Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

reverse mode בסאב....מזיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם באלפיין גם קלריון וגם בכל מכשיר

זה פשוט לא אותו צליל

אגב

אל תתנשא

?????

הייתי מאוד עדין בניסוח שלי (תזוזות הפוכות של ממברנות...). מי שלא רוצה לקבל ביקורת או שמעדיף לשמוע שהוא צודק, שלא יקרא את מה שאני כותב. אני כותב רק מנסיון אישי. אם אני לא בטוח אני מציין זאת.

בברכת שנה טובה :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

קודם כל אני מאוד מעריך את התגובות שלך בדרך כלל

אני מוצא בהן הרבה עניין

אבל זה לא אומר שאתה צריך להתנשא מעל

זה פורום של חובבים ולא של מדענים שנה 8 בהנדסת תרמודינמיקה בטכניון (לפחות חלקנו לא)

תתיחס בהתאם

פורסם
קודם כל אני מאוד מעריך את התגובות שלך בדרך כלל

אני מוצא בהן הרבה עניין

אבל זה לא אומר שאתה צריך להתנשא מעל

זה פורום של חובבים ולא של מדענים שנה 8 בהנדסת תרמודינמיקה בטכניון (לפחות חלקנו לא)

תתיחס בהתאם

בפרטי.

פורסם
האופציה הנ"ל פשוט גורמת למימברנה לזוז במקום קדימה (אל מחוץ לתיבה) לזוז אחורה (לתוך התיבה)

אני שם תמיד את את האופציה ככה גם חיברתי את החוטים בכוונה כך כי אני יותר אוהב שהבאסים נכנסים לתוך האוטו ולא מנסים לברוח החוצה

וואי אני לא מאמין, גרמתי להתחיל את יום העבודה אם חיוך, ועוד איזה חיוך, כמעט נפלתי מהכסא.

במפגש הבא תתקיים תחרות "תפוס ת'באסים" בחסות נדב בע"מ.

פורסם

מה שקורה בועל בעת "הפיכת פאזה" במכשיר זה שהסאב מקבל דיליי של 3 מילישניות בקירוב.

אין כאן שום קשר לצורת התנועה של הממברנה.

הפרוססור (יחידת העיבוד) הפנימית של המכשיר פשוט מפעילה את יציאת הסאב באיחור של כמה מילי-שניות כדי שהמאזין יקבל או לא יקבל התנגשות וביטול תדרים.

פאזה חשמלית היא הפיכת "הפלוס והמינוס" בטרמינל הסאב או המגבר וזה בעצם גורם לשינוי כיוון של הממברנה (הממברנה קודם זזה אחורה ואז קדימה). זה מה שמשנה את גל הקול ב 180 מעלות ודרך כך גם מקבלים סוג של דילאיי בתדרי הבאס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
וואי אני לא מאמין, גרמתי להתחיל את יום העבודה אם חיוך, ועוד איזה חיוך, כמעט נפלתי מהכסא.

לא אמרתי את זה בתור משהו שקורה בפועל אלא בתור מטאפורה

זאת התחושה שלי, בגדול עכשיו הבנתי שזה עיניין הדיליי.

אל תצחק אדון עזריאל!!!

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

MJ01 כתב:

אמר הבן אדם שהרכיב וופר של פוקל K3P בחלל של 3 ליטר כי הוא התבלבל עם המיד

ואפילו לא שם לב לזה

פורסם

זה הולך ונהיה מעניין...:-D

אני רק מחכה לתגובה של NADAV007 ושינעל התר'ד. או שפשוט נוכל להתרענן בחוקי הפורום. :lol:

פורסם
MJ01 כתב:

אמר הבן אדם שהרכיב וופר של פוקל K3P בחלל של 3 ליטר כי הוא התבלבל עם המיד

ואפילו לא שם לב לזה

אני בד"כ לא מתייחס לאנשים ברצינות במיוחד לא לכאלו שלא מכירים אותי.

אבל במקרה שלך אני אגיד רק שאם באמת היה לך זכרון טוב ושכל היית מבין גם למה קרתה הטעות.

שאר ההסבר תקבל ממני לא פה.

פורסם
מה שקורה בועל בעת "הפיכת פאזה" במכשיר זה שהסאב מקבל דיליי של 3 מילישניות בקירוב.

אין כאן שום קשר לצורת התנועה של הממברנה.

הפרוססור (יחידת העיבוד) הפנימית של המכשיר פשוט מפעילה את יציאת הסאב באיחור של כמה מילי-שניות כדי שהמאזין יקבל או לא יקבל התנגשות וביטול תדרים.

פאזה חשמלית היא הפיכת "הפלוס והמינוס" בטרמינל הסאב או המגבר וזה בעצם גורם לשינוי כיוון של הממברנה (הממברנה קודם זזה אחורה ואז קדימה). זה מה שמשנה את גל הקול ב 180 מעלות ודרך כך גם מקבלים סוג של דילאיי בתדרי הבאס.

איתמר.

פשוט לא נכון ידידי.

פאזה הפוכה זה כמו שרובכם אמרתם איחור של הגל שמע ב180 מעלות.

יש להבדיל בין איחור של 180 מעלות שזה איחור של כול התדרים, או איחור של 3mSec שחישוב מהיר נותן שזה איחור של 180 מעלות רק בתדר 300Hz. איחור של 30Hz זה איחור של 30mSec.

לכן אין דבר כזה שהפרוססור עושה איחור, הוא משנה את הפאזה ב180 מעלות, וכול זה עם מעגל פשוט שהסאונד נכנס לקדם מגבר ע"י כניסת ההופך מופע, והסאונד יוצא באיחור של 180 מעלות,

אין קשר לזה שזה פיוניר פשוט או פיוניר מתקדם או אלפליין, אם זה הפיכת פאזה כול מכשיר הופך ב180 מעלות, זה לא משהו שדורש טכנולוגיה גבוהה, מכשיר מתקדם יותר מאפשר הפיכת פאזה בין 0 ל180 מעלות.

והסאב אכן זז הפוך מאשר הוא זז בלי הפיכת פאזה ובגלל המצב הזה יש איחור בשמע שתופעת הלוואי גורמת לכך שהבאס ישמע עמוק יותר או מדוייק יותר.

תמיר

• תוכן חדש...