Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעת משהגעתי למסקנה שיש להחליף קלאצ' (הוא מחליק וכולי וכולי) ובלמים (קדמיים שהמוסך הקודם חרט כמו הפרצוף שלו) ביררתי את המחירים במספר מוסכים.

המחירים נעים בין 1800 לקלאצ' בלבד (VALVEO) : הוא קצת משוגע

1900 לקלאצ' ובלמים (לא VALVEO)

1800 לקלאצ' (VALVEO) ובלמים (LUCAS)

הייתי רוצה לשמוע מה המחיר ההגיוני לתיקון שיכלול בתוכו חשבונית (בכולם) ומוסך שניתן לסמוך עליו.

*לפי מה שהבנתי הקלאצ' אינו רגיל אלא 220 מ"מ (לא סגור על המידה המדויקת) שזה קצת יוצא דופן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מעלה שוב את הנושא מפעת חוסר תגובות.

אולי הכותרת היתה צריכה להיות משהו בסגנון - "בעיה במנוע מגבים במיאטה יד ראשונה" ואז הייתי זוכה ליותר תגובות (לא מאשים אותכם באמת שלא).

אטרקציות לאירועים

פורסם

אלה מחירים לחלקים או לחלקים פלוס עבודה ומע"מ?

1800 לקלאץ ואלאו כולל עבודה ומע"מ זה ממש לא משוגע!

מה זה בלמים? ציינת שחרטו את הדיסקים מאפן אז כשאתה מדבר על בלמים אתה מדבר על סה"כ החלפת רפידות או החלפת רפידות+דיסקים+שיפוץ קאליפרים?

רוצה תגובות רציניות? תן פרטים!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. המחיר מתיחס לחלקים + עבודה

2. הכוונה בבלמים הינה להחלפת רפידות + דיסקים (LUCAS), לא יודע מה לגבי שיפוץ קאליפרים

3. מי שנתן את ההצעה של ה1800 פשוט נראה קצת קוקו, בלי קשר למחיר וגם לפי מה שהבנתי ניסה לגבות מס אשכנזים.

סט קלאצ' עולה כ400 ש"ח (לא מקורי), אני מניח שואלאו יעלה כ 200-300 ש"ח יותר.

המחיר כשעושים עבודה ע..ית הינו עוד כ400 ש"ח על עבודה אז גם אם לוקחים כפול על עבודה כי עושים "איכותי" עדיין לא מגיעים ל1800 ש"ח.

אילו הם המחירים בבת-ים סיטי, אני רוצה שהתיקון יבוצע על הצד הטוב ביותר אך מבלי לשלם את אותו קנס אשכנזים.

כנראה שההצעה של 1800 להכל היא זו שתיתקבל - יבוצע במוסך "חדש" יחסית אך רציני.

אטרקציות לאירועים

פורסם

מס אשכנזים קנס אשכנזים, כולם היום טוענים לקיפוח.

אני חושב שהמוסך צודק ,הקלאצ' הזה לא סטנדרטי הייתה לדודתי את אותה הבעיה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מכל השירשור הזה הבנתי שהמשוגע היחיד פה הוא האשכנזי שגר בבת ים (תנצב"ה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בת-ים דווקא עיר נחמדה, לא רוצחים, לא שודדים (כמעט).

מטרת השרשור היתה לברר מהוא מחיר, הגיוני, להחלפת קלאצ' (במיוחד מקורי), היות וזה חלק שלא התקלקל עדיין באחד הרכבים במשפחה (גם המורחבת).

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...