Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב כנראה הלך המחליף אורות והגישה ממש מחורבנת להגיע אליו מתחת להגה ולהחליפו בחדש,האם ניתן לשים מפסק מחליף אורות אחר פשוט שיהיה אפשר לשלוט עליו עם היד בלחיצה ולהחליף אורות מגבוהים לנמוכים כפיתרון זמני עד שאמצא זמן להתעסק עם המפסק המקורי ולהחליפו בחדש?

אם כן אשמח לדעת איזה מפסק עליי לבקש מבעל החנות והיכן ניתן למצוא מפסק כזה באיזור חולון ומה בערך מחירו?

אגב רצוי שהוא יהיה הכי פשוט להרכבה ותפעול על החוטים/קונקטור של המפסק המקורי,ומצד שני שיהיה קומפקטי ואסטטי עד כמה שניתן

אשמח גם לקבל הסבר קצר כיצד להרכיב אותו ולמה?

תודה ויום טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ניתן להשיג מפסקים כאלה שמתאימים לשימוש ברכב בהום סנטר/אייס/ או אוליי באוטו דיפו,או רק בחנויות שמתמחות בחשמל רכב?

 

אשמח לקבל שם של חנות/מקום שניתן למצוא אצלו מפסק כמו שאני צריך בוודאות באיזור חולון-בת ים-ראשל"צ

 

אם מישהו יוכל להעלות תמונה של סוגי מפסקים מחליפיי אורות שמיועדים לשימוש ברכב אני מאוד אודה לו

 

תודה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לפני בערך מיליון שנה, היתה לי אלפא סוד עם בעיה דומה.

העברתי את מחליף האורות ללחצן רגלי. היה נוח בצורה בלתי רגילה.

זה לחצן המשמש למנורות עומדות וניתן למצוא אותו בחנויות חשמל.

 

רק שים לב להספק ולזרם שהמתג יכל לעמוד בו!!

פורסם

איך הוא נראה הלחצן מחליף אורות הרגלי? מישהו יכול להעלות תמונה אוליי?

 

אני צריך לחצן שיחליף אורות מגבוהים לנמוכים ולהפך, אז איך הלחצן של המנורות עומדות מתאים הריי בלחצן הזה לחיצה אחת מדליקה את הנורה ועוד לחיצה והנורה נכבית לגמריי לא?

איזה עוד סוגיי מפסקים כאלה יש היום בשוק/חנויות חשמל שיכולים להתאים למטרה הזאת ברכב?

מפסק כזה כמו בתמונה נקרא מחליף אורות בעזרת הרגל:dimmer.jpgהיכן ניתן להשיג מפסק כזה אפילו משומש?איך מחברים אותו במקום החדש פשוט מכניסים את הקונקטור שישנו למפסק הזה וזהו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מישהו יכול לעזור לי להשיג מפסק כמו בתמונה או אחד אחר שניתן להחלפת אורות באמצעות לחיצה פשוטה שיהיה זמני במקום המקורי

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

נסה בחנות החלפים המחזיקה חלפים לרכבים ישנים "מאירמן" שברח' אורלוב 68 פ"ת,

טל' 03-9306714 ובקש את עמי. החלק נקרא לחצן מחליף אורות ברגל ולהתקנתו תזדקק כנראה לחשמלאי ואתה צריך גם לקדוח חורים ברצפת המכונית כדי לחברו אליה עם 2 ברגים.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי יש אפשרות במקום להשתמש במפסק הזה בעזרת הרגל להעזר בו בעזרת לחיצה פשוטה עם האצבע ובכך גם אני לא אצטרך לקדוח חורים ברצפה אלה אני יקבע אותו במקום הרבה יותר נגיש וקל לקדיחה כמו למשל בדשבורד?

 

לגביי ההתקנה היא מסובכת? במפסק המקורי יש קונקטור שמחובר אליו,אז אי אפשר פשוט לחתוך את הקונקטור הישן ולחבר את החוטים שלו לקונקטור חדש שמתאים בצורתו מבחינת מבנה ומיקום הפינים למפסק החדש ואז רק לחבר ביניהם ,זה לא אמור לעבוד ככה?

אין כמו קמארו עצבנית

×
×
  • תוכן חדש...