Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואולי אתה זה שטועה?

יכול להיות שאני הוא זה שטועה, אבל אני מדבר מהשוואה ישירה של ארבע מכוניות שנבחנו באותו היום לאורך מגוון כבישים בתנאים משתנים. יותר מכך, לצורך בחינת הנוחות גם ביצענו מעבר על אותו קטע הכביש עם כל אחת מהמכוניות אחת אחרי השניה. התוצאה הייתה הבדלים מסוימים אך לא קיצוניים. אם זכור לי נכון, ה-B4 וה-6 היו הנוחות ביותר, כאשר האקורד והפאסאט אחריהן (שתיהן על הצד הנוקשה מדי, אך שוב - ללא סיווג כ"לא נוחות").

משתתף בצערך על הנהיגה יום יום במשך 12 שעות לאורך חודשים ארוכים במכוניות הללו. לא ידעתי שיש מוניות אקורד ומאזדה 6.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחזור לדיון - הג'טה (גם עליה הוא חשב) - איפה היא ממוקמת ביחס לשאר?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לטעמי השילוב הטוב ביותר בין נוחות להתנהגות מצוי במונידאו .

הבעיה שהגיר האוטומטי שם מעצבן ומסרס את המנוע כמעט לחלוטין.

מעבר לזה, האוטו מאוד נוח וגם דיי מהנה .

אבל בלי קשר, אני אישית הייתי שם דגש על נוחות , בייחוד אם זה נסיעה לעיתים תכופות של קו ת"א חיפה . זה לא שאפשר להנות יותר מדי בדרך הזו, שיחפש את הריגושים שלו עם הדו"ג וייקח C5.

פורסם

מדובר בנסיעה יומיומית של חיפה - ת"א, הלוך חזור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ג'טה ומונדיאו - יש רשמים למישהו?

רוני, היכן הן עומדות ביחס לשאר?

פורסם

אני לא בטוח לגבי קבוצות רישוי אבל עוד אופצייה שהועלתה פה ולא שמו לב אליה היא ה407.

בתור צרפתיה(וגם אחות של הC5) היא אמורה להיות דיי נוחה וממה שאני קורא בכל מיני מקומות האחיזה שלה מעולה, אבל בטח יש כאן חכמים יותר ממני שידעו להצדיק או לשלול את דברי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אתייחס למאזדה 6 והסי 5 ,

החזקנו במשך שנה מזדה 6 הרכב היה מעולה עם התנהגות טובה למרות שרצועת הכוח שלו קטנה - לדעתי - גרסת 2 ליטר המאובזרת .

אחרי שנפטרנו מהרכב הייתי עם הסי 5 של חבר שנסע לחו"ל למשך כשלושה שבועות ההבדל בנוחות בין שני הרכבים הוא גדול מאוד, הסי 5 הרבה יותר נוחה בלי שום ספק ועולה על המאזדה בלי שום ספק בהפרש גדול . מבחינת ביצועים המנוע ( גם 2 ליטר ) היה טוב גם הוא ולא הרגשתי הבדל משמעותי לעומת המאזדה אבל ההגה קל מידיי והאוטו לא מזמין אותך לתקוף פניות כשאתה מרגיש קצת אי בטיחות בתקיפת הפנייה בכלל מרכב "רך" יותר לדעתי . היה ברכב כמה כפתורים בקש לעלאת הרכב או משהו אבל לא הבנתי ולא ניסיתי להתעמק בזה יותר מידיי , אך אולי יש איזה אפשרות לשיפור ההתנהגות (מקווה שבעל הסי 5 יסביר לי בהסבר קצר מה עושים הכפתורים האלה אם בכלל מישהו הבין למה אני מתכוון )

אגב הסי 5 היתה מודל 2004 מהדגם הישן יותר .

הניסיון שלי עם הרכב הוא כ 2000 ק"מ .

בקשר לנוחות הסי 5 עולה על המאזדה בגדול והמאזדה מתנהגת ומרגישה יותר טוב בפניות . אם הנוחות היא פרמטר חשוב אז הסי 5 טובה יותר

אין לי מושג יחסית לשאר הרכבים כי לא היה לי עבר עשיר מספיק איתן . בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תפסיקו לבלבל את הבנאדם עם חוויות נהיגה וכדומה, הרכב יעשה כל יום ת"א חיפה..

למיטב ידעתי אין בכביש זה שום פניה מאתגרת, או קטע המחייב רכב בעל רמות ביצועים גבוהה.

מה שכן יש בכביש ובכמויות לא מבוטלות הם שיבושים תודות ליכולת הסלילה המדיהימה של מע"ץ.

אי לכך ובהתאם לזו, המתאימה ביותר להעביר את האדם ללא מאמץ, בריחוף קל ובנינוחות עילאית היא ה C5.

המגרעה היחידה היא שלאחר שעולים על סיטרואן, קשה מאוד לרדת...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני אתייחס לאקורד.

לנו במשפחה יש הונדה אקורד(הגירסה הכי פשוטה) כבר כמעט 3 שנים.

אני נוסע על הרכב הזה הרבה(מאוד)מחוץ לעיר ובפקקים בתוך בעיר.

לפי דעתי הוא רכב נוח, אולי צדקו שאמרו שהוא בא בלי הרבה איבזור, שתי כריות אויר, אין בקרת שיוט וגם כן אין ג'אנטים, אבל לי הוא נוח בנסיעות ארוכות מחוץ לעיר וגם בפקקים בתוך העיר.

אבא שלי הוסיף לה גאנטים(15) מהחברה שעלו לו בסביבות ה3K.

הרכב מתנהג טוב, אני נהנה לנהוג בו, יש הרבה מקום מאחור, יש הרבה מקומות אחסון, הבלמים חדים מאוד, יש לה גיר טיפטרוניק של חמישה הילוכים.

בקשר לויכוח על הנוחיות של הרכב, תשמע האקורד לא מתקרבת לנוחיות שהייתה לי ברכב הקודם(A3), אבל נוחה מאוד יחסית לרכב שכרגע יש לי(קליאו:-D ).

הרכב ממש ממש אמין, 3 שנים ופעם אחת לא ביקרנו במוסך(חוץ מטיפולים).

חוץ מזה אני אוהב את האקורד, כל פעם שאני צריך ליסוע מחוץ לעיר אני לוקח אותה.

על הC5 והמאזדה 6 לא נהגת, אז ככה שאין לי מושג.

בהצלחה בכל מקרה, איתי.

אם יש לך עוד שאלות בקשר לאקורד, בבקשה.

פורסם

לגבי המאזדה 6- לשותף שלי יש כזו ואנו נוסעים עליה הרבה. המושבים שלה ממש לא נוחים ולא תומכים (אלא אם אתם רחבים כמוהו ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היה ברכב כמה כפתורים בקש לעלאת הרכב או משהו אבל לא הבנתי ולא ניסיתי להתעמק בזה יותר מידיי , אך אולי יש איזה אפשרות לשיפור ההתנהגות (מקווה שבעל הסי 5 יסביר לי בהסבר קצר מה עושים הכפתורים האלה אם בכלל מישהו הבין למה אני מתכוון אגב הסי 5 היתה מודל 2004 מהדגם הישן יותר .

אם אתה מדבר על הכפתור עם החצים שבין המושבים

http://www.netcarshow.com/citroen/2005-c5/1024x768/wallpaper_29.htm

מה שהוא עושה זה להגביה ולהנמיך את הרכב, תראה את הסרטון.

בקשר לכפתור ספורט, מה שהוא עושה זה להקשיח את המתלים ולצמצם את הזוויות גלגול, מתאים לכביש עם סיבובים.

לצערי, אחרי המתיחה אין את כפתור הספורט של המתלים בדגם ה-2 ליטר.

פורסם
אם אתה מדבר על הכפתור עם החצים שבין המושבים

http://www.netcarshow.com/citroen/2005-c5/1024x768/wallpaper_29.htm

מה שהוא עושה זה להגביה ולהנמיך את הרכב, תראה את הסרטון.

בקשר לכפתור ספורט, מה שהוא עושה זה להקשיח את המתלים ולצמצם את הזוויות גלגול, מתאים לכביש עם סיבובים.

לצערי, אחרי המתיחה אין את כפתור הספורט של המתלים בדגם ה-2 ליטר.

אכן הכוונה היתה לכפתורים האלה ולדבר הזה, אז אכן אולי באמת אפשר לשפר את ההתנהגות מהאופציות האלה (אני פשוט השארתי את זה כפי שהיה כי אני לא מחטט יותר מידיי באוטו שלא שייך לי )

תודה על ההסבר והסרטון

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ג'טה ומונדיאו - יש רשמים למישהו?

רוני, היכן הן עומדות ביחס לשאר?

מהיכרות ארוכה עם מונדיאו - רכב מצוין אך מתיישן והולך. המנוע+גיר כבר לא עומדים ברמה (מנוע לא חזק מספיק, גיר 4 הילוכים מסרס), האיבזור בסדר, הנוחות טובה מאוד, המרווח מעולה. האמינות בסדר. יוצאת חדשה תוך מספר חודשים, והנוכחית לא מספיק מלהיבה מול המתחרות, גם לא כליסינג.

ג'טה - היא בעצם גולף עם בגאז' ותו לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המשוואה כתובה בגדול על הקיר:

הנוחות + רכב בליסינג (בעיות אמינות וירידת ערך - לא מעניין) + את הריגושים אתה מקבל במקום אחר (ואין ריגושים בכביש 2) = C5 בלבד.

אביעד

• תוכן חדש...