Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מיניואן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו משפחה של 5 רוצים לקנות מיניואן שנת 2000-2003 של 7 מקומות.

רוב הנסיעות בתוך העיר. על הרכב נוהגים שניים.

מה הכי מומלץ?

תודה מראש

פורסם

מיניואן קומפקטי - מיצובישי ספייסוואגון, קאיה ג'ויס.

מיניואן בגודל מלא - מאזדה MPV.

אבל הכי טוב - להריץ חיפוש בפורום... אז מוצאים את השירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120979&highlight=%EE%E9%F0%E9%E5%E0%EF

וגם את השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88939&highlight=%EE%E9%F0%E9%E5%E0%EF

ואפילו את השירשור הזה, בו שאלת לפני שנה-ורבע שאלה דומה מאד icon_wink.gif ...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לפני הפורד טורנאו קונקט שלנו היה לנו טויוטה פריוויה ( 97 אומנם אבל הזכירה רכב שנת 2002 )

כל ערב אני בוכה למה עשיתי את זה למה מכרתי לאנשים דתיים מירושליים רכב כל כך נוח נחמד ונהדר !!!

ממליץ עליו למרות שישן ממה שביקשת !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בקילומטראז' שציינת כדאי מאד לשקול דיזל. הרכבים האלה גדולים וצמאים והחיסכון של מנועי דיזל הופך להיות משמעותי כבר בקילומטראז' נמוך.

אם אתם צריכים מיניוואן אוטומטי גדול, הדיזל היחיד שכדאי הוא יונדאי טרג'ט ולא כדאי להתפתות לקיה קארניבל. אם ג'אמפי\סקודו באים בחשבון (גיר ידני, גימור ספרטני) הם המומלצים.

אם פיאט מולטיפלה (גיר ידני 6 מקומות) מספיקה לכם, אל תחשבו על שום דבר אחר - חסכונית, יציבה, מרווחת ובעלת תא מטען גדול משמעותית מכל המתחרים.

הפריוויה שהוזכרה כאן גם כן מצויינת. צריכת הדלק אמנם גבוהה מאד אבל היא מתגמלת באמינות גבוהה ותא מטען ענק ביחס לקטגוריה. רבים מהדגמים המאוחרים מצויידים בגג נפתח כפול ויש כאלה גם עם בונוס בצורת מקום שמיני.

פורסם

ולא כדאי להתפתות לקיה קארניבל...

אם פיאט מולטיפלה (גיר ידני 6 מקומות) מספיקה לכם...

הפריוויה שהוזכרה כאן גם כן מצויינת...

למה לא קרניבל?? יש לה המון מקום ומרווח נשימה.

אנחנו לא מחפשים ידני ולכן המולטי לא רלוונטית. הפריוויה נמכרות עד שנת 94 ואנחנו מחפשים מעל 2000.

למישהו יש מושג אישי על אופל זפירה? והונדה שאטל?

תודה

פורסם

תחפש קרייזלר וואז'יר מחיר נמוך עם פינוק של רכב יוקרה הייתה לנו אחת בשנת 97

ועד היום ההורים שלי מתחרטים שהם מכרו אותה

עד היום לא קיים רכב מיני וואן יותר טוב מזה

נוח, מרווח, מפנק, מנוע חזק וחסכוני, יפה ועולה יחסית זול יחסית לאחרים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
למישהו יש מושג אישי על אופל זפירה? והונדה שאטל?

תודה

זפירה יובאה עם מנועי 1.8 ו-2.2 בנזין, וגם עם טורבו-דיזל כלשהו.

נהגתי קצת על 2.2 - רכב פרקטי ונוח, ועונה על הדרישות שלך - אבל - אין לי מושג לגבי האמינות, והעיקר: הן לא זכו להצלחה מסחרית כבירה בארץ (בגלל תימחור יקר) ולכן יהיה לך קשה מאד למצוא אחת בשוק המשומשות.

את השאטל אני לא מכיר, אבל אופציה נוספת מבית הונדה היא ההונדה סטרים. ביצועים טובים יחסית, גיר אוטומטי 5 הילוכים, ו-7 מקומות ישיבה. חסרונות - גם היא נדירה, והספסל האחורי מתקפל ב"חתיכה אחת". המשמעות היא שאי אפשר לנסוע עם 6 נוסעים ולהשאיר מקום למטען ליד הנוסע האחורי.

אני חוזר על ההמלצה על מיצובישי ספייס-וואגון, או על אחותו הקוריאנית, הקאיה ג'ויס (קצת יותר מרווחת, קצת יותר שתיינית, והרבה יותר זולה).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

השאטל דווקא רכב ממש נחמד...

נסעתי בו קצת..

מרווח נוח קצת ארוך..

נהגתי על גרסת ה2.3 LS והאוטו שותה דלק ..

אבל נחמד ונוח ..

משהו נורא מוזר באוטו זה שתיבת ההילוכים היא מנוף הגה כמו באמריקאיות אבל האמברקס עדין יותר במרכז האוטו ולא בדוושה בגרל כמו באמריקאיות וזה דיי חסר טעם כי אתה לא מרוויח את המקום (כמו בלומינה לדוגמא שבמקום התיבה והאמברקס יש עוד מושב)

פורסם
למה לא קרניבל?? יש לה המון מקום ומרווח נשימה.
הקרניבל סובלת מבעיות אמינות קשות.

הוויאג'ר מצויינת והבעיה היחידה היא צריכת דלק גבוהה מאד.

היתרון הגדול של הזאפירה הוא שהיא נותנת פחות או יותר מה שנותן הספייסוואגון ודומיו וכל זה ב4.32 מטר.

לגבי השאטל, לחברנו בני ל יש כזו. אם הוא לא יגיב באשכול כדאי לפנות אליו בה.פ.

לי היו שני ספייסוואגונים במשך יותר מ 10 שנים. הרכב מומלץ מאד ונוח לנהיגה.

צריכת הדלק נמוכה משמעותית מזו של המיניוואנים הכבדים (MPV, וויאג'ר, טראג'ט בנזין) ודומה לזו של מיניוואן דיזל כבד. הרכב אמין ושימושי אבל חלקי החילוף של מיצובישי יקרים להחריד!

אם אתה אוהב לרדת לדרכי עפר הוא גם מציע ביצועי שטח קל מעולים בהשוואה למכוניות "רכות" אחרות (זה לא פוטר כמובן מחובת זהירות).

אני לא נתקלתי בבעיות בגיר אבל הגיר של מיצובישי נחשב רגיש ולרוב לא מאריך ימים מעבר ל150K.

• תוכן חדש...