Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום, :lol:

אני מחפש לקנות רכב לשנה או שנתיים בלבד ולכן מחפש אוטו בן 3-4 שנים לאחר שספג את מרבית ירידת הערך.

חובה שיהיה בו גיר אוטומטי ואפשרות ל 3 נוסעים מאחור (ילדים) גם אם הם צפופים (זהו רכב שני במשפחה וכולם יסעו בו אולי פעם בחודש בנסיעה עירונית). הדרישות (מהכי חשוב ומטה):

1. בטיחותי

2. נוחות נסיעה

3. אמינות (אינני אוהב מוסכים)

4. שלאחר שנה-שנתיים אוכל למכור אותו במהירות ובלי בעיות (קרי, "סחיר").

אודה לקבלת המלצות המומחים בפורום :?:

פורסם

אתה חייב לציין תקציב.

אם אתה מחפש רכב שיענה גם לדרישות האמינות, גם בטיחות וגם מרווח דיו ל- 3 מושבי ילדים מאחורה (איזה גילאים? מושבי תינוק, בוסטרים?), זה עשוי להיות די יקר, לא בטוח שבתחום הקומפקטי, או שתצטרך להתפשר על משהו (ורצוי על נוחות או אמינות, כי לא נראה לי שתוותר על בטיחות או על מקום לילדים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה על התגובה. :lol:

לגבי הילדים - נדרש מקום לשני מושבי בוסטר בלבד (ללא כסא תינוק).

שוב, זהו רכב שני בבית כך שכל הילדים יסעו ביחד ברכב באופן נדיר (אולי 1-2 פעמים בחודש) ולנסיעה קצרה.

אני מתכן להשקיע כ 60-70K ברכב אך פתוח גם להצעות מעט יותר יקרות.

אשמח לתגובתכם.

פורסם

הונדה סיוויק 2004 / 2003

פורד פוקס 2004

סובארו קצת (הרבה לטעמי) פחות מומלצת .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...