Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיוויק 94 והבפנים של הפקק זאת אומרת הצ'ופצ'יק עם השייבה והגומייה נשברו בתוך הרדיאטור בפנים

איך אני אמור להוציא אותם!?

פורסם

גם לי זה שבור הפקק אבל אצלי אין בעיה להצוציא את החלק הפנימי של הפקק מהפתח של הרדיאטור

הפקקים האלה דפוקים הם מודבקים אחד לשני איכשהו וזה פעם שניה שהוא נשבר לי.

תנסה עם פינצטה או איכשהו לדחוף אותו החוצה.

פורסם

למה לא לסים מכסה טוב מכסה טוב עולה 50 ש"ח כל הזולים זה סחורה זבל עכשיו לך תכניס גמד בפנים שיוציא לך אתה חייב לפרק רדיאטור ולפתוח אותו ואם כבר זה פתוח אז לנקות ביקצור אם הרכב לא מתחמם בעומס תשאיר את החלק בפנים תקנה מכסה חדש אבל טוב ותשאיר עדד שיתלכלך הרדיאטור ואז תעשה את הפעולה, זה לא כלכך מפריע הקפיץ הקטן יכול להישאר בפנים

פורסם

את הקפיץ הצלחתי להוציא

אבל נשארה שם השייבה וגם גומייה קטנה שראיתי אותם בהתחלה אבל שיחקתי עם זה ואני כבר לא רואה אותם

השאלה שלי היא אם אני ישאר תגומייה הקטנה והשייבה בתוך הרדיאטור זה לא יוכל להיכנס למנוע ולהרוס אותו!?

אם כן מה עליי לעשות?

להוציא תרדיאטור ולהפוך אותו וולנענע עד שייצאו החלקיקים?

פורסם

תצטייד בפנס ופינצטה ותתחיל לעבוד הלילה.:twisted:

או שתחכה למחר ותן למוסכניק לסבול:lol:

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

פורסם
פרק את הצינור התחתון, ושטוף את הרדיאטור בזרם מים . הם יצאו מלמטה.
שיבה וגומיה אתה רוצה שיצאו מלמטה הרי הרדיאטור הוא מסנן יש לו שורות דקות מאוד שלכלוך לא עובר אתה רוצה שתעבור שייבה.
פורסם

להיכנס למנוע ולהזיק לו הם לא יכולים נכון?

זה הפחד שלי..

בכל מקרה אני יפרק היום תרדיאטור וינער אותו בתקווה שייצאו כל החלקיקים ושהם לא נכנסו כבר למנוע..

פורסם

מעברי הרדיאטור צרים מידי למעבר החלקים שנפלו פנימה.

אין מנוס לפרק את דודי הרדיאטור במכון רדיאטורים ולנקות את הרדיאטור בהזדמנות חגיגית זו.

אל תשאיר את החלקים בפנים מכוון שהם יסתמו לך מספר מעברי מים וזה עלול לגרום למנוע להתחמם בימים חמים.

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי הכל

פירקתי את הרדיאטור ניערתי אותו טוב וכל החלקים יצאו החוצה

החזרתי הכל למקום

ושמתי נוזל קרור חדש של פרסטון

והאוטו חזר לעבוד כמו שעון

תודה לכל העוזרים

:)

• תוכן חדש...