Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו כיוון של החוץ של הקופסא...

נוחה, מתנהגת ומהנה לנהיגה, לא נופלת בביצועים, מאובזרת (פחות או יותר- שוה בדיקה), בטוחה ובמידה והגודל לא כזה חשוב, אני הייתי לוקח את הפוקוס 2.0 וכמובן ניתן גם 4 דלתות.

אמינה? לא יודע. לא ממש מבין בזה. ה1.6 הידנית של אשתי מראה אמינות נפלאה מזה 6 חודשים (כשלא מתדלקים בדלק מהול) לאחר 15,000 ק"מ בשירות ליסינג גרמני.

מילה נוספת לגבי נוחות, הפוקוס מגהצת מצויין את פיסות האספלט הרומניות שמשום מה נקראות כביש. חלק מהרחובות כאן גורמות לדרום תל אביב להרגיש כמו האוטובאן.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה להשוות בין הנסיעה של הפוקוס לזו של ה C5, מנוע 2 ליטר לא יהפוך את הפוקוס לטובה יותר בתחום הנ"ל, וכרכב להגיע מחיפה לת"א בנוחות ונינוחות בכל יום ל סיטרואן פשוט אין מתחרים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני ממליץ אישית בחום על B4

עד לפני שבוע.. אבא שלי היה בחו"ל ואז אימצתי לחיקי את הB4 הייתה איתי במשך 3 חודשיים כל יום כל היום

ופשוט נהנתי כל רגע.. מבחינת ביצועים, אחיזת כבישה מדהימה.

נוחה. (היא יושבת נמוך ביחס למכוניות אחרות, וזאת אחת הסיבות שפשוט כיף לנהוג בה)

המראה הספורטיבי שלה ממש מוסיף לה גם

פשוט תענוג של אוטו.

פורסם

C5 היא אכן מכונית נוחה להפליא לנסיעות יום-יומיות ת"א-חיפה וחזרה, אבל אסור להתעלם מנושא האמינות גם אם הרכב בליסינג. זה תענוג מפוקפק למדי להיתקע בצד הכביש, לנסוע בלי מזגן באוגוסט (כי המחשב החליט שבחוץ 16 מעלות), או לאשפז את הרכב לשבוע במוסך בגלל איתות ימני-קידמי שלא עובד (ובגללו הוחלף המחשב... ככה זה במולטיפלקס). קצין הרכב בחברה שבה אני עובד לא יקח יותר C5 גם אם יאיימו עליו בפיטורין.

407 - מכונית חביבה, עם מרווח מזעזע לנוסעים מאחור. אולי זה לא רלוונטי למקרה שלנו, אבל כדאי לדעת.

מאזדה 6 - מאובזרת למופת, כייפית לנהיגה, אבל רועשת ו"גסה".

אקורד - איבזור דל.

דעתי לסיכום: לגבי נוחות, ביצועים, הנאה מנהיגה, מרווח פנימי, איבזור - בכל אחת מהנקודות האלו בנפרד (למעט אמינות) אולי יש מתחרה עדיפה, אבל החבילה המאוזנת ביותר נמצאת, לעניות דעתי, בסובארו B4.

למרות הכל, אין בסופו של דבר תחליף לנסיעת מבחן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מצטער קובי,אבל מרבית סיפורי האימה על הסיטרואן הם סיפורים ותו לא.

אומנם היו בעיות בתחילת הדרך במודלים 2002\3 , אבל מאז לא ידוע על בעיות ברכבים, וכל בעיה אם יש נבדקת לגופה.

יש בחברה סיטרואנים, כמו גם מאגנים אשר הוזהרנו לא לגעת בהם, הכל סיפורים, הרכבים נוסעים ללא כל בעיה, מלבד עידכון תוכנה בגיר..

ואם הרכב מליסינגאז על מה הדאגה, יש רכב חלופי..

פורסם
אני אישית הייתי שם דגש על נוחות , בייחוד אם זה נסיעה לעיתים תכופות של קו ת"א חיפה . זה לא שאפשר להנות יותר מדי בדרך הזו, שיחפש את הריגושים שלו עם הדו"ג וייקח C5.
מילה לא צריך להוסיף על זה :mm_yeah:
פורסם

האם יש הבדל בנוחות בין 407 לC5?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה-407 זוועתית לטעמי!

נהגתי עליה מספר פעמים בדרך זכרון יעקב-הרצליה והיא פשוט איכזבה.

היא לא נוחה- לא מרמזת במהומה על אחותה.

הגיר מעצבן-ידוע ומוכר.

הביצועים בינוניים- אפילו מאוד.

יותר מדי פיצ'פקס וצעצועים,

בקיצור, לא מצאתי שום נקודה טובה שבאה כיתרון ע"פ מתחרה מאותה קטגוריה.

על המאזדה 6 שברשותי כ-3.5 שנים רשמתי לא מעט. ורבים רשמו כבר כמוני.

נראה לי שהכי הגיוני יהיה ללכת על C5 למרות הסיכונים שרשם קובי(והוא צודק)-כי זה פשוט יחזיר בנוחות בנסיעות.

המונדיאו, על כמה שהיא מיושנת, עדיין הייתה הבחירה שלי בכל מקרה.

אמיר.

פורסם
האם יש הבדל בנוחות בין 407 לC5?
היא פחות נוחה מהסי 5

לא בצורה משמעותית כמו שציין הבחור מעליי ,היא עדיין יותר נוחה מכל שאר המתחרות(אקורד,בי4 והמאזדה 6) בפער לא קטן

מה שכן , הביצועים לא בינונים מאוד אלא אפילו גרועים מאוד

לפחות בגרסת בנזין 2.2 ליטר

אבל, לזכותה ניתן לאמר, שהיא נראת מדהים

ואני לא חושב שהרבה אנשים יחלקו עליי כאן בזה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
מצטער קובי,אבל מרבית סיפורי האימה על הסיטרואן הם סיפורים ותו לא.

סליחה, אבל כשאני כותב בפורום יעוץ זה לא על בסיס "סיפורים" אלא על בסיס נסיון.

בחברה שבה אני עובד היו 6 מכוניות כאלו, וכל הדוגמאות שנתתי הן מארועים שהכרתי אישית. אתה אולי רוצה שמות ומספרי רישוי??? יש פתגם סיני עתיק: "מי שנכווה ממרק - עושה פו?? על יוגורט". אלינו לחברה כנראה שלא תיכנס C5 יותר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, אתה צודק לגבי הרכבים הראשונים אשר הגיעו ונמסרו לליסינג.

מאז חלפו מים רבים תחת הגשר, ועתה מנסיון אישי עם רכבים עם מערכת מולטיפלקס 2,אין כל בעיה ברכב.

דרך אגב, רוב הבעיות ברכבים עם מערכות המולטיפלקס נבעו מהתקנות מקומיות של חשמלאי רכב שפשוט לא ידעו (ולא ענין אותם) את צורת הטיפול הנכונה במערכת,ובהתקנות רשלניות ולא מקצועיות גרמו לנזקים גדולים, ולתקיעת רכבים..

• תוכן חדש...