Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש סיבה אחרת למה יצא החוק הזה, אבל עכשיו 2:00 בלילה חזרתי מהעבודה ואני עייף, אז לא נתווכח.

בכל מקרה רק רציתי לומר שלא תפקידנו לקבוע אם חוק הוא טיפשי או לא, זה תפקידה של הכנסת לקבוע חוקים ולתקן אותם.

זה לא תפקיד המשטרה גם כן, תפקידה לאכוף אותו.

אם חוק לא נראה לנו אנחנו יכולים לפעול בכמה דרכים, הפרת החוק הוא לא אחד מהם, בחירת אנשים הגיוניים וחכמים שיחוקקו את החוקים היא כן.

פעם הבא שתבחרו לכנסת תחשבו טוב טוב למי אתם שמים את הפתק בקלפי (כדי שלא נגיע שוב פעם למצב שמופז שר תחבורה ופרץ שר ביטחון...כל אחד עשה רבות בתחומו ד"א, אבל נראה לי שבמקרה הנ"ל מישהו פה הפך את התיקים).

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי יש סיבה אחרת למה יצא החוק הזה, אבל עכשיו 2:00 בלילה חזרתי מהעבודה ואני עייף, אז לא נתווכח.

אני ממש אשמח לשמוע את הסיבה הזאת.

פורסם

כולנו כאן היינו נהגים חדשים חלק לפני החוק וחלק אחרי החוק הזה, אני לא צדיק ולא עבריין תנועה, אבל באמת באמת זה חוק שלא עוזר בכלום ולא מונע שום דבר.

למה לחשוב "אה טוב נהג חדש, הם נוהגים שיכורים אז יהרגו 2 ולא 5".

כל כך טיפשי אנשים עוברים על ימין ושמאל ברמזורים אדומים, ואין אחד כאן שלא מדבר בטלפון בנסיעה או שלא יצא לו, זה הרבה יותר מסוכן מלהסיע 4 נוסעים שכולם חגורים ונוסעים לפי החוק.

אולי בקרוב ייצא חוק שאטסור לנסוע עם חלונות פתוחים, וכיסוי הגה זה שינוי מבנה.

"אכיפה" למלא את קופת המדינה בלבד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עד כמה החוק נראה לך הגיוני עכשיו?

הכוונה לא לכמה שיכורים יהיו

אלא כמה פחות דעויין יהיה, הדעויין שבגלל עוד 2 אנשים מאחור שתורמים לנהג הצעיר לעשות שטויות

וזה לא רק כשיוצאים 400 איש, אלא יומיום , כל היום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הכוונה לא לכמה שיכורים יהיו

אלא כמה פחות דעויין יהיה, הדעויין שבגלל עוד 2 אנשים מאחור שתורמים לנהג הצעיר לעשות שטויות

וזה לא רק כשיוצאים 400 איש, אלא יומיום , כל היום.

ומצד שני יוצאים 5 חברים לפאב\מסיבה

צריך 2 מכוניות

מה הסיכוי שהם יעשו "פתיחות" "רייסים" "לחיצות" ואיך שאתם לא קוראים לזה?

או תחרויות מי יגיע ראשון למקום וכ'.

מי שמשתולל בכביש תמיד ישתולל

לא חשוב אם הוא נוסע לבד או 2 או 5 או 10

פורסם

חלאס. הויכוחים של נהגים חדשים על החוק הזה חוזרים על עצמם מהיום שהוא יצא. ומאז בערך יומיים אחרי שהחוק יצא לא שמעתי שום טיעון חדש. כנ"ל לגבי החוק של המלווה.

אתם טוחנים מים.

הדרך היחידה לסכם את השרשור הזה, כמו את כל שאר שרשורי ה"אני נהג חדש ודרסתי תת-ניצב בעת שנהגתי שיכור, האם אקבל שלילה?" בלי להיות צבוע ומתחסד היא פשוט ולעניין:

if you can't do the time, don't do the crime.

גם מי שמחליט לנסוע 91 קמ"ש בכביש מהיר - שלא יבכה אם הוא חוטף על זה.

פורסם

מי שבאמת רוצה לדעת מה הסיבה להגבלת הנוסעים, שיבצע חיפוש על "רשיון נהיגה מדורג" או בגוגל graduated driving license.

זה אחד מהחוקים החשובים במניעת תאונות בגיל צעיר, שזו גם קבוצת הסיכון הגדולה. אין לזה שום קשר לצימצום הנפגעים במקרה של תאונה ושאר השטויות שכתבו פה.

ולפותח השרשור, אני מקווה שהשלילה תשמש אותך קצת להתבגר. נהיגה זה אחריות כבדה, ודרושה מידה מסוימת של בגרות כדי להבין שלא כל חוק הוא דבילי רק כי אתה לא מבין את משמעותו.

נמרוד

פורסם
בימקום שיהרוג 4 ואת עצמו אז רק 2 ואת עצמו.

3 מכוניות על הכביש במקום 1 התכוונת להגיד, ובטעות יצא לך משפט אחר.

פורסם

עכשיו חזרתי מהמשטרה

וקיבלתי שלילה לחודש והוא ויתר לי על ההחרמה של האוטו והוא אמר לי שבמשפט אני יקבל רק קנס

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מזל טוב.

טוב. הגיע הזמן, ירד הפטיש.

מנעול שתלוי על הקיר במערכה הראשונה בטוח יירה בשלישית.

כל שרשור ביג'י יומו, קל וחומר אחד שכבר בהודעה הראשונה שלו הובטחה נעילתו.

שיידע כל שרשור מאין הוא בא, לאן הוא הולך ולפני מי עתיד הוא ליתן דין וחשבון. כי כל שרשור בא ממקלדת סרוחה ונמוג הוא אחור לדפי רימה ותולעה. ועתיד הוא ליתן דין וחשבון בפני מנהלי הפורום.

כי יום הדין הגיע ובא המנעול כלהט החרב המתהפכת בדם ואש ותמרות עשן וירד על השרשור ויעש בו שפטים ואותות ומופתים ויכלהו. וכל מלאכי החבלה הצהובים והירוקים יחוגו סביבו ויזמרו תהילת המנעול כי נוגש השרשורים הוא ובאלקטרונים מבוזבזים תעלה חמת אפו ויקיץ ויכה בחרונו כי רב.

הנושא נדון בפורום בעבר, להבא אנא ערכו חיפוש.

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...