Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ראיתי כל מיני פרויקטים יפים של אנשים ולא הבנתי כמה דברים אם אפשר להסביר

1.כאשר מגיעים לשלב שעוטפים את הבניה עם גרביון או פליז איך הבד שמצפים והגוף שבונים בתחילת הפרויקט מתחברים

2.מה עדיף לבנות בניה אטומה או פתוחה ( וכאשר היא פתוחה הבניה של הרמקול צריך לבוא מול הפתח של הרמקול בדלת)

3.היכן רצוי למקם את הטוויטרים

מדובר על הונדה האצבק93 והקומפוננט פוקאל 165VSLIM 6.5 תודה מראש לכולם ושבת שלום

פורסם
שלום לכולם ראיתי כל מיני פרויקטים יפים של אנשים ולא הבנתי כמה דברים אם אפשר להסביר

1.כאשר מגיעים לשלב שעוטפים את הבניה עם גרביון או פליז איך הבד שמצפים והגוף שבונים בתחילת הפרויקט מתחברים

מחברים בעזרת דבק חם או כל דבק (אני חיברתי בעזרת דבק חם)

2.מה עדיף לבנות בניה אטומה או פתוחה ( וכאשר היא פתוחה הבניה של הרמקול צריך לבוא מול הפתח של הרמקול בדלת)

תלוי ברמקולים(המידים) שלך. אם אתה צריך תיבה אטומה של X ליטרים אז תבנה אטומה של X ליטרים. אם אתה צריך כ-20-30 ליטר לרמקולים אז עדיף לעשות חור בבנייה לדלת, וככה המיד ינגן לנפח של הדלת (כמו אצלי).

3.היכן רצוי למקם את הטוויטרים לטעמי ולדעת רבים על הקורות, עם הכיוון והזוית המתאימים.

מדובר על הונדה האצבק93 והקומפוננט פוקאל 165VSLIM 6.5 תודה מראש לכולם ושבת שלום

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא תודה רבה עזרת לי מאודד

רק עוד שאלה קטנה בבניה הפתוה הבניה צריכה לבאו נול החור בדלק של הרמקול?

פורסם

הבניה כעיקרון צריכה להיות בסביבת החור. הבניה אמורה להיות גדולה מהחור מן הסתם (כדי לחבר אותה לדלת), ואז אתה עושה חור בבנייה איפה שיש את החור בדלת בהתאמה. תסתכל בשירשורים שיש על הבניות באתר, הבניות נעשות איפה שהרמקולים היו בעבר רק שהקטע של הבניה הוא שהרמקול יהיה ב-ON AXIS משמע לכיוונך יותר.

מקווה שעזרתי. אם תצטרך עוד עזרה, אנחנו פה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הבנתי גם משהו, נגיד הבניה בדלתות, ראיתי שמצפים את החלק שמוציאים, ובונים עליו, ואז מחזירים את החלק המקורי כשמובק עליו הפיבר? או שמחליפים אותו לגמריי, ואם כן, אז צריך לעשות תבנית מגבס קודם לא מובן לי הקטע הזה.

פורסם

אתה מבריג את הבניה מפנים הדלת החוצה ולבניה, וכמובן מסתכל שהבורג לא יוצא מהצד השני של הבניה (ולכן משתמשים בברגים יחסית קטנים, אבל מספיק ארוכים כדי לחבר את בסיס הבניה לדלת).

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מבריג את הבניה מפנים הדלת החוצה ולבניה, וכמובן מסתכל שהבורג לא יוצא מהצד השני של הבניה (ולכן משתמשים בברגים יחסית קטנים, אבל מספיק ארוכים כדי לחבר את בסיס הבניה לדלת).

בברכה,גיא.

הבנתי

תודה רבה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לדעת מאיפה ניתן לקנות פיבר ופוליאסטר באזור הצפון (עכו נהריה קריות)

הייתי בהיום סנטר רצו 70 שקל על חצי ליטר עם מקשהה ולפי מה שקראתי זה מחיר כפול תודה מראש לכולם וחג שמח

פורסם

במחיר שכתבת תוכל לקנות ליטר+מקשה(הפוליאסטר עצמו כבר יגיע מואץ) ואולי ישאר לך עודף.

אזוה"ת ק.ביאליק רח' החרושת, שם חברה: אלמור פיברגלס. http://www.almor.co.il/GeneralInfo.aspx

תוכל לרכוש שם גם סיבי זכוכית לפי 1.25 מטר רץ נדמה לי 23 ש"ח לפני מע"מ ותלוי בסוג הסיבים (יש מבחר).

יש עוד מקום סמוך להום סנטר בסוף רח' חלוצי התעשייה ק.חיים, (בלו בנד), שם חברה: קידרון פלסטיקה בע"מ

04-8419771

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...