Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו 96 עכשיו שמתי שמן 20/50 עכשיו חסר לי שמן ואני צריך למלא והשמן שיש לי בבית זה 15\40 רציתי לשאות אם אפשר לערבב

פורסם

עדיף לשים שמן זהה לזה שקיים במנוע.

במקרה של חוסר ניתן לשים שמן באיכות וצמיגות זהה.

אם אין ברירה (אמצע הדרך לאילת בכביש בו המקום יישוב הקרוב הוא במרחק של שעתיים וחצי הליכה בחום) אז אפשר לשים שמן מסוג שונה.

לא מומלץ לערבב בין שמנים מסוגים שונים, ואם אתה עושה את זה מחוסר ברירה יש להחליף שמן ופילטר שמן בהקדם האפשרי.

פורסם

לא הייתי ממליצה לערבב בן סוגי השמנים.

אלו שני סוגי צמיגות שונים.

20W50 15W40 שניהם יכולים להיות מינרלים אבל לא באותה צמיגות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מומלף כלל

כמו שאמר קודמיי, רק אם אתה בדרך ואין לך ברירה עדיף לערבב שלא "ילך" מנוע .

אבל חשוב להחליף את השמן המעורבב בהקדם האפשרי.

ירון מאיר

פורסם

אין שום בעיה לערבב שמנים. כמות הדעות הקדומות החסרות כל ביסוס במציאות כבר בערך 30 שנים עוברת כל גבול סביר.

קח בחשבון שהשמן שמתקבל מקבל תכונות מעורבבות גם הוא - הוספת 15W40 ל-20W50, אז זה כבר לא יהיה 20W50, אלא 19W48, או יותר נמוך, תלוי בכמות.

פורסם

איזה סוג שמן הכי כדאי לי לשים את ה15w40 או 20w50 איך אני יודע מה מתאים לי בהתאם לאוטו שלי??? מה ההבדל בינהם?

פורסם

אפשר בלי שלושה סימני שאלה ברצף? אחד מספיק כדי להבין שזאת שאלה, לא צריך להדגיש.

המלצת היצרן לשמן לרכב ספציפי ניתן למצוא בספר משתמש של הרכב, או ספר רכב, או מוסך מורשה של היצרן, או אתר היצרן.

• תוכן חדש...