Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמל האחורי שלי של הפגו התקלף (בעזרתו של פחח חכם ולחץ אוויר שהעיף חצי סמל)

עכשיו השאלה שלי האם זה מדבקה ?

אפשר לצבוע על החלק ?

צריך להחליף את כל הפלסטיק?

מצורפת תמונה של החלק שהתקלף לפני שהחכם הרס אותו.

345.JPG

פורסם

בעד סכום נכבד מבטיח לארגן לך את כל החלק אפילו עם הבגאז' ואם תרצה עוד פג'ו זהה בשביל חלפים 8) 8)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אני מודה לך על הנדיבות שיש לך .

אבל השאלה שלי לא קשורה לתשובתך

אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שהסמל יחזור להיות כמו שהוא היה (בתמונה רואים את הלפני )

אני רוצה לדעת מה להגיד לפחח יום ראשון שהוא צריך לקנות את כל הפלסטיק לקנות מדבקה או לצבוע את זה .

אני צריך תשובה לא פגו שלמה....

פורסם

מה זה אומר כל הBADGE

את כל הפלסטיק ?

את כל הפלסטיק והמנוע של הנעילה מה כלול שם ולמה אי אפשר להשיג מדבקה לשם?

פורסם

אבנר ,מה המצב זה אסף שהספיק לקנות יום לפנייך את ה106 בחיפה.

קיצר גם אצלי הייתה הבעיה הזו,התקלף הסמל,ביררתי בגאן,עלות של סמל כזה מקורי ודנדש 200 שקלים חדשים[יקר קצת הייתי אומר,אבל זה מקורי וזה המצב] אני הלכתי לאוטו דיפו ומצאתי סמל אחורי כזה לא מקורי אבל בעזרת ידיים טובות וחיתוך מבוקר ,ניתן להגיע לרמות גימור כימעט מושלמות המתאימות אצלינו מאחור ,נזק של 20 שח לסמל[עשוי PVC קשיח].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא גרמתי לזה אלא הפחח החכם אז הוא ישלם מצידי שיעלה 400 שקל אבל אם הוא ינקה את הסכום מהתשלום (אז אני יקח את השיטה שלך)...

ד.א שמי אבירם ולא אבנר....והשגת גאנטים בסוף ל"גרוטאה " שלך?

• תוכן חדש...