Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אני מקווה :D)

אז ככה, זה התחיל שלשום בשעות הלילה מאוחרות.

שמעתי רעשים מוזרים מידי פעם+ ההגה התחיל להיות קשה מאד לסיבוב.

ישר עלתה ההשערה שמדובר במחסור בנוזל הגה כוח. לצערי הייתה בעיה בפתיחת המיכל (חוסר כוח כנראה :( ) ולכן העניין נדחה לשעות הבוקר.

הייתי לחוצה ביותר מהבעיה (אל תשאלו…).

הועלו השארות רבות ע"י חבר'ה מהפורום לגבי נזילות ומשאבת הגה כוח.

לאחר שהמיכל נפתח, התגלה כי הוא ריק. קניתי מיידית נוזל הגה כוח, התחלתי למלא והוא פשוט נזל כמעט כולו החוצה…

השעה הייתה בסביבות 18:00, והתקשרתי מיידית לבני מראש העין. דיברתי עם השותף שלו זיו, הסברתי לו את המצב, והוא הסכים מייד לחכות לי במוסך למרות השעה המאוחרת.

לאחר שהתחילו לבדוק את העניין, התברר כי החומצה מהמצבר יצאה החוצה, המיסה קצת את הפלסטיק של המצבר וגרמה לסדק כלשהו. הסיבה לכך היא כנראה מילוי יתר של מים מזוקקים. כיוון שהיה נראה שיש לא מעט עבודה, הוחלט על פתרון זמני ביותר של ניתוק ההגה כוח וחזרה למחרת בשעה נורמלית להמשך עבודה.

במצבר עצמו לא נראתה בעיה.

התגלה לי כי אצל ישי הייתה בעיה דומה עם אותו גורם.

חזרתי היום, וכשפירקו את הכיסוי של משאבת הגה כוח התברר כי הסדק הוא סדק קטנטן בכיסוי בלבד של משאבת ההגה כוח, ושהכיסוי נאכל מעט מהחומצה.

הפתרון לבעיה היה הורדת שכבה בכיסוי ואטימת הסדק באמצעות פלסטלינה (בדומה לתיקון פנצ'ר).

המצבר, המשאבה עצמה וכל השאר תקינים. נשארה רק הקורוזיה הלבנה (אמרו שתעלם עם הזמן ולא יכולה לגרום לנזק).

סידרו לי גם דברים קטנים אחרים באוטו, ויצאתי אחרי כשעתיים מרוצה ביותר (גם מהמחיר…) ועם לקח לגבי מילוי מים במצבר, קצת יותר ניסיון ושמחה גדולה.

תודה רבה לבני וזיו על כל הדאגה, נכונות ויחס חם :mm_yeah:

אני אישית אמשיך להגיע אליו לכל טיפול/ תיקון סטנדרטי.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אצלי קרה מקרה דומה פעמיים, שבוע אחד אחרי השני בגלל התפתחות של סדק במצבר (וולטה הארורים!).

דרשתי שיוחלף כל הכיסוי של המשאבה קומפלט (במחיר לא מבוטל...).

כמו כן הטיפול כלל ניקוי של כל תא המנוע ושיירי החומצה (מה שאת קוראת "קורוזייה") ידנית ובעזרת קיטור (עבודה של כמה שעות) + צביעה מחדש של איזורים שחומצה נגעה בהם בתא המנוע (ליתר בטחון נגד חלודה) + כיסוי ועיטוף של המשאבה ושל כל הצינורות שמתחת למצבר בגומי מאסיבי (כדי למנוע הישנות המקרה בעתיד...).

בנוסף נקנה מצבר חדש וזרקתי את הישן לאלף עזאזל.

ה"קורוזייה" הזאת לא הולכת "להיעלם", זה שיירי חומצה שימשיכו לאכול כל דבר שיבואו במגע איתו. רחלי, אני ממליץ לך לטפל בזה בהקדם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איזה פחד גם לי היו נזילות חומצה אחרי התקנה של הראם אייר.

ניקיתי את כל האזורים הנגועים עם סמרטוט רטוב.

אבל לך תדע איזה נזקים יופיעו לי עם הזמן.

פורסם

שאלה: האם לדעתכם יש אפשרות לאטום את תחתית המצבר ולדאוג לניקוז של החומצה על אספלט ולא על חלקים בתא המנוע במקרה חירום?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אצלי קרה מקרה דומה פעמיים, שבוע אחד אחרי השני בגלל התפתחות של סדק במצבר (וולטה הארורים!).

ישי, חאלאס עם מסע הצלב נגדי מצברי וולטה, נתת טעם של קישואים.

מעניין שעל מקרה כמו שלך עדיין לא שמעתי, אז תפסיק לבוא, לצלוב ו"להושיע" את חברי הפורום ממצברי "וולטה" ה"ארורים" כדבריך.

אני יכול לתת לך אין ספור מקרים על אנשים שמרוצים יותר (וכאלה שפחות) מהוולטה/שנפ/וורטה/חארטה/בארטה שיש להם באוטו.

להבא, הודעות בסגנון זה ימחקו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שאלה: האם לדעתכם יש אפשרות לאטום את תחתית המצבר ולדאוג לניקוז של החומצה על אספלט ולא על חלקים בתא המנוע במקרה חירום?

בישביל זה קונים ווארטה מצבר יבש\אטום\WHATEVER :wink:

בקשר להגה...מישהו יכול לתת הערכה גסה בערך כמה עולה משאבה כזאת ?

נפלה גם עליי המכה של נזילות מההגה.

אני עדיין לא מבין למה צריך ב 106 ה"כ. :p

פורסם

.

יש לי מצבר וולטה ואני מאוד מרוצה ממנו , לא היו שום בעיות , נסעתי איתו יבש לגמרי במשך כמה חודשים (רשלנות פושעת) והוא עדיין תפקד כמו שצריך , אני חושב שבגלל

פאלטה אחת שיכול להיות שהיא באשמתך בכלל, אין צורך לצלוב חברה זו או אחרת..

כי סה"כ כל המצברים אותו חרא.... :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ל התפתחות של סדק במצבר (וולטה הארורים!).

.

מעניין אבא שלי מחליף עשרות כאלה כל חודש והוא לא מתלונן...

פורסם

בישביל זה קונים ווארטה מצבר יבש\אטום\WHATEVER :wink:

בקשר להגה...מישהו יכול לתת הערכה גסה בערך כמה עולה משאבה כזאת ?

נפלה גם עליי המכה של נזילות מההגה.

אני עדיין לא מבין למה צריך ב 106 ה"כ. :p

ב106 מדובר על הרבה (מאוד) כסף, גם על החלק וגם על העבודה. (כמובן במורשה)

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לכל אוהדי וולטה, אתם מוזמנים להמשיך וליהנות מהמוצרים הנפלאים של החברה ה"מצוינת" הזאת.

כשיגיעו שלל תקלות כמו שפירטתי בהודעה קודמת שלי (והם יגיעו ויכיניסו אתכם להוצאות סתמיות), נראה מה תגידו אז ומה ישימו עליכם בוולטה (עוד בזמן האחריות).

אני נכוויתי ואני מכיר לפחות עוד שני אנשים שניכוו מהמצברים האלה. אני בסה"כ מנסה להתריע. זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אפשר לבצע עיטוף וכיסוי של המשאבה והצינורות בגומי כמו שעשו אצלי.

חוץ מזה, בקסארה למשל המצבר יושב במעין אמבטיה מפלסטיק שנמצאת שם בדיוק נגד נזילות מהמצבר. אפשר לאלתר פתרון כזה ואני מתכוון לעשות את זה גם.

פתרון אולטימטיבי זה התקנה של כיסוי מתכתי מעל המשאבה אבל צריך בשביל זה למצוא נק' עיגון ואין כ"כ אחת כזאת.

פורסם
לכל אוהדי וולטה, אתם מוזמנים להמשיך וליהנות מהמוצרים הנפלאים של החברה ה"מצוינת" הזאת.

כשיגיעו שלל תקלות כמו שפירטתי בהודעה קודמת שלי (והם יגיעו ויכיניסו אתכם להוצאות סתמיות), נראה מה תגידו אז ומה ישימו עליכם בוולטה (עוד בזמן האחריות).

אני נכוויתי ואני מכיר לפחות עוד שני אנשים שניכוו מהמצברים האלה. אני בסה"כ מנסה להתריע. זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא.

לכל אוהדי המכוניות הצרפתיות (פג'ו-סיטרואן בפרט), אתם מוזמנים להמשיך וליהנות מהמוצרים הנפלאים של החברה ה"מצוינת" הזאת.

כשיגיעו שלל תקלות כמו שפירטתי בהודעות הקודמות שלי (והם יגיעו ויכיניסו אתכם להוצאות סתמיות, כמו בכל 307 או C5), נראה מה תגידו אז ומה ישימו עליכם בלובינסקי (עוד בזמן האחריות :!:).

אני נכוויתי ואני מכיר לפחות עוד שני אנשים שניכוו מהמכוניות האלו. אני בסה"כ מנסה להתריע. זאת ההודעה האחרונה שלי בנושא :!:.

איציק - שבא "להושיע" את חברי הפורום מצרפתיות מתקלקלות ומתפרקות ומאיכות בינונית.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סדק במצבר יכול להתפתח במשך הזמןן כתוצאה מסדק קטנטן ממכה שהוא חטף בזמן ההובלה, מאיך שיצא לי לראות כיצד מתיחסים למצברים בפריקתם לחנות אני מאד לא מופתע.

יש להקפיד שגובה הנוזל מעל הלוחות במצבר לא יעלה על 1.5 ס"מ, הסבירות לסדק במצבר היא מאד נמוכה באופן יחסי לנזילה בעקבות מילוי יתר.

בלי קשר, ביום חמישי גיליתי שאצל הפרסי אפשר להשיג וולטה,שנפ 55A ב-360 ש"ח

יש גם באיזור ה-300 מתוצרת volcan + אחריות 18 חודש.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
סדק במצבר יכול להתפתח במשך הזמןן כתוצאה מסדק קטנטן ממכה שהוא חטף בזמן ההובלה, מאיך שיצא לי לראות כיצד מתיחסים למצברים בפריקתם לחנות אני מאד לא מופתע.

יש להקפיד שגובה הנוזל מעל הלוחות במצבר לא יעלה על 1.5 ס"מ, הסבירות לסדק במצבר היא מאד נמוכה באופן יחסי לנזילה בעקבות מילוי יתר.

בלי קשר, ביום חמישי גיליתי שאצל הפרסי אפשר להשיג וולטה,שנפ 55A ב-360 ש"ח

יש גם באיזור ה-300 מתוצרת volcan + אחריות 18 חודש.

לא דוד, אתה לא מבין, הכל בגלל "וולטה" הארורים :!:

הם מייצרים בכוונה מצברים שנסדקים בשביל להתעלל בבעלי 106-ים :!:

:mm_tongu:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...