Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) לפי מה שהבנתי יש בעיה עם המזגן והוא אינו פועל (אבא שלי הפרנואיד לא נותן לי לנסות אפילו להפעיל את המזגן [לא יודע למה] ואומר שצריך להחליף את המנוע שלו). בכל מקרה אבא שלי טוען שמנוע חדש למזגן יעלה 5 אלף שקל וזה נשמע כמו סכום ממש לא קשור...

האם זה המחיר באמת? ויש מצב להתקין משומש ואז זה יהיה יותר זול?

2) לפי כמה שנים נהיה סדק במראה השמאלית אז אבא שלי במקום לקחת את זה למוסך חתך מראה רגילה והדביק. כמה יעלה להרכיב מראה סטנדרטית? (מדובר במראה עצמה... לא במתקן/פלסטיק..)

תודה רבה לכל המשיבים

פורסם

מה הכוונה מנוע למזגן. אם הכוונה למדחס אז מחירו סביב ה 1000 שקל. בכל מקרה כדאי לגשת למזגניסט מקצועי שיבדוק את המערכת.

יש את אשר מיזוג אויר לרכב שהוא פשוט מעולה נסעתי אליו במיוחד מירושלים לבני ברק והוא היחיד שפטר לי את בעית המיזוג אויר (אף מזגניסט בירושלים מהמוכרים שיושבים בתלפיות לא פטרו לי את ורובם רק גבו ממני כסף על סתם ).

פורסם

זגגי רכב מחליפים את זכוכית המראה בלבד.

במזגן המכונית אין מנוע אלא מדחס (קומפרסור) ויש גם מנוע מאורר פנימי. המזגן בפיורינו הנו התקנה ישראלית (לרוב של רסקור ז"ל).

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום רפי,

אני מאיזור ירושלים וביררתי עם אבא שלי מה הבעיה והוא אמר שכל המערכת של המזגן דפוקה.

האמת שעוד לא ניסיתי להפעיל את המזגן אף פעם.... יכול להיות שאם המערכת של המזגן לא תקינה/דפוקה (הבנתם את הרעיון) ומפעילים אותה אז יגרם נזק למערכת החשמל של הרכב או שאין סיכון בכלל?

אגב, מה טווח המחירים לטיפול והתקנה של מדחס חדש/כל המערכת של המזגן ופחות או יותר כמה יעלה להחליף את הזגוגית של הראי השמאלי?

תודה רבה למשיבים

פורסם

לגבי זכוכית של ראי, ברר אצל זגגי רכב.

לגבי המזגן מה זה "כל המזגן"?, מדחס ומעבה ומאדה ושסתום התפשטות ומאורר מעבה וצנורות ומע' חשמל של המזגן?. אביך, כנראה, אינו עד כדי כך מקצוען כדי לאבחן.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...