Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ידידה שלי רוצה לקנות סיאט איביזה בשנים 2000-2002 (אחרי שאני שכנעתי אותה), עכשיו הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג מה ההבדלים בין 1400 ל1600 או 1800 מבחינת כוח מנוע, מבחינת אבזור, או כל דבר אחר.

אני אשמח לקבל קצת מידע, אשמח לדעת אם איביזה זה בחירה הגיונית לילדה בת 19 נהגת חדשה, או חלופות אחרות ואם אפשר אז איך הולך השוק של האיביזה כמה כדאי לשלם ביחס למחירון/מצב הרכב.

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מתוך נסיון אישי ומשפחתי רב

יש 1600 75 כ"ס והוא רכב אמין, נח, בטוח.

הנוער אצלנו משתמש בשתיים כאלה, שנת 2000 ושנת 2001.

יש שתי רמות גימור: סטלה וסיניו. אין הרבה הבדלים בניהם פרט לכך שלסיניו יש מערכת בקרת אקלים ומסך גדול יחסית שמראה את כל אינפורמציה הנדרשת אבל אם הוא מתקלקל אז זה עסק יקר. למסך גם משודך רדיוטייפ מובנה שכמעט בלתי אפשרי להחליף אותו לרדיודיסק.

ה"סטלה" מצויידת במזגן פשוט ובלי המסך כך שניתן לדעתי להסב אותה ביתר קלות לרדיודיסק.

עצתי, לבדוק את המכוניות ולבחור את זו שמטופלת היטב עם הסטוריה מתועדת.

מקור טוב לקניה הוא "אוטודיל" בבני ברק שהיא סוכנות הטרייד אין של יבואן הסיאט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...