Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנות ממוקמת ברחוב העצמאות בחיפה - היא נקראת טופ סאונד\ליאור מולטימדיה - נפח תיבה אני לא יודע אבל התיבה אטומה .

אני אשאל מחר אם זה ממש חשוב .

האמת שממש התלהבתי מהסאונד של הסאב הזה הקודם שהיה באוטו לא התקרב אליו .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
אני חדש פה לא צריך להרוג על ההתחלה :) - בכל אופן קניתי את הסאב והוא נשמע פצצה מדויק ועוצמתי והמחיר שלו מצוין 2900 ש"ח .

אם אפשר לציין המוכרים אדיבים ונחמדים מאוד .

"רק" 275 דולר יותר ממה שעולה בחו"ל.

גם אני הייתי אדיב איתך ונחמד מאוד במחירים כאלו.

תתחדש.

פורסם
"רק" 275 דולר יותר ממה שעולה בחו"ל.אני חושש שאתה טועה , אם זכרוני אינו מטעני מדיסאונד מוכרים את הסאב הזה ב450 דולר , עלות המשלוח שהם רצו זה 140 דולר תכפיל ב1.33 (מיסים) וב4 ותגיע ל3140

גם אני הייתי אדיב איתך ונחמד מאוד במחירים כאלו.

תתחדש.

אז זה כן זול

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, תהיה בטוח שאף יבואן לא משלם 140 דולר לסאב על משלוח, גם לא 50 דולר לסאב.

עכשיו, תכפיל במה שבא לך, זול - זה לא.

דיסאונד... עוד דוגמא למופת...

פורסם
יהודה, תהיה בטוח שאף יבואן לא משלם 140 דולר לסאב על משלוח, גם לא 50 דולר לסאב.היבואן אולי לא , אבל אני זה מה שהם דרשו ממני , יש לי עדיין את המייל (למקרה וארצה לייבא אותו )

עכשיו, תכפיל במה שבא לך, זול - זה לא.לא הבנתי מה פירוש תכפיל במה שבא לך ? הרי הכפלתי במיסים ובשער הדולר ?

אתה יודע עליהם משהו ? אשמח לשמוע , כי אני רוצה לברר אם הם מביאים את ההורנים וכמה הם רוצים על הנאו 2

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם
יהודה, תהיה בטוח שאף יבואן לא משלם 140 דולר לסאב על משלוח, גם לא 50 דולר לסאב.

עכשיו, תכפיל במה שבא לך, זול - זה לא. עלויות יבוא אישי של הסאב בין 3100-3400ש"ח . אז מה לא זול בזה ?!!!

לבעל הסאב: תהנה ותתחדש, סאב מצוין.

פורסם

לפי מה שאני יודע יש להם את כל הליין של החברה ראיתי שם גם IDQ וגם את ה IDMAX ויש עוד דגם שאני לא זוכר את שמו .

גל- הסאב הזה עולה 450 דולר בארצות הברית, משלוח שלו אני מעריך בעוד 100 דולר בשקט(משלוח של חודש וזה כבר בארץ), הדבר הזה שוקל בערך כמו שני סאבים רגילים זה פשוט כבד מאוד ככה שאין מה לעשות והמחיר הזה הוא מחיר טוב - חוץ מזה מה אם בן אדם טורח ומביא לך סאב כזה במחיר שקרוב לארה"ב ולא מתפרע במחירים לדעתי זה כדאי מה גם שהוא רוצה להתפרנס קצת ואין בזה פסול ,אחרי קריאה בהשוואות בכל מיני אתרים מול ה W7 של JL שכפול ממנו במחיר הבנתי שעשיתי עסקה טובה ואין לי בכלל מחשבה על זה שמישהו דפק אותי במחיר .

לבחור ששאל הטלפון של החנות 04-8623491 .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...