Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואת קומפ: morel dotech vs focal v2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר ימים אני מנסה להחליט איזה קומפוננטים לקנות את המורל דוטק או את הפוקאל וי 2

עכשיו אני יודע שזה הכל עניין של טעם אישי ומה שאני אוהב יותר בסאונד זה מה שאני אמור לקנות, הבעיה היא שהסיכויים הם שאני לא יוכל לשמוע אותם (אני יודע שכך לא מומלץ לקנות..) ורציתי לבקש ממכם (כלל המשתמשים) לייעץ לי לפי הניסיון שלהם איתם!.

סגנון המוסיקה שלי הוא טראנסים ומוסיקה שחורה, כלומר הרבה באס וטוויטר די דומיננטי

ההגברה שלי היא של jbl והיא 60 וואט לערוץ, אם תוכלו לייעץ לי מה לקנות על פי ניסיונכם האישי אני יודה לכם מאוד!

בתודה. גיא

i assure u all iwill have asound system.. eventually

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

חח תודה!

אני מקווה שאתה מדבר מניסיון אישי, ואם כן אז האם אתה חושב ש 60 וואט יצליחו להגביר אותו כמו שצריך??

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם
חח תודה!

אני מקווה שאתה מדבר מניסיון אישי, ואם כן אז האם אתה חושב ש 60 וואט יצליחו להגביר אותו כמו שצריך??

אם ההגברה שלך לא אם הדוטק ולא אם הפוקל תצליח למצא את הפותנציאל..ביקשת סט חזק יורה אש? פוקל!

אני מדבר מנסיון? כן..אני חיפשתי במשך מספר חודשים טובים סט קידמי רציני שיתאים לרוק כבד וטראקים ולהשוות מורל לפוקל פשוט בלתי אפשרי..פוקל תמיד יתעלה על הפוקל מבחינת כוח (מיד אחד החזקים בשוק הסאונד לרכב היום וטוויטר הרסני במיוחד).

למורל יש מיד נעים במיוחד ופשוט חווית שמיעה במשך שעות והטוויטר? אחד הדברים הטובים הקיימים בשוק הרכב! אבל לא מתאים למוזיקה "עצבנית"..

לכן בחרתי בפוקל K2P! סט שהייתי ממליץ לך לשמוע בחום? הרץ (HERTZ) היי אנרג'י 2 חלקים! דומה במיוחד ל- K2P אבל בעל טוויטר הרבה יותר "סלחן"! וגם עולה פחות! עולה איזה 1800 ש"ח

לגביי ה- V2: זהו סט דומה במיוחד ל- K2P בהכל רק שהוא קצת יותר חלש ועולה פי 2 פחות! (1200-1400 ש"ח) קנייה שווה לכל הדעות!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
DRAGSTER ידידי ה K2P עולה 3500 שקלים, לפי המחשבון שלי, זה פי 3 ולא נכנס בתקציב משום מה.

מי אמר שהוא עולה 3500 ש"ח זאפ? תחפש טוב ידידי תופתע לשמוע בכמה ניתן להשיג אותו..

לא סתם אמרתי שהוא עולה פי 2 מה- V2! :wink:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני חושב שהפוקל נשמע יותר טוב (זאת דעה שלי אישית) אין מה להשוות בין הפוקל לדוטק סאונד שונה לגמרי.

אבל כמו שאני תמיד אומר: אל תקנה לפני שתשמע ואם לא תשמע יש מצב גדול שתתחרט ונראה את המוצר שלך ביד שנייה פה בפורום.

ד"א אתה כן יכול לשמוע במפגש הבא באיזור שלך או לשאול אנשים שיש להם את הסטים! (לי אישית יש סט של Hertz ואני מבסוט ממנו על השמיים סדרת Energy שלהם).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אז מה כן מורל מנגנים טוב? כי פשוט בהרבה סוגי מוזיקה אתם פוסלים את הדוטק. אשמח לשמוע תשובה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפותח התרד, 60 RMS יספיקו לך בהחלט.

ולפי סגנון המוזיקה שאתה שומע, עדיף לך ללכת על הפוקל.

לא חותם

פורסם
פוקל תמיד יתעלה על הפוקל מבחינת כוח (מיד אחד החזקים בשוק הסאונד לרכב היום וטוויטר הרסני במיוחד).

למורל יש מיד נעים במיוחד ופשוט חווית שמיעה במשך שעות והטוויטר? אחד הדברים הטובים הקיימים בשוק הרכב! אבל לא מתאים למוזיקה "עצבנית"..

מנואל, לא הבנתי איזה מיד יותר חזק עדיין (צוחק צוחק) אבל היית מתקן כי מי שיראה לא יבין על מה מדובר.

ולשאלה שלי: אם אני חובב טראנסים האוסים טראקים וראפ, מיד של פוקל (נניח של ה-V2) וטויטר של מורל (נניח ה-MT22) ישתלבו טוב אתם חושבים? ונילך יותר רחוק. שתי מידים של פוקל V2 ישתלבו עם ה-MT22 יפה?

כי פשוט הכנסתם אותי עכשיו לבאסה קטנה כזאת כי אני חובב טראקים וראפ, ויש לי דוטק אוביישן, וייתכן ואולי אני יחליף רק את המידים לפוקל אם ואכן זה כדאי ושווה (והחלטתי לעלות את הנושא הזה כי הוא קשור לפה).

אודה מאוד לתשובות מחברי הפורום.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...