Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כמה חודשים אחריי שהתחלתי בצביעה וצבעתי טמבון קידמי פס קישוט צד ימין ומראות החלטתי להמשיך ולצבוע את הטמבון האחורי ופס הקישוט השמאלי ועוד פלסטיק שיושב על הבגא'ז.

כמובן שכל הפרוייקט לא היה מוצלח בלי חבר שיהיה מספיק סבלני לחתוך לכם חתיכות דבק בשביל להדביק את העיתון, כאן המקום להגיד תודה לגיא שעזר לי במשך כל היום !

החומרים הם:

ספריי לק שחור (20 שקל בהום סנטר)

עיתון גל גפן

מסקנטייפ רחב

התהליך:

ניקוי הפלסטיקים שפשוף קל (לא חובה לדעתי)

עיטוף בעיתונים ודבק את כל האזור שלא ישארו גם חלקים קטנים חשופים.

וצביעת 3,4 שכבות בהפרשים של כ-10 דקות

התוצאה מוסיפה המון ומומלץ לכל רכב ישן שהפלסטיקים שלו דהו ונהפכו לאפורים פרוייקט קל לביצוע.

שחכנו לצלם את הלפני יש תמונות רק של בתהליכים ואחרי, תהנו !

19-01-07_1642.jpg

19-01-07_1643.jpg

19-01-07_1644.jpg

19-01-07_1645.jpg

19-01-07_1646.jpg

19-01-07_1709.jpg

פורסם

השיוף חובה, אחרת הצבע לא יידבק טוב.

כמו כן מומלץ בחום(ובכאבים...)לשים שיכבה אחת לפחות של לכה שקופה לאיטום הצבע נגד איתני הטבע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יפה מאוד.

הרכב נראה כמו צל שחור ומאיים :-)

גורם לי להתגעגע ל- 309 שהיתה לי, לנסיעה הנוחה והזריזה מחיפה לת"א (יחסית לרכב שנת 93, 1.6 ידני עם 92 כ"ס נסע לא רע בכלל).

עד היום חבר שלי זוכר איך מד הטמפרטורה שלה היה נטוע במקום ולא התחמם גם בפקקים הקשים ביותר, עם מזגן עובד. בשבילו זה היה פלא :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ניראה מעולה! תתחדש!

אני גם רוצה לעשות פרויקט כזה ללנסר , אבל אני פוחד שזה יצא גרוע, אז אני מעדיף ללכת לפחח לא?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עשית לי חשק :lol:

צבעתי את התושבת של לוחית הרישוי היום.

אני דווקא הלכתי על שחור מט, וצביעה ללא פירוק מהרכב... רק לכסות את כל האיזור היה משימה די רצינית.

DSC01607 (Medium).jpg

פורסם
אני גם אוכל לצבוע כמוך ?

אתה תוכל בהחלט, רק תמצא חבר שמוכן לעזור ו משו לכיוון ה80 שקל בערך פנויים ואין לך שום בעיה.

למי שפוחד לצבוע אין שום בעיה אם זה, זה פעם ראשונה שאני צובע החלק החשוב הוא לעטוף טוב טוב בעיתונים ודבק כי ידוע שהספריי נכנס לכל חור קטן.

תהליך הצביעה למי שמעוניין:

לרסס שכבות דקות של צבע בתנועות רציפות שיצא אחיד ולחכות 10 דק' רבע שעה בין שכבה לשכבה.

טיפ: אם במקרה יצא לך נזילה תמרח אותה אם חתיכת בד ותעשה שם שכבה חדשה ותמשיך בצביעה.

אין מה לפחד לעשות כי כל פעם יש את האפשרות להוסיף שכבה נוספת לתיקון ושיפור, כמו שכבר אמרו מומלץ לשים שכבה או שתיים של ספריי לקה.

אני השתמשתי בספריי לק שחור קניתי מהום סנטר ב20 ש"ח למיכל והלך לי כמעט 3 מיכליי ספריי.

יאללה קדימה לעבודה, רק מוסיף ! ותענוג לראות את האוטו ככה, אני אישית כל פעם שאני יוצא מהאוטו בודק מה קורה עם הצבע :twisted:

• תוכן חדש...