Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להתקין את הקומפוננט ברנו מגאן II, פתחתי היום את המכסה של של הדלת, שמתי לב שהרמקולים לא נכנסים במלואם.

אני מתכוון לחתוך חלק מהפלסטיק - אבל לא את כולו עקב ההגנה נגד חדירת מים.

יש לי מס' שאלות בנושא:

1. הרמקולים יושבים על הפלסטיק, אין חור בפח, האם זה יכול לפגוע באיכות השמע?

2. למישהו יש ניסיון בהתקנת מגבר ברכב כזה?, איך אני מעביר את כבל ה (+) למצבר? ראיתי תמונות מאתר של מגאן ספורט דוט נט, אבל יש שמה דיי חוסר אינפורמציה.

דבר אחרון, החלטתי סופית על רכישת סאב וופר - אינפיניטי קאפה פרפקט 12VQ, הזמנתי אותו והוא צריך להגיע בתחילת שבוע הבא.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אם אני לא טוע ואני לא טוע הזהרתי אותך לגביי העומק של הרמקול בשרשור הקודם שפתחתה עכשו לפיטרון אם תחתוך את הפלסטיק של הדלת כך בחשבון שאם היה לך חדירת מים החברה "רנו ניסן מתנערת מכול אחריות זות התשובה שאני קיבלתי בכול מקרה הפיטרון פיזית זה להחליף את הרמקול לסט מיוחד של פוקל פוליגלס שבה בצורה כזות שהמגנט שלו מאוד שטוח או דוטק אובישן של מורל אחד מהשניים שאני מכיר שבדעי ניכנסים שם ללא כול בעיה או סט של MBQ גם אם מגנט אודיום הפוך מסדרת הרפרנס.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה על התגובה, לאינפיניטי יש מגנט קטן, מה חסר זה בערך 20 מ"מ, פלוס מינוס.

חיפשתי על החיתוך בפורומים של רנו, מה שאנשים עשו הם חתכו חלק מהפלסטיק כדי שלא יפריע לרמקול וגם שלא תהיה פגיעה בחדירה של המים.

ההתקנה של המגבר היא קצת מסובכת, סלילת כבל הפלוס אל המצבר דיי מסובכת.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תשמע לא מבין באוטו שלך.

אבל לא נראה לי שהחדירת מים זה סיפור רציני. אתה בטח חותך שם פלסטיק בדיוק מתחת למקום שיש בו חדירת מים.

אז אחרי שאתה חותך תכניס את הרמקול תבדוק אם הכול סבבה. קח סיליקון ותכניס שם. אם לא נכנס כל האקדח שים על האצבע.

תחכה אולי שיתייבש ושים עוד פעם. זהו לא כזה סיפור.

חבל אבל לא הקשבת אם הזהירו אותך לפני הקניה.

• תוכן חדש...