה (הכל נשאר במשפחה)

היה צינור של המזגן שהיה רופף והוחלף (לכן ברח גז)

ו2 ריליים של המזגן שרופים לכן הוונטה לא עבדה סדיר וגם מכיוון שהמערכת לא הגיעה ללחץ רציני.

הכל עניין של כמה עשרות שקלים

מוכיח שעדיין כל התחום של המכונאות מלא בחאפרים רמאים

פורסם

התכוונת לומר תחום המיזוג, אבל משום מה נראה לי שלא הלכת לבעל מקצוע בתחום המיזוג, אלא למוסך כללי שבין היתר מחזיק בלון גז למזגן.

פורסם

מוכיח שעדיין כל התחום של המכונאות מלא בחאפרים רמאים

מהתרשמות שלך מעסק אחד בודד ויחיד, אתה מביא הוכחה לגבי כל התחום ? לא נשמע לך קצת לא רציני ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

להשכלה כללית, מה זה חומר זוהר לאיתור דליפות?

אצלי בבעיה דומה ניסו לבדוק דליפות באמצעות קרוב ברנר בוער לכל רכיבי המזגן ובדיקה אם צבע הלהבה משתנה!

אני מבין שיש שיטות יותר מתוחכמות...

פורסם

דיו זרחני המוחדר למערכת מיזוג, כאשר יש דליפה ניתן לאתר אותה בעזרת פנס אולטרא סגול ומשקפיי UV..

השיטה עם להבת הפרופאן מתאימה רק לגז הקרר הישן, פראון R12.

פורסם

ברשותכם אני עולה טרמפ על הנושא

אצלי גם ישנה בעיה עם המזגן וכל מכונאי אומר משהוא אחר,

אשמח מאוד אם למישהוא יש כתובת טובה של מזגניסט מקצוען אני מוכן אפילו לשלם טוב אך שיהיה בעל מקצוע בתחום ואם אחריות

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

רז קבל תיקון

רוב התחום למעט בעלי מקצוע שמסתובבים בCF (הנסיון של המזגן זה לא הנסיון המר היחיד)

ותגובה גם לדניאל:

הלכתי לבעל מקצוע שמועסק בתחום מיזוג האויר ולפרנסתו הנוספת עובד אחרי שעות העבודה, וכן יש לו מן בלון עם שעוני לחץ.

בכל אופן, הוא הוכיח את עצמו על פני כל מיני חירטוטים של מכונות שנראות טוב אבל לא עושות את העבודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז כמו שהבטחתי:

אתמול נסעתי ל"שאול יוניסי" בתלפיות ירושלים,שם הוא בדק אם יש דליפת גז ע"י הכנסת אוויר בלחץ גבוה וחיבור לשעונים אם לחץ האוויר יורד ז"א שישנה דליפה ,אצלי ברכב לא ירדו השעונים אבל הוא אמר שבכל זאת יכול ליהיות שישנה דליפה קטנה כי היה חסר יותר מחצי מהכמות שצריכה ליהיות ומילאתי בקייץ שעבר אז הוא בדק עם מים וסבון זה לקח הרבה זמן ולא מצאו דליפה אח"כ הוא החליף פילטר +מייבש(אם אני לא טועה)של המערכת דבר שצריך להחליף כל 3/4 שנים ולא הוחלף מעולם, בשלב זה שאלתי אותו אם יש פילטר פנימי הוא אמר שבדגם שלי לא קיים, אחר כך חיברו את המערכת למכשיר שעשה וואקום +מילוי גז מדוייק לפי מה שרשום בספר(מה שבכל פעם לא עשו אלא שמו בערך ואח"כ אמרו יש יותר מידי תוציא קצת וכו')+מילוי שמן+זרחן למקרה שתיהיה דליפה,על הדרך שאלתי אותו למה הרכב רועד כל פעם שהמאוורר נכנס לפעולה ולאחר בדיקה קצרה התברר שהמנוע היה גמור ז"א היה חופש למאוורר וזה היה הגורם לרעידות, המאוורר הוחלף לחדש מקורי.

התוצאות בינתיים מצויינות המזגן מקרר כמו שצריך המאוורר נכנס לפעולה ואין שום תזוזה אני אפילו לא שומע אותו ואני מאושר עד הגג חוץ מהעובדה שנאלצתי להפרד מ1500 שקלים חדשים:cry:

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

אין מה לעשות, אחזקת רכב עולה כסף.

מה שטוב בסוג זה של תיקון הוא, שיש בו מן הסיכוי שמ:-( מחום וחור בכיס, יהפוך ל:-P מפעולת מזגן ותפוקת קירור ראויה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...