Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשה שהיה כך היה...:

ביום חמישי אני בעבודה כהרגלי, אני מוקדן באחד מהמסופים הגדולים של אגד בירושלים, ותמיד אני מחנה את הרכב שלי (מאזדה 3) ממש צמוד לדלת של המוקד שבו אני עובד.

בלי שום סיבה מיוחדת, המטבח של המסוף נמצא ממש בצמוד למוקד - אז ככה שפועלים וטבחים מכול התרבויות הם לא דבר שכיח בנוף שלנו במהלך היום.

אז כאמור, ביום חמישי אני כהרגלי בעבודה, ובסביבות השעה 08:30 בבוקר השלט של האזעקה שלי ( GUARD - 635) נותן לי שני צפצופים קצרצרים שמעידים על מכה קטנה ברכב, וכמובן שגם הרכב עצמו משמיע שני צפצופים מקוטעים - והכול מלווה בחיווי של מכה על המסך של השלט.

תוך 6 שניות כבר קמתי מהכסא, פתחתי את הדלת והסתכלתי לכיוון האוטו - רק ראיתי את אחד מהטבחים *** עריכה - לא מעניין אותנו מאיזו עדה הוא. גזענות אסורה בפורום *** מתרחק לו לאיטו עם עגלת סופר מלאה בסירים גסטרונומיים של המטבח...

בהתחלה, איך שיצאתי מהדלת, הוא הסתכל עליי, ושנינו מיד הבנו מה קרה ומה כל אחד עשה - אבל הוא המשיך ללכת בטבעיות ככה שאמרתי: "טוב, נתן מכה...חצוף...אבל הוא *** עריכה - לא מעניין אותנו מאיזו עדה הוא. גזענות אסורה בפורום *** אז גם לא ציפיתי שגם יבוא והתנצל...חפיף" - אלא שאז נכנסתי חזרה אל המוקד כדי לקחת את המפתחות ולהשתיק את הציפצופים, ואז אמרתי: "טוב, נעשה סיבוב סביב הרכב לראות שהכול בסדר..." ופה בא ה - "מההההה?!?!?"

האידיוט, דפק לי את הפינה הימנית בטמבון האחורי עם העגלה, ולקח איתו כמות לא קטנה מהצבע המקורי של הרכב והשאיר את חותם העגלה הצבועה שלו בלבן, על הטמבון.

נזק לא קטן שמסתכם בגודל כללי של כף יד פתוחה.

בקיצור - שרקתי לו מרחוק (כי כבר התרחק והחליט לשחק אותה "קול"), וצעקתי לו:*** עריכה - לא מעניין אותנו מאיזו עדה הוא. גזענות אסורה בפורום ***

איך שהוא הגיע והצבעתי לו על המכה, *** עריכה - לא מעניין אותנו מאיזו עדה הוא. גזענות אסורה בפורום ***.איכשהו הצלחתי להוציא ממנו את השם שלו, איחלתי לו בהצלחה וברכתי אותו לשלום.

יותר מאוחר, פניתי אל מנהל המטבח של המסוף, סיפרתי לו את הסיפור והראיתי לו את המכה - הוא אמר לי ללכת לפחח, להביא לו הצעה של מחיר שיעלה התיקון (מן הסתם צביעה כללית של כל הטמבון), וכמה שיעלה - הוא יוריד לבחור מהמשכורת וייתן לי.

מן הסתם אני מעריך שתיקון כזה של צביעת טמבון אמור לעלות בסביבות ה 500-700 ש"ח...בערך, לא יודע אני לא פחח.

מה שאני כן יודע, שהעלות הכללית של האזעקה הזו (900 ש"ח) מאוד השתלמה לי.

בגדול, הרכב כבר ניזוק - אבל זו הרגשה כ"כ שונה כשאתה יודע שמי שעשה לך את הנזק, ישלם לך על התיקון, למרות שהוא ניסה להתעלם מזה ולהתחמק - מאשר, לרדת בבוקר לאוטו, או לצאת מהעבודה לכיוון האוטו ולגלות מכה מכוערת שמישהו עשה לך - ואתה יכול רק לדבר אל הקירות.

אני באופן אישי מאוד מרוצה מהתנהלות העיניינים, ומאוד מרוצה מהאזעקה הזו - בלי שום קשר תמיד יש לי בטחון לגבי הרכב שלי כאשר הוא מחנה בטווח הקרוב אלי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הקטע באזעקות הללו, זה שאם אתה במרחק כמה דקות מהאוטו, זה עוזר כמו כוסות רוח למת.

לך תחפש מי דפק אותך - הבחור כבר בעיר אחרת.

אגב, מסכן הבחור - בטח הוא גם ככה לא מרוויח יותר מ500 שקל בחודש. למרות שכמובן עליו לשלם על הנזק.

Passt scho...

פורסם

יום שישי לפני שבוע, אני יוצא בדיוק מהמקלחת פתאום השלט של האזעקה מתחיל להשתולל (ביפר של רב בריח), בלי לחשוב פעמיים אני רץ למטה רואה אוטו מתרחק לאיטו מהרכב שלי ויש מכה קטנה בפגוש ובכנף..

תודות לאזעקה השגתי את האישה!! שנהגה בניסן סאני חבוטה ונתנה ליטוף לרכב שלי, חנייה של 20 מטר רוחב 30 מטר אורך, 3 מכוניות בחנייה והיא החליטה להכנס דווקא ברכב שלי. :evil:

מזל שיש את האזעקה.

פורסם
לא שאני ממעיט בזכותך לגבות את הכסף שמגיע לך - אבל המנהל שלו חצוף, אין לו שום זכות לנכות לו את זה מהמשכורת.

אם זה היה הרכב שלך, והטבח היה אומר לך שהוא לא נותן לך שקל, תאמין לי שהיית מנשק למנהל שלו את הידיים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
הקטע באזעקות הללו, זה שאם אתה במרחק כמה דקות מהאוטו, זה עוזר כמו כוסות רוח למת.

לך תחפש מי דפק אותך - הבחור כבר בעיר אחרת.

אגב, מסכן הבחור - בטח הוא גם ככה לא מרוויח יותר מ500 שקל בחודש. למרות שכמובן עליו לשלם על הנזק.

נכון להיום, אין פתרון יותר טוב (גם אם זה להיות בטווח של קילומטר אחד מהאוטו - שזה אגב הטווח שבו השלט עדיין בקשר עם הרכב) לשמור על הרכב, למעט מאבטח פרטי שיעמוד ליד הרכב 24 שעות.

וכמו שאמרתי, אתה יכול מהיום ועד להודעה חדשה להביא טיעונים למה אין צורך להתלהב יותר מדי מהאזעקה הזו, אבל מה שקרה לי אתמול, לבד ממחיש עד כמה האזעקה הזו השתלמה לי - גם בכסף, וגם (ומי שדפקו לו את הרכב וברחו יודע טוב מאוד מה זה) בהמון המון עצבים...

לא שאני ממעיט בזכותך לגבות את הכסף שמגיע לך - אבל המנהל שלו חצוף, אין לו שום זכות לנכות לו את זה מהמשכורת.

אתה טועה בהחלט - אם כל הדבר הזה היה קורה ברחוב, אז ברור שאין לי את הזכות לפנות למעסיק שלו.

אבל מכיוון שכול המקרה קרה בתוך מקום עבודה (מסוף אגד) והבחור בזמן העבודה שלו פגע ברכב שלי, אתה בטח לא מצפה שאני יחליף איתו את פרטי חברת הביטוח של עגלת הסופר שבה הוא "נהג" ואתבע את כספי...

מה גם, שאמרתי עשרים פעם שהבנאדם לא מדבר מילה בעיברית...אז ככה שלא ממש היו לי ברירות.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
יום שישי לפני שבוע, אני יוצא בדיוק מהמקלחת פתאום השלט של האזעקה מתחיל להשתולל (ביפר של רב בריח), בלי לחשוב פעמיים אני רץ למטה

תודות לאזעקה השגתי את האישה!!

והיא לא נבהלה מהאיש הערום שרץ אחריה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סוף טוב , הכל טוב .

הרבה זמן שאני בעד האזעקות הדו - כיווניות .

לרוב זה יותר מגימיק , צעצוע , גאדג'ט , או איך שלא יקראו לזה - מעבר לתוספת של המסך שבדר"כ מושך תשומת לב , אתה מקבל קשר הדוק יותר עם הרכב שלך , כל הזמן ( כמובן שבהתאם למגבלות ) , כך שאתה לא ממשיך לצפות בסרט בזמן שמישהו " מטפל " לך ברכב .

מי שיש לו מרפסת / חלון שמשקיפים אל החנייה - על אחת כמה וכמה .

פורסם

גם אצלי - הציפצוף של השלט הוציא אותי משיעור במכון הטכנולוגי חולון - רק כדי לגלות שאיזה נהגת עשתה רוורס על האוטו שלי ודפקה טמבון.

פרטים הוחלפו, הנזק תוקן והיא נשאה בהוצאות - האזעקה משלמת פעם ראשונה.

לפני שלושה שבועות - הרכב חונה ברחוב, האזעקה מצפצפת, גם השלט, ההורים שלי יוצאים מהבית לראות שני חברה רצים מהאוטו שלי עם חלקים של המערכת... למזלי לא היה להם זמן לפרק ה-כ-ל והנזק היה שולי יחסית, אבל גם לתקן חלון שבור יום לפני שצריך לטוס לחו"ל זה לא כ-ז-ה שוס...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצד שני, חסרונות של הביפר (גם לי יש) :

1. המכונית חונה ליד הבית ברוב ימי שבת כל היום והחתולים, שמחליטים שהם משתזפים/ישנים/מלקקים את עצמם רק על האוטו, משגעים את האזעקה והיא משגעת אותי.

2. כאשר יש מבול בחוץ, שלא נדבר על ברד, זה גם לא הכי נעים.

בכל אופן, האזעקה באמת משתלמת ובאמת מתריעה.

אני, אישית, הולך לישון כל לילה עם המפתחות ליד המיטה.

אם כבר מדברים על זה:

כל כמה זמן אתם מחליפים את הסוללה שלכם בשלט ביפר ?

פורסם
מצד שני, חסרונות של הביפר (גם לי יש) :

1. המכונית חונה ליד הבית ברוב ימי שבת כל היום והחתולים, שמחליטים שהם משתזפים/ישנים/מלקקים את עצמם רק על האוטו, משגעים את האזעקה והיא משגעת אותי.

2. כאשר יש מבול בחוץ, שלא נדבר על ברד, זה גם לא הכי נעים.

בכל אופן, האזעקה באמת משתלמת ובאמת מתריעה.

אני, אישית, הולך לישון כל לילה עם המפתחות ליד המיטה.

אם כבר מדברים על זה:

כל כמה זמן אתם מחליפים את הסוללה שלכם בשלט ביפר ?

אפילו פעם אחת האזעקה שלי לא שיגעה אותי...אפילו לא פעם אחת!

לא ברד, לא חתולים ולא נעליים...

בקשר לבטרייה - זה אכן דבר לא נעים שיכול בכיף לבוא בהפתעה, אבל לכל בעיה יש פתרון - ואת הפתרון שלי מצאתי בצורת מחזיק מפתחות שבו יש מקום לסוללה בגודל המתאים שיהיה תמיד ספייר בצמוד לכול הצרור שלי...

פורסם

בתור ירושלמי אני ממליץ לך לא ללכת למוסך של ג'קי אבוחצירא למוסך קוראים "המחדש" והוא נמצא באזור המוסכים שקרובה למקום עבודתך, בזמנו הוא עשה לי עבודת צביעה על הפגוש האחורי של הסיוויק ויצא ממש ממש לא ברמה.

בפעם השנייה שקרה לי את אותו המקרה פשוט הפעלתי את הביטוח והלכתי למורשה.

מוסך ב.ג.מ. של הונדה מעולים בפחחות, או בכלל הכי טוב ללכת למוסך מורשה שם הם עושים את העבודה הכי טובה!

תיזהר מחארפים למרות שזה ידוע.

בהצלחה!!!

Polo 2012

פורסם

אכן משתלם ביותר. , אבל לא לי היה מזל כמוכם

יום שני, 8:30 בערב חניתי את הרכב בחניה הקבועה, נכנסתי להתקלח יצאתי מהמקלחת, אבי ז"ל לא היה שומע כל כך טוב, אז היה שומע חדשות הספורט בגובהה קצת מוגזם, והמפתחות שלי היו על השולחן בסלון. לקח לי לפחות 5 דקותל זהות שמדובר בביפר, עד שהגעתי לרכב מצאתי מנעול שבור, דלת פתוחה, ורדיו דיסק חסר.

יאמר לזכותה, שאם היתי יוצא בזמן - היתי תופס את הנבלה.

פורסם

לפותח השרשור - עלות צביעת כל הטמבון במורשה מאזדה/פורד בירושלים כ-350 ש''ח כולל מע''מ.

לכל השער, אנא תסבירו לי איך פועל הביפר הזה וכיצד מרכיבים אותו. תודה!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...