Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי ככה...

יש לי תקציב של 650 ש"ח ככה. התכנון הוא לקנות רמקולים אחוריים וקדמיים ובעתיק לרכוש מגבר וסאב.

אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוהה!

אני רוצה לקנות זוג קדמיים וזוג אחוריים של MAC SOUND.

זוג אחוריים :

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417992

וזוג קדמיים:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=390339

שאלות:

1) MAC SOUND נחשבת לחברה טובה? (פשוט הRMS שלהם נראה לי גבוהה יחסית למחיר הנמוך)

2) יש לכם הצעות אחרות בתקציב ?

תודה לכולם!!!

לילה טוב :lol:

פורסם
אוקי ככה...

יש לי תקציב של 650 ש"ח ככה. התכנון הוא לקנות רמקולים אחוריים וקדמיים ובעתיק לרכוש מגבר וסאב.

אני רוצה לשמוע באיכות טובה גם בווליום גבוהה!

אני רוצה לקנות זוג קדמיים וזוג אחוריים של MAC SOUND.

זוג אחוריים :

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417992

וזוג קדמיים:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=390339

שאלות:

1) MAC SOUND נחשבת לחברה טובה? (פשוט הRMS שלהם נראה לי גבוהה יחסית למחיר הנמוך)

2) יש לכם הצעות אחרות בתקציב ?

תודה לכולם!!!

לילה טוב :lol:

קודם כל , זה לא מאק סאונד, אלא מאק אודיו. היא נחשבת לחברה טובה במוצרי אודיו לרכב.

הצעה שלי, או שתלך על יד שניה , או שתחסוך עוד קצת ותוכל לרכוש רכיבים יותר טובים בתקציב גמיש יותר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

קומפוננט של מורל פולס ניתן להשיג ב 450 שח חדש !

ורמקולים אחוריים של jbl או פיונייר או מורל מחירים בין 350 -500 שח

תלוי מה

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אני מוסיף שחשוב לי לשמוע באסים ברמה גבוהה,

הסגנון טראנסים ומוסיקה שחורה

הקומפוננט של מורל לא מצריך מגבר?

איפה ניתן להשיג אותם ב450 ש"ח?

פורסם
אני מוסיף שחשוב לי לשמוע באסים ברמה גבוהה,

הסגנון טראנסים ומוסיקה שחורה

הקומפוננט של מורל לא מצריך מגבר?

איפה ניתן להשיג אותם ב450 ש"ח?

רמה גבוהה? עם התקציב שלך לא יוצא שום דבר ברמה גבוהה. כל קומפוננט צריך מגבר. ואם אין לך אחד - חבל על הציפיות שלך, כי אתה הולך להתאכזב. מורל פולס זה קומפוננט טוב לרמת התחלה. הוא יותר טוב מרמקול אחר ב550 שקל (לא 450. אם כבר, אז 350-300 משומש), אבל רמה גבוה הוא לא. אבל ממש, ממש לא. ללא הגברה הוא הולך לקבל 18 וואט RMS מהHU, מתוך 120 שהוא מסוגל לקבל. טיפה בים מהיכולת של הסט מהסדרה הנמוכה ביותר של מורל. ממש רמה גבוהה. מתי תבינו כבר שבשביל איכות צריך לשלם? שלא יהיה לך טעות, פולס הוא סט מומלץ, וגם לי יש אחד כזה, אבל הוא מומלץ רק לתקציבים הדלים ביותר. רוצה עצה? עזוב אותך רמקולים אחוריים. קנה פולס ומגבר יד שנייה (XETEC Vector - מגבר שני ערוצים טוב וזול, כ500 ש"ח, פולס יושב עליו בול). שיהיה לך כסף תוסיף סאב ומונובלוק, ואולי אחוריים, אם אתה מתעקש. ללא הגברה אין לך הרבה למה לצפות. אין איכות בשקל תשעים. ולא בוחרים קומפוננט לפי וואטים:lol:! זה לא מדיח כלים. צריך לשמוע, לפני שקונים. אם תעשה את מה שאני ממליץ, הפולס ישמע טוב, זאת בהנחה, כמובן, שהHU שלך זה לא איזה Eagleroad מACE.

שיהיה בהצלחה!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אוקי אז ככה..

מגבר אני מוכן להשקיע בהמשך עכשיו חשוב לי שניים קדמיים שניים אחוריים עוצמתיים ושיהיה דגש על סאבים טובים.

הסידור הזה של שניים קדמיים ושניים אחוריים הוא זמני ובעתיד הממש קרוב יגיע אליהם מגבר איכותי שיוסיף, אגב סאב יש לי בבית של אחי אבל אני לא יודע איזה חברה , לא משהו יקר אבל נשמע טוב.

קיצר על איזה שתיים אחוריים וקדמיים אתם ממליצים?

קומפוננט נראה לי טיפה גדול עליי ככה שאני יאלץ להתפשר על קדמיים ואחוריים איכותיים.

פורסם

לדעתי יהיה לך הבדל עצום בין קומפוננט לבין רמקול קוואקס רגיל!

בגלל זה עדיף שתחכה עוד חודש אבל תקח קומפוננט נורמאלי מקדימה, כי אחרי זה תרגיש מופסד.

פורסם
אין חיה כזאת קומפוננט שיתן באס טוב .

בברכה רוני .

באס טוב = סאב !

אוקי חשבתי על קומפוננט מורל פולס קדמיים ועל עוד זוג אחוריים שתמליצו לי במחיר של 400 +-. חשוב לציין שהמערכת תשמע כרגע ללא מגבר וחשוב לי שתהיה לי עוצמה ובאסים טובים(למוסיקה שחורה ולטראסים) , זה בכלל אפשרי עם הסט הזה?

יש המלצות אחרות?

פורסם
תחסוף כסף תקנה פולס קדימה

6*9 של פיוניר 460 ומגבר אפילו v12 של פלטינום אודיו ב400 שקל ויוצא לך 1300 שקל אבל אתה נהנה

ובהמשך תקנה מונו וסאב!

למה כדי לקנות מגבר מונו רק לסאב ולא מגבר 4 ערוצים להכל? מצטער אם השאלה מפגרת אני פשוט לא מבין בנושא ואשמח ללמוד!!

• תוכן חדש...