Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברר איתם אך אני חושב שהם מבצעים בדיקת מנוע ע"י צריכת זרם התנעה לכל צילינדר כמו במכוני הבדיקה. כבר מזמן לא ראיתי שבמכוני הבדיקה מבצעים פרוק מצתים ובדיקת דחיסה ובדיקת לחץ הפוך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היום הוא סוף סוף הביא את המצבר שנאמר לו כי טענו אותו, אז כמו שאמרו כך גם לא קיימו, הנענו את האאודי עם קבלים, ומיד הבחנתי בנזילת מים מכיוון הפלאנג' העליון האחורי (המים שהולכים כנראה לרדיאטור חימום?). אבל אוליי ואני גם טועה ומקור הנזילה שונה.

ועוד דבר שנורא איכזב אותי- יש לגיר רק 4 מהלכים, והצ'וק ידני!

עכשיו אני צריך לחשוב טוב טוב, האם להזמין בדיקה או לא, שלא לדבר בכלל על הקניה.

פורסם

במנגנון התרת מצמד הידראולי, גם אויר לכוד במערכת עלול לגרום לתופעה של דוושה לא חוזרת.

שווה לבצע ניקוז אויר יסודי לפני שמחליטים על החלפת חלקים.

פורסם

קצת סטינו מהנושא של הקלאץ, אז לא אתמול ולא היום לא קרתה התקלה שעליה דיבר בעל הרכב,

אם אחליט לקנות את הרכב, ברגע שהבעיה תטופל, אני בהלחט אעדכן בפורום, עד אז, תודה לכל מי שענה ותרם.

• תוכן חדש...