Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלח לי על בורותי, אבל אני מאוד לא מעודכן במתרחש בארץ כך שאני לא יודע מיהו אופיר פינס. :|

ח"כ צ'יטה לדוגמה היה לוביסט די רציני בתחומים מסויימים שקשורים לספורט המוטורי ולאופנוענות, לפי מיטב זכרוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא יודע שבארץ מסתובבים רכבי מירוץ ?

קארטינג זה לא רכב מירוץ?

רכבי ראלי למיניהם(ואני לא יזכיר שמות מטעמי פרטיות,לפרטים שמתחרים בחול ו/או מתאמנים בארץ) לא קיימים בארץ?

זה שאין תקינה להשתמש בהם לא אורמ שאסור או שלא ניתן לייבא אותם

ועד כמה שאני יודע אין על רכבי מירוץ מס,יכול להיות שבזה אני טועה.

האבסורד הוא כזה-אפשר להביא אבל אסור להשתמש,

ועל כך בעצם אנחנו/אתם "נלחמים" בעיגון החוק לספורט המוטורי

אתה טועה, ביג-טיים. אין כל קשר בין מה שמסתובב וקיים בארץ למה שמותר. למשל, במרוצת השנים הגיעו ארצה אלפי - ואני לא מגזים - אופנועי מוטוקרוס. אף אחד מהם לא חוקי. חלקם התחרו בגלוי במסגרת אליפויות ישראל. זה לא אומר שמותר היה להביא אותם.

"רכב מירוץ" זה לא דבר שהיה קיים בהגדרה עד עתה (ולמעשה עדיין לא קיים, עד שהתקנות החדשות יכנסו לתוקף), לכן ממילא גם לא היתה כל הגדרת מס לגביו. הרוב המכריע של מכוניות הראלי בישראל הוסבו לכאלה על בסיס שיובא במקור באופן מסודר כרכב מן השורה. מכוניות בודדות הוברחו ארצה. למיטב ידיעתי נרשם בארץ רכב תחרותי באופן מסודר פעם אחת ויחידה, המיצובישי של רמי שוכטוביץ', בסיוע מ.מ.ס.י. זה קרה פעם אחת וזהו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נו אז מה?

במדינת המיקי מאוס כל הגמדים מרקדים

אין היום גוף כמו אז ,עם עו"ד כמו אז, שיגיש מייד בג"ץ נגד המדינה בדרישה, דרך מבקר המדינה להעניש את מפירי החוק

בבזיון החלטת הכנסת.

מה לעשות דובי החוכמולוגים ניצחו. הדברנים הגדולים

אמרו חז"ל: "מהרסייך ומחריבייך מימך יצאו"!!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ועוד דבר

יועץ אחד נמצא בטיול, השני נמצא במירוץ, והפקידים? יכולים לנוח

כך מעבירים תקנות חוק במדינת ישראל!!!

אז מה הפלא?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אל תתחיל להתלהם !

אל לך לעשות מזה מטעמים !!

אף אחד פה לא נקי מטעויות , ובטח לא אתה !!!!!!!!!

כידוע לך ולכל המעורבים , צורת הבקורת והכסאח הזה לא יוביל לשום מקום ורק יעכיר את האוירה ולא ישנה מאומה אלא להיפך !!

אנא ממך, זזת הצידה מרצון, לקחת פסק זמן , תן לאחרים תקופת חסד כמו שאתה קבלת (6 שנים-הרבה יותר ממה שהיית זכאי!)

אם נתחיל למנות את הטעויות שכל אחד עשה , לא תצא נקי כמו הרבה אחרים.האמן לי ,גם לי ולאחרים בזמנו, היתה המון בקורת על כמה מהמהלכים שהובלת, הקשבת למשהו ? המשכת בשלך, לטוב ולרע !!!! נתנו לך לעבוד ברוב התקופה- נו , אתה חושב שלא היית צריך אולי לשמוע ולשתף אותנו אז ?

אני לא רוצה להמשיך ולגולל את העבר כי זה לא יהיה נעים לאף אחד,לכן צריכים להמשיך יחד לפעול גם אם לא כל כך אוהבים אחד את השני, דני! אל לך ולאחרים "לשבור את הכלים" אחרת גם את הדברים הטובים שעשית (ויש לא מעט) ישכחו !!!!!

בברכה

מישל

פורסם

דני הגזמת !!!

מכיוון שלא יצא לי להיות ליד מחשב אני עונה רק כעת וגם זה לא מהמחשב שלי...

היית מספיק זמן שם בשביל להזיז דברים ופתאום כאשר העניין הוא העברת התקנות אז היועץ נסע לחו"ל...?

יובל מלמד נסע לחו"ל לא בשביל לטייל אלא במסגרת עיסוקו בספורט המוטורי , כספורטאי, ממש כמוך.

לבוא ולהגיד שבגלל שהוא נסע עכשיו לחו"ל התקנות לא עברו...הצחקת אותי.

היה ברור כבר מזמן שהתקנות לא יעברו ב-15 למרץ וגם אתה אמרת זאת אז בוא לא נאשים אותו באופן אישי.

דני אף אחד לא הפריע לך לנסות ולהזיז דברים וגם כאשר יובל מלמד מונה כיועץ היית שם בועדות ובדיונים בכדי ללחוץ ולנסות להשפיע, אבל אני לא מאשים אותך באופן אישי אלא רק מבקש לא לצאת בהאשמות אישיות כנגד אחרים.

אין ספק שכואב לך, לכולנו זה כואב אבל דווקא בגלל זה אני לא מבין למה אף אחד לא מנסה לעשות משהו בנוסף..?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

לא הגזמתי במאומה, לא האשמתי אף אחד שנסע למירוץ,

קבעתי אם לא הבנת, שהפקידים מחככים ידיהם בהנאה כי אף אחד אחר לא נמצא לצעוק,למחות, לאיים,

קבעתי שאין היום עו"ד שאז היה, שיכול ללחוץ דרך בית המשפט על בזיון החלטה של הכנסת.

בדיוק לזה התכוונתי ולא לשום ספוקולציות אחרות שאתה מביע.

במקרים כאלה החשש שלי שהגולם יקום על יוצרו (רשות קובעת ולא ספורטאים)

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

גם כאשר אתה מדבר מתוך כאב עדיין ברוח הדברים תמיד יש נימה של ירידה לפסים אישיים ולא מתאימים.

השאלה היא מה עושים הלאה ?

לשבת כעת ולהגיד זה לא טוב וזה לא טוב, ממש לא פיתרון.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למה אתה שואל אותי מה הלאה?

ישנם כיום אנשים אחרים שמובילים את התהליך ומותר לי לעניות דעתי לבקר את מעשיהם כפי שהם ביקרו את מעשיי.

וברצינות?

לגייס מייד את עו"ד רון דרור,לשלם עבור שירותיו (הוא שווה כל אגורה) להחתים את ראשי העמותות על כתב אמנה

שמייפה את כוחם של...... לפעול, לעצור את התהליך בעודו באיבו ולהכתיב תנאים לרשויות.

אתה מבין ? המשטרה רוצה לפנות לאינטרפול לבקש עזרה איך מתנהגים במירוץ ראלי, :shock:

מעבר לזה?

דובי הכי כיף לחזור לנהוג,ירדן,קפריסין, :-D

שבוע טוב

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...