Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1026148

הישמרו לרישיונכם.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה על ההזהרה.

אמא שלי (שעובדת בתור שוטרת במשטרת התנועה -במחוז שרון-), אמרה שבאותו המבצע המדובר לעיל - "כל"=כנראה שווה לרוב הניידות שנמצאות בשירות משטרת התנועה יהיה פעילות באותם הכבישים המדוברים, וגם רוב השוטרים והשוטרות יהיה בשטח בתוך הניידות - גם אלה שלא קשורים ליחידות שמסיירות..

שיהיה להם בהצלחה להוריד את כל החר*ות מהכבישים.

לילה טוב לכולם!

פורסם

אני מקווה שכל אלה שנוסעים מהר מדי או מזגזגים בין הנתיבים שירשיונם יילקח עוד היום ולא יישמר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נו באמת ..

מה מבצע כזה אמור לעשות? יש עוד פעם מכה של הרוגים בכבישים ומה הפתרון? עושים מבצע אכיפה של 10 ימים וזה בכדי להעביר את כל האשמה אלינו הנהגים במקום ליישם המלצות של אין ספור ועדות או מחקרים.

או שיכול להיות שחסרות כמה ג'ובות באוצר.

פורסם

.

.

.

.

או שיכול להיות שחסרות כמה ג'ובות באוצר.

זה בטוח לא...:?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

להשקיע בתשתית ????

לך תבנה כבישים ,תציב תאורה ,רמזורים ,שלא לדבר על התיקונים ... ים כסף

ככה לא עושים עסקים :twisted:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
זה בטוח לא...:?

זה בטוח כן..

אחרי המלחמה חסר הרבה "ג'ובות" בקופה..

מס הכנסה עכשיו מחפשים בנרות את העסקים שמעלימים מס..

פורסם

תכלס זה סתם מה שהם עושים רק להוסיף עוד כסף לקופת המדינה

ומה זה ישנה אם בעוד 10 ימים התאונות שוב יחזרו...

ובאותה תקופה בשאר הכבישים יחגגו על המהירות

פורסם
חארטה!

רק אתמול נסעתי בגהה וכביש החוף על 130 בכיף

רק ראיתי שום ניידת.

גבר.

נכון שהתשתית במרבית הכבישים במדינה חרא, אבל למבצע אכיפה אין כל קשר לזה. כל עוד שזה משהו שבא לעזור לצמצם את הקטל בדרכים זה מבורך.

אולי זה לא יחס הכסף \ תמורה הכי טוב שאפשר למצוא, אבל אם מוסיפים ניידות וכוח אדם של המשטרה על הכבישים אני לא רואה עם זה שום בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשאומרים מבצע של 10 ימים החל ממחר זה נשמע מעין ניסיון לבצע משהו לפני תחילת שנת 2007...השאלה היא מה בדיוק :? (פחות הרוגים לסטטיסטיקה לשנת 2006? גיוס כספים?...)?

• תוכן חדש...