Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... אני חדשה כאן,

אתמול הייתי בדינמומטר בבדיקת רכב לפני קנייה.

אני מעוניינת לרכוש פיז'ו 206 שנת 2000 מנוע 1600 גיר רגיל.

הרכב הגיע והבחנתי במס' מכות פח , כשהעיקרית היא בכנף השמאלית הקדמית.

בבדיקה הרכב יצא בסדר , אין שאסי , ישנה רטיבות קלה של שמן אך לא נזילה.

מצמד גבוה מדי והילוכים לא עוברים "חלק" , צבע הרכב על הגג דהה מעט.

הרכב נסע משנת 2000 רק 51000 ק"מ.

בעלת הרכב דורשת 51000 ש"ח (כשבמחירון הרכב 48 אך אם משקללים את העובדה של הק"מ ויד ראשונה יוצא 51500).

שאלתי היא כמה יעלה לי להחליף כנף , לצבוע את גג הרכב , ואם אשלם 48000 הדבר יהיהה שווה?

עיזרו לי אין לי עם מי להתייעץb.gif!

אינני רוצה לצאת פראיירית אך מצד שני אינני רוצה להפסיד...

אה... גיליתי גם שהמכסה מנוע הוחלף. לטענת בעל הרכב לא הייתה תאונה קשה אלא ג'יפ שנסע רוורס פגע ברכב עם הגלגל הרזרבי שגרם למעיכה קלה. האם צריך להוריד גם על זה???

שבת שלום ותודה מראש!

smily.gif

פורסם

החלפת כנף + צביעה תעלה כ-900, צביעת הגג - 400-500 ש"ח.

מה גודל המכה בכנף? עומק? אם המכה לא רצינית יש אפשרות תיקון במקום החלפה.

איזה צבע הרכב? (בחלק מהצבעים יורגש הבדל בין חלק צבוע ושאר הרכב), רגיל או מיטלי?

איך גילית שמכסה המנוע הוחלף? מהמוכרת או בבדיקה?

בעקרון למרות מס' הק"מ המועט (שלא ממש משנה אם הטיפולים ניתנים בזמן) אין על מה לשלם מחירון.

נסי להוריד אותה במחיר, לא ילך? ישנן מכוניות רבות בשוק.

פורסם

פרסמת את השאלה הזו בפורום אחד נוסף לפחות.

העסקה על פניה, נראית טובה, וכדאית, מצטרף לדעתו של רועי5 .

בהצלחה, כמו שנאמר, צריך גם מזל ברכישת רכב, ואני מקווה שגם זה איתך.

הנתונים נראים טובים למדי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים...

צבע הרכב הוא כסף והמכה בכנף השמאלית היא עמוקה...

המחירון מראה 48000 שקל ועל זה שהרכב עשה רק 51000 צריך להוסיף 5000 ש"ח,

מוגזם , לא?!

על כמה אסגור איתה בהתחשב שב 25/11/06 יש טסט... והתיקונים...?????????????????:|

פורסם

ממה שאת מתארת פה אני לא מוצא סיבה לשלם מעל המחירון.

ק"מ נמוך זה לא ערובה לרכב שמור, ממש לא. זה אולי נחמד בתור נתון אבל אני לא הייתי משלם מעל המחירון כאשר האוטו עם דפיקה בכנף וצבע דהוי.

יש הרבה 206 בשוק, גם בעלת הרכב יודעת את זה, נסי ללחוץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ממה שאת מתארת פה אני לא מוצא סיבה לשלם מעל המחירון.

ק"מ נמוך זה לא ערובה לרכב שמור, ממש לא. זה אולי נחמד בתור נתון אבל אני לא הייתי משלם מעל המחירון כאשר האוטו עם דפיקה בכנף וצבע דהוי.

יש הרבה 206 בשוק, גם בעלת הרכב יודעת את זה, נסי ללחוץ.

ובנוסף מכסה מנוע הוחלף, הדגם הזה נמכר גם כך פחות מהמחירון, אז בטוח עם מכה בכנף החלפת מכסה מנוע וגג דהוי לא יקבל מחירון.

יד ראשונה זה טוב, לגבי הק"מ אני לא חושב שזה משנה עם הרכב נסע 50K או 100K תלוי איך טופל ואופי הנסיעות.

פורסם
תודה רבה לכל המשיבים...

צבע הרכב הוא כסף והמכה בכנף השמאלית היא עמוקה...

המחירון מראה 48000 שקל ועל זה שהרכב עשה רק 51000 צריך להוסיף 5000 ש"ח,

מוגזם , לא?!

על כמה אסגור איתה בהתחשב שב 25/11/06 יש טסט... והתיקונים...?????????????????:|

גם לדעתי אין סיבה לשלם מעל למחירון, ולהלן השיקולים שלדעתי עלייך לשקול:

משום שהטסט קרוב (ולכן מקובל להוריד את עלותו ממחיר הרכב), משום שיש תיקונים לבצע בפח, משום שלא מדובר ברכב שלא עבר תאונות (אפילו שאלה עליהן מדובר - בהנחה שהן האמיתיות - הן שוליות לחלוטין).

האם הרכב היה מטופל במוסך מורשה? אם כן - גשי עם המוכרת על מנת לוודא שהמכות הקלות אכן קלות ושתוקנו במוסך, וכן בדקי את היסטוריית הטיפולים ושבוצעו בזמן. האם נעשה בו שימוש רק בנוזל קירור ייעודי (ולא במים או בנוזלים מתחנות דלק)?

האם מדובר בדגם ה- 110 כ"ס, המבוקש? או בדגם החלש יותר?

בסופו של דבר, בשקלול הגורמים לעיל, אם את רוצה את הרכב, אז גם אם תשלמי מחירון או מעט מעל, ייתכן שזה כדאי כי זה מה שאת רוצה, והרכב נשמע על פניו במצב סביר מאוד. קשה לי להאמין שמישהו ישלם את החיר המבוקש על ידי המוכרת, ויגזול לך את הרכב, אבל בשוק הישראלי אי אפשר להבין כלום. המוכרת חושבת שיש לה פנינה ביד, ואם את לחוצה, תצטרכי לשלם מחיר פנינה. לעומת זאת, אם כמה אלפי שקלים הם סכום שחשוב לך, מחיר מחירון "נקי" עשוי להיות פשרה לא רעה, בהתחשב בטסט הקרוב ובכך שאת עשויה להידרש לתקן דברים בטסט (אפילו שנעשתה בדיקה לרכב, זה קורה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האם מדובר בדגם ה- 110 כ"ס, המבוקש? או בדגם החלש יותר?

מודל 00 = 1.6 8 שסת', 90 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אופיר, אני התכוונתי מה שנמצא בארצנו :-)

ה-16 שסת', 110 כ"ס הגיע בסוף 01 (למיטב זכרוני).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי אין סיבה לשלם מעל מחירון, התיקוני פחחות מתקזזים עם הקילומטראז'. מחיר המחירון של הרכב גם ככה גבוה יחסית וקחי בחשבון שברגע יתחילו למכור 207 הוא יתחיל לצלול.

פורסם

47K וזה יותר מידי.

כשאת תנסי למכור את הרכב טיגלו את כל תיקוני הצבע יאמרו מיד כי הרכב חטף הרבה מכות ועוד גג...

כפי שאחד החבר'ה הזכיר כאן...יש המון 206 על הכביש.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אם החליפו לרכב מכסה מנוע, יכול להיות שבעלת הרכב קיבלה מחברת הביטוח ירידת ערך. תבדקי עם סוכן הביטוח שלך האם מקובל לקבל ירידת ערך על תאונות מסוג זה

פורסם

מכסה מנוע לא מזכה את בעל הפוליסה בשום ירדית ערך..

ירידת ערך היא רק על מכות בשלדה הרכב (שסי)

לגבי הבדיקה האוטו נשמע דיי טוב מה כן שהיום לא משלמים מחירון

אלה אם כן זה אוטו נדיר שיש לו ביקוש גבוהה והוא במצב נדיר באמת

פיגו כאלו יש הרבה בשוק אני ממליץ לך לקחת איתך מישהו שמבין או לקבוע אם הפחח והמכונאי הקבוע שתגיעי אליהם וישציצו באוטו הנ"ל

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תוכן חדש...