Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא פחות נוחה מהסי 5 (ה-407)

לא בצורה משמעותית כמו שציין הבחור מעליי ,היא עדיין יותר נוחה מכל שאר המתחרות(אקורד,בי4 והמאזדה 6) בפער לא קטן

עם יד על הלב..כמה שעות נהיגה צברת על ה-407?

כמה שעות נהיגה צברת במתחרות שציינת , כאשר אתה קובע שהם פחות נוחות משמעותית ("פער לא קטן")?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא סופר את השעות שאני נוהג, אני לא נהג מונית

אני נוהג על המכוניות הנל מהקטגוריה על בסיס יומי כבר שנתיים,90% מהעבודות שלי מתבצעות מחוץ למשרד ,אין לי רכב עבודה קבוע ,אני כל פעם משתמש באחד מהרכבים שנמצאים במשרד(מנהלים קבוצה 4+5) לפי זמינות באותו רגע

רוב הזמן יוצא לי לנהוג על היפאניות(בי 4 ,אקורד וה6 )סהכ קילומטרז מוערך בשנתיים האחרונות מעל 40000קמ

ולעיתים קצת יותר רחוקות , גם על הצרפתיות (407 והסי5)שיש לנו בודדות כאלה במשרד

סהכ קילומטרז מוערך בשנתיים האחרונות 10000קמ

בכל מקרה ,מדובר על הרבה יותר מכמה נסיעות מזכרון-להרצליה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
407 - מכונית חביבה, עם מרווח מזעזע לנוסעים מאחור. אולי זה לא רלוונטי למקרה שלנו, אבל כדאי לדעת.
אני נסעתי הרבה פעמים מאחורה ב407, ואני מתקרב ל1.90 מטר, והיינו שלושה מאחורה, והאוטו פשוט בסדר.

מרווח -לא. בסדר- כן.

היום עברתי ברחוב ליד סוכנות הונדה ונכנסתי לאקורד 2007, ישבתי מאחורה ו- וואלה אותו גודל כמו ה 407. (זו התרשמותי לא מדדתי עם מטר).

לגבי נוחות נסיעה ב 407, אכן היתה נוקשה מדי בהתחלה. היום אחרי שנתיים על הכביש היא השתפרה ונעימה הרבה יותר. חדות ההיגוי עדיין נהדרת.

סה"כ אם החבר רגיל לאופנוע, כל המכוניות ירגישו לו עגלות והוא לא ישים לב שהוא מאיץ בכלל. נסיעה של 100 ק"מ בכביש ישר ומשעמם פשוט מזמינה לקחת C5.

ואם כל מחלות הסיטרואן שחוששים מהם יטופלו ע"י הליסינג, ואין ריצות למוסך, אז בכלל אין מה לחשוב.

פורסם
...ואם כל מחלות הסיטרואן שחוששים מהם יטופלו ע"י הליסינג, ואין ריצות למוסך, אז בכלל אין מה לחשוב.

בוא ספר לי קצת על זה -

בבסיס זה אמנם נכון, אבל בפועל לחברת הליסינג המצויה אין מושג איך לטפל במחלות כרוניות של סיטרואן (והן אכן מתחבאות שם בגיר ולא רק בתאוריה, מסתבר), וכך אתה מוצא עצמך עם עוד 3 נשמות משפחתיות מצטופפים כמו צפונפונים בזמן מלחמה משך שבועות במאזדה 3 קלסטרופובית ומייחלים ליום בו קצין הרכב יאשר את התיקון בקסארה סטיישן האהובה.

ידועונים טוענים שהיא תשוב אלינו בתחילת שבוע הבא. אי"ה :roll:

הכל אמיתי אך נכתב בהומור, כן? בלי העלבויות בבקשה.

• תוכן חדש...