Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

כשבאתי להניע את הרכב לפני חצי שעה הרגשתי כאילו משהו תופס את הסטרטר ואין סטרטר כאילו הוא מאוד מתאמץ והטורים קפצו בין 0 ל1500 בערך

האם הסטרטר הגיע לקיצו?

ובנוסף העלאת הסל"ד לא עזרה לבעיית השמן הלחץ שמן חזר ליהיות 0 כשהרכב חם ומתחילות דפקות מהמנוע זמן קצר אחרי שהלחץ יורד ל-0

בבקשה, עזרתכם המקצועית בפתרון שתי הבעיות...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

להבא יהיה יעיל יותר אם תרשום את הדגם והשנה.

נשמע שהבעיה שלך לא בסטרטר כיוון שאין קשר ללחץ השמן שלא עולה גם כשהטורים עולים.

אין להניע את הרכב! יש לגרור אותו למוסך ולבדוק מדוע לחץ השמן איננו עולה. אם ישנה בעיה להניע ואתה שומע דפיקות יכול להיות שהמנוע נתפס כתוצאה מחוסר שימון. כל נסיון להניע יגרום להגדלת הנזק שככל הנראה כבר נגרם.

בהצלחה וחזור לעדכן.

פורסם

זה ישמע מוזר אבל המחוג של השמן כבר לא על אפס למרות שהסל"ד עומד על 1000 בערך (קצת פחות אחרי שהרכב חם)

ובקשר לסטרטר היום הנעתי אותו והוא הניע די חלק והסטרטר לא הראה סימנים מחשידים פשוט מוזר ביותר...

אני צריך לציין שבימים האחרונים נסעתי נסיעה די מאומצת

הכוונה עם סל"ד גבוה ולאחר מיכן המחוג של השמן הראה לחץ תקין (45)

אולי זה פתח מעברים של שמן במנוע ,אח שלי אמר לי למשוך יותר את ההילוכים ולאמץ קצת את המנוע כי רוב הנסיעות שלי הם בסל"ד נמוך אני לא מושך את ההילוכים בכלל

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...