Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ששמתי אגזוז זרימה חופשית של ראמוס ניהיה לי חור באוזן

אני רוצה לדעת אם יש איזה שהי דרך לבודד את האוטו מרעשי חוץ?

דיאנמייט נגיד זה לדלתות ובאגאג'

מה אפשר לעשות בנוגע לתיקרה רצפה כנף אחורית(רכב 3 דלתות) ושזה יצא מחיר סביר כי אני לא חושב שיש צורך במקום שאין אלמנט של רמקול לשים דיאנמיט תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

השימוש של דיינמאט הוא גם לכל מה שציינת !

לא רק שהוא מונע מהרעש לצאת , הוא גם מונע מימנו להיכנס

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני משאר לעצמי שזה דו כיווני אבל מה שהתכוונתי זה שאם אני יכול לחסוך קצת ולמקומות הפחות רגישים כמו גג ורצפה אפשר להשתמש ביריות אחרות כמו פזקר או משהו דומה והאפקט ישאר כי זה לא מקומות שיש בהם אלמנטים אם יהיה הבדל מורגש?

פורסם

תיקרא כמה תרדים של איתמר ותיראה שלפעמיים דנמאייט לא עוזר נגד רעשים...אגב למה שמת אגזוז? בישביל לקבל עוד 30 סוסנים וחמורים:wink: או בכדי לעשות לך ולאנשים חור בראש?

פורסם
תיקרא כמה תרדים של איתמר ותיראה שלפעמיים דנמאייט לא עוזר נגד רעשים...אגב למה שמת אגזוז? בישביל לקבל עוד 30 סוסנים וחמורים:wink: או בכדי לעשות לך ולאנשים חור בראש?

שמתי אגזוז כי הלך לי לעולמו הדוד המקורי, דוד אחר חדש עלה כמעט אותו מחיר כמו דוד של ראמוס ואורך החיים שלו כמעט פי 5 מסתם דוד בגלל החומרים שהוא עשוי ממנו

כוח סוס בטוח שלא קבלתי מזה אולי קצת שחרור יותר טוב וטיפוס בטורים של מעל ל5000

פורסם

Eddy ידידי אין שום בעיה שאי אפשר לפתור

קצת אמונה כסף וסבלנות הכל יהיה בסדר.

להוריד אגזוז לחפש חדש ולהלחים אותו שוב יעלה לי כמו אחלה בידוד טוב לכל הרכב

אז נראה לי שווה להשקיע בבידוד נראה לי שברגע זה אני אצא לחפש לי משהו

פורסם

אני אישית קניתי גליל שלם של 10 מטר של פזקר ואני מתכוון לעשות איתו את הבגאז והרצפה..

אני לא חושב שבשביל מקומות כאלה צריך להתפרע עם חומרים יקרים.

ולדלתות אני אקח סקנד סקין כשהוא יגיע לארץ.

:)

אם אתה רוצה אני יכול להתחלק איתך בפזקר חח

פורסם

הרבה זמן לא היית בפורום.

דיינמאט אקסטרים לא יעיל במניעת רעשים. יעיל מאוד בדלתות, אני משער שיעיל בגג - בכל מקום אחר הוא מיותר לחלוטין.

אם כבר דיינמאט, הייתי מציע לפזול לכיוון האקסטרים ליינאר שהוא חומר הרבה יותר מתאים לבידוד חום ורעש מרצפת הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האגזוז בא עם משתיק אבל הרעש נובע גם מהורדת הממיר הקטליטי עזוב ניסתי להשתיק את העניין אבל זה יבוא על חשבון כוח של האוטו אני מעדיף איטום

פורסם
אני אישית קניתי גליל שלם של 10 מטר של פזקר ואני מתכוון לעשות איתו את הבגאז והרצפה..

אני לא חושב שבשביל מקומות כאלה צריך להתפרע עם חומרים יקרים.

ולדלתות אני אקח סקנד סקין כשהוא יגיע לארץ.

:)

אם אתה רוצה אני יכול להתחלק איתך בפזקר חח

אם נשאר לך עודפים אני אשמח לקנות ממך צור איתי קשר בה''פ בבקשה

פורסם

אני חושב שאני אלך על בלוק לכל האוטו ואת השאר אני אשלים עם פזקר

מישהו יכול להגיד לי איך אני מדביק את יריעות הפזקר?

פורסם

אני קניתי חומר איטום של חברה מחו"ל ולא פזקר, עולה 600 שקל ל20 מטר. תמונה מצורפת.

אני עדיין לא בטוח לגבי יעילות החומר כי לא יצא לי לעבוד איתו הרבה אבל עד עכשיו הספקתי לאטום דלת אחת מבפנים וכשדופקים על הפח שלה הצליל נשמע עמום יותר.

DSCF7242.jpg

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...