Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח לשעבר שלי ביקש לי להעביר לו את הטסט למכוניתו,דייהו סופר רייסר מודל 97.

בגלל עצלנות לא בדקתי את האוטו,החלטתי להיכנס ישר לטסט.

האוטו נכשל על תפוח הגה וזיהום אוויר.הבוחן אמר לי שאם הזיהום היה גבולי, הוא היה מעביר אותי.

היציע שאכנס מסביב ושם יסדרו לי את הזיהום.אמרתי לו שהאוטו לא שלי ואני צריך לדבר עם בעל האוטו.

נסעתי וקניתי ספריי קרבוראטור,ניתקתי את הקונקטורים של ההצתה ושל המזרקים,הבן שלי נתן סטרטר ופול גז ואני הורקתי את כל הספריי לסעפת היניקה.לאחר הרכבת הקונקטורים ומס' נסיונות הנעה הניע וזרק נוזל שחור מהאגזוז.נסעתי 10ק"מ 5 לכל צד ונכנסתי ישר לטסט,עבר.לשאלתו של הבוחן מי סידר לך ?

עניתי מכון הזרקה ברמלה (שקר באין ברירה).את התפוח הורדתי שימנתי ולחצתי עם הפרס שלי 25 טון.

וזאת בגלל שבחנות לא היה תפוח, הוא רצה להזמין לי למחר.כמובן שהבאתי גם אישור מוסך.

התוצאות: בסיבובי סרק:

CO דרישות התקן 0.5%. נמדד 0.09 תקין.

סיבובי סרק 841 תקין.

התוצאות בסל"ד גבוה:

משך הבדיקה (30 שניות)התקן מיני' 2300 סל"ד, מקס 2800 סל"ד.נמדד 2488 תקין.

בדיקת למבדה,התקן מני' 0.970 ,מקס' 1.030. נמדד 0.99 תקין.

CO התקן מקס' 0.3%.נמדד 0.00 תקין.

חום מנוע, התקן מיני' 80 מעלות C. נמדד 91 תקין.

תאריך הבדיקה 04/09/2006

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת שאני לא מבין את הקטע עם תפוח ההגה. אם אמר לך בחנות שיהיה מחר, מה בער לך לעשות את הקומבינה הזאת? כמה כבר עולה תפוח חדש? זה מצדיק קומבינות במערכת בטיחותית ראשונה במעלה כהגה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אופיר אל תדאג,כבר הזמנתי את התפוח החדש,תאר לך שלא אקח על אחריותי שמישהוא יסע עם תפוח לחוץ עד לטסט הבא.להרכיב אותו בשבילי זה עבודה של רבע שעה ,יש לי קומפרסור ופטיש אוויר.וגם אמרתי לבחור שחובה להחליף למרות שעבר טסט. הוא גם שילם עבור התפוח שהזמנתי.הבעיה היתה שהוא לחץ אותי בזמן טען שיש לו היום חתונה ואינו רוצה לנסוע בלי טסט.

בברכה דוד.

פורסם

התפוח לחוץ גם במפעל, במקור. אין שום בעייה עם מה שעשית, דוד. בכלל, כל הסיפור הזה של תפוחים בטסט זה קשקוש, ואמתלה להכשלה. גם אם לא היה טסט לתפוחים, אנשים היו מחליפים אותם עצמאית עקב תחושת חופש ואי נוחות הרבה הרבה לפני שמשהו היה כושל. תפסיקו לאכול בעיניים עצומות כל מה שהמימסד דוחף לכם.

פורסם

ומי אמר שאסור ללחוץ את התפוח עם הפרס???

במוסכי אגד עד לפני כ 5-6 שנים כך ההינו מבטלים חופש בתפוחי הגה .(חוקי, ע"פ הוראות טכניות)

(בדגמי מרצדס 303).

והחשוב שהגומיה לא תיהיה קרועה או שהתפוח לא יסדק.

ירון מאיר

פורסם
נסעתי וקניתי ספריי קרבוראטור,ניתקתי את הקונקטורים של ההצתה ושל המזרקים,הבן שלי נתן סטרטר ופול גז ואני הורקתי את כל הספריי לסעפת היניקה.לאחר הרכבת הקונקטורים ומס' נסיונות הנעה הניע וזרק נוזל שחור מהאגזוז.

איך השפרצת את הספריי לסעפת ?

ועוד שאלה שעלתה לי עכשיו בראש:

נניח ואני מגיע לטסט כאשר במיכל יש לי דלק מהול מתחנת דלק שסרחה. בדלק מעורבבים נפטא\שמן\מים\שתן. איך זה משפיע על פליטת הגזים ברכבים מוזני קרב' והזרקה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

פירקתי עם מברג את הבנד מעל צינור הגומי, המולבש על סעפת היניקה.

הוזזתי את הצינור הצידה ובזמן שהבן שלי נתן סטרטר, הישפרצתי את החומר פנימה.

חנקתי את האמא של האמא של המנוע,וכאשר חיברתי את הקונקטורים היה לי קשה להניע,כמעט גמרתי את המצבר.

לדעתי זאת שיטה יותר טובה מלהתיז כשהמנוע עובד.

ולמה ? כשהחומר נכנס לתא השריפה כאשר המנוע יעבוד הוא ישרף , ולא יעבור הלאה לנקות את חיישן החמצן והממיר.

גרשון מה עם הליפט שרצית לקנות ולהתקין אצל דודך במפעל.

בברכה דוד.

פורסם

דוד, אני אצל דודי במוסך, ולא במפעל. ויש לנו פה הרבה ליפטים. העניין הוא שזה בארה"ב :-)

אתה לא מעודכן, אני כבר לא בארץ. אבל אני רואה שאתה ממשיך להיות שקוע בפורומים, ואני שמח על שהכרתי אותך בזמנו לאתר הזה, לפני שרכשתי מהבן שלך את האסקורט.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
התפוח לחוץ גם במפעל' date=' במקור. אין שום בעייה עם מה שעשית, דוד. בכלל, כל הסיפור הזה של תפוחים בטסט זה קשקוש, ואמתלה להכשלה. גם אם לא היה טסט לתפוחים, אנשים היו מחליפים אותם עצמאית עקב תחושת חופש ואי נוחות הרבה הרבה לפני שמשהו היה כושל. תפסיקו לאכול בעיניים עצומות כל מה שהמימסד דוחף לכם.[/quote']כנראה שלא ראית תפוחי פרונט והגה מתנתקים בנסיעה, ותוצאות המקרים...אני כן.

עוד לפני שיש הרגשה שמשהו לא בסדר בפרונט, ולפעמים גם חוסר מודעות ורגישות של הנהג, רצוי לבדוק תפוחים בכל טיפול תקופתי ובוודאי שבמבחן הרישוי.

כל חריגה מהנורמה של התפוח יש להחליפו.

פורסם
CO דרישות התקן 0.5%. נמדד 0.09 תקין.

סיבובי סרק 841 תקין.

התוצאות בסל"ד גבוה:

משך הבדיקה (30 שניות)התקן מיני' 2300 סל"ד, מקס 2800 סל"ד.נמדד 2488 תקין.

בדיקת למבדה,התקן מני' 0.970 ,מקס' 1.030. נמדד 0.99 תקין.

CO התקן מקס' 0.3%.נמדד 0.00 תקין.

חום מנוע, התקן מיני' 80 מעלות C. נמדד 91 תקין.

תאריך הבדיקה 04/09/2006

בברכה דוד.

תוצאות בלוף!!!

בבדיקה אמיתית המכשיר יראה סל"ד בערכים של עשרות מלאות.

רק בבדיקה שיד אדם התערבה בו תוצאת הסל"ד תראה גם אחדות.

*מכשיר הבדיקה מבית OPUS*

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית, לא הבנתי מי עשה בלוף,לא היתה כאן שום קומבינה ואני לא מכיר את הבוחן שעשה את הבדיקה.את הנתונים העתקתי במדוייק מהטופס שמחובר לרשיון הרכב.את הטסט עשיתי במכון הדרום רחובות.

בבקשה תן הסבר למה שכתבת,זה מאוד מעניין מה קורה כאן.אם אתה לא מאמין שזה מה שכתוב בטופס

אני מוכן לשלוח לך צילום באימייל.ניסיתי ולא הצלחתי להעלות את הטופס בתגובה הראשונה שלי.

בניהול קבצים זה רשם לי שהקובץ גדול מידי.

שוב בבקשה תן הסבר, תודה דוד.

• תוכן חדש...