Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו , מחר זה מתחיל , ראלי מונטה-קרלו , הסיבוב הראשון באליפות העולם בראלי לעונת 2007 .

האמת שכבר היום החל הראלי ברגל שמאל .

אימון ה-SHAKDOWN , החימום של הצוותים והמכוניות בוטל בגלל כמות אדירה של קהל שזרם לראות את אליליו . השופטים והמארגנים לא לקחו סיכון ופשוט ביטלו את האימון.

ראלי מונטה-קרלו , שזו הפעם ה-75 שהוא נערך , סובל מדי שנה מביטול קטע כזה או אחר בעיקר בגלל הצופים וכבר פעמים רבות איימו ב-FIA לבטל את הראלי הקלאסי הזה .

כ-330 ק"מ של קטעים תחרותיים ,15 SPECIAL STAGES , אמורים המתחרים לעבור עד שהמנצח יגיע ביום ראשון אחר הצהריים למונטה-קרלו בכדי להשפריץ את השמפנייה המסורתית.

בשנה שעברה היה זה מרקוס גרונהולם שניצח עם הפורד פוקוס החדשה , לאחר שראינו גם טעות נדירה של לואב שהחליק החוצה מהדרך .בהמשך הוא חזר תחת חוקי הסופר-ראלי וסיים שני .

אגב סופר-ראלי , השנה שונו החוקים ובמקום חמש דקות הקנס הוא עשר דקות. נראה מי יצליח לההשיג תוצאה טובה עם קנס כזה.

מזג האויר שבדרך כלל מאד הפכפך במונטה-קרלו בינתיים יבש ואם ישאר כך זה יהיה ראלי אספלט רגיל ומהיר , ובתחום הזה ישנו רק מאסטר אחד והוא עם המכונית מספר-1 .

אגב - קוראים לו סבסטיאן לואב.

אני אשתדל במהלך סופ"ש הקרוב לתת כמה שיותר עדכונים ממה שקורה שם אבל מי שרוצה לדעת און-ליין מומלץ שיבקר באתר - www.rally-live.com .

תהנו

דובי

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

C-4 חדשה ,נהג שחוזר לכושר אחרי שבר ביד , כל זה אמור להקשות אבל כנראה שסבסטיאן לואב לא שמע על זה .

אחרי ה-LEG ה-1 של ראלי מונטה-קרלו האלוף הצרפתי כבר מוליך בהפרש של 20 שניות , שני אחריו בן-קבוצתו הספרדי דני סורדו ומרקוס גרונהולם רק שלישי .

מיקו הירבונן רביעי ושני נהגי סובארו חמישי (סולברג) ואטקינסון שישי מסדרים את לוח התוצאות .

עוד עדכונים בהמשך היום

דובי

פורסם

רק תיקון - חוקי הסופראלי אכן שונו, אך לא בהרבה. לסטייג' ראשון שאבד התוספת היא 10 דקות. לסטייג' שני אין תוספת, ומסטייג' שלישי ואילך - שוב 5 דקות. זה אמור למנוע מקרים בהם אירעה פרישה בסטייג' האחרון של היום ואיבוד הזמן לא היה משמעותי.

לפחות לא יישמו את העניין עם הנקודות למובילי כל LEG, מה שהיה מאפשר ללואב לקבל את התואר כבר באמצע העונה, בערך :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכבת ששמה סבסטיאן לואב לא עוצרת בתחנה .

אחרי שדני סורדו צימצם מעט את הפער לבן-קבוצתו הבכיר , הצליח לואב להחזיר לעצמו את היתרון ואף להגדיל אותו ב-LEG של אחר הצהריים .

נראה שה-C4 החדשה , נכון לעכשיו לפחות ממשיכה בדיוק היכן שהקסארה הפסיקה והרצף של סיטרואן נשמר.

מרקוס גרונהולם , שממוקם כרגע שלישי , אמר שקבוצת פורד כבר חושבת ומתכננת את ראלי שבדיה , הראלי הבא בסבב אליפות העולם.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

המלך חוזר BIG TIME!!! (רק שלא יקרה משהו אחרי שפתחתי את הפה)

התגעגעתי...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

סוף הקטע ה-11 וסיטרואן ממשיכים לשלוט - לואב וסורדו בסדר הנכון מבחינת הקבוצה .

משהו חשוב ששכחתי לציין - הראלי השנה שינה את פניו ו-2 קטעים ראשונים בראלי נערכו השנה בערב חמישי בחושך !!!

זכר לימים עברו כאשר באליפות העולם היו נערכים קטעים גם בלילה .

עוד דבר חדש השנה הוא שימוש בקטעים שונים מהשנה שעברה - קטעים שלא היו בשימוש מספר שנים.

גרונהולם עדיין שלישי בראלי אבל בהפרש של כמעט דקה וחצי וזה כבר ממש משמעותי .

לכל מי שחשב שה-C4 זה אוטו חדש - סיטרואן בכוונה לא נכנסו עם ה-C4 בשנה שעברה והעדיפו לפתח את הרכב במקביל לאליפות .

ערימות על ערימות של קילומטרז' נערכו וכל הניסיונות נעשו בכל סוג משטח אפשרי כמעט וזאת בכדי להכין את המכונית החדשה לעונה הזו.

ארבעת נהגי המבחן של סיטרואן עבדו קשה בכדי להכין את כרכרת המלך .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

סבסטיאן לואב נהג ענק, מקווה מאוד בשבילו שהוא ימשיך את ההצלחה שלו

תגידו, מישהו יודע אם משדרים את הראלי?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ומכיוון שהקרב היחיד שנשאר זה על המקום הרביעי נתרכז בו מעט .

כריס אטקינסון , הנהג האוסטרלי של סובארו , נמצא כרגע במקום הרביעי לפני הירבונן במה שנראה הקרב היחיד בצמרת כי ברור שסיטרואן לא יתנו לסורדו ללחוץ את לואב.

בסיום הקטע ה-14 שלמעשה חותם את הראלי כי יש רק עוד סופר-ספיישל מחר בבוקר ברחובות מונטה-קרלו , 2.5 ק"מ ליד המרינה שלא ממש ישנו הרבה אבל אולי יזיזו משהו בין אטקינסון להירבונן.

דובי

פורסם

א- בספורט אין פייר

ב- תפסיק בכל פעם שמזכירים עד כמה לואב יותר טוב מגרונהולם להגיד שגרונהולם מתגעגע ל-206 , טוב לו והוא מאד אוהב

את הפוקוס החדשה , היא לא הסיבה שהוא לא מנצח את לואב - הסיבה היא שלואב פשוט יותר טוב .

הגיע הזמן לכולם להיות ריאליים - סבסטיאן לואב הוא פשוט נהג הראלי הכי טוב שיש , לפחות כרגע .

דובי

פורסם

לא אמרתי שהפוקוס לא טובה! חלילה!

פשוט ב206 הוא ניצח, אז הוא מתגעגע אליה!!! לא הבנת... עכשיו הבנת.. :roll:

כמו שאמרתי, השנה לדעתי נראה מרוצים יפים יותר!

ואולי סולברג עוד יפתיע...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

דובי

טעות להגיד שמרקוס טוב יותר מלואב או להיפך

בטוח יש לומר שפורד פחות טובה מסיטרואן וזה ההבדל (ראה את סורדו):hihi:

כבעל ידע בתחום הרכב אני מסתכן ואומר לך כי PSA בונה את המכוניות עם השלדות והמתלים הטובים בעולם.

מירוצי מכוניות

פורסם

רק עדכון מהקרב בין אטקינסון והירבונן - לסטייג' האחרון על מסלול הגרנד-פרי ברחובות העיר, הירבונן נכנס עם 0.8 שניות הובלה. אבל אטקינסון ניצח את הסטייג' (2.8 ק"מ) בזמן המהיר ביותר מכל הנהגים (1:49.9 דקות) ושנייה לפני הירבונן - כלומר בסיום הראלי הוא עקף אותו ב-0.2 שניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...