Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני הייתי במהלך 3 השבועות האחרונים בבית החולים עקב בעיה עם הפנדציט שהסתבכה {סיפור ארוך לא משנה עכשיו}

חבר אמר לי שהוא מעוניין לצלם את הרכב שלי למגזין מסוים שהוא עובד בו והוא הציע שהוא ינקה לי את האוטו ושיקח אותו לצילומים.

ועכשיו לסיפור ההזוי שקרה.

הוא טוען שהוא בא לנקות את הרכב ושבדיוק כמה חברים שהוא לא ראה עברו לידו אז הוא הלך איתם הצידה לדבר כמה דקות, ואז הוא טוען שהכלב שלו כנראה נכנס לרכב מבלי שהוא שם לב ו, והכלב פשוט אכל לי את 2 הדלתות מבפנים הוא קרע את הפלסטיק ואת כל הריפוד אפילו את המתגים של החלונות הוא גמר.

לי כל הסיפור נשמע הזוי לגמרי אבל עובדה אחת קיימת כל הפלסטיק של הדלתות הלכו.

אז בבקשה אם מישהו ראה מגאן קופה משנת 2000 עד 2003 בפירוקייה כלשהי, שיודיע לי בבקשה הוא יעזור לי המון , יש לי את הדגם עם הצורה משנת 2000 -2003 .

ואם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה למה לכל הרוחות הכלב עלה רק על הדלתות, את כל האוטו הוא עזב רק על הדלתות הוא התביית:|

תודה רבה לכולם.

דרך אגב סוג הכלב היה דוברמן

:?

פורסם

לא יודע אם זה עוזר לך אבל בפירוקיה הזאת יש מגאן קופה צהובה 96.

תשאל אולי יש להם את השנתון שלך גם.http://212.143.147.38/3044416/index.htm

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...