Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאנחנו החזרנו את הפוקוס שלנו מליסינג, בטוח מישהו זכה - אנחנו לא קורעים את הרכבים שלנו ומתנהגים אליהם כאילו הם שלנו פרטיים. כנראה שאיזה קרוב משפחה של חברת הליסינג זכה.

נראה לי שאחת מנקודות המושכות של המגרשים היום היא האפשרות ל"ישראלי הממוצע" לקנות רכב חדש יחסית, ובעיקר בפחות מהמחירון, שהרי מי שמשלם מחירון הוא אידיוט שצריך לכלוא אותו (תפיסה ישראלית ממוצעת).

חבר שלי קנה לאחרונה פוקוס מליסינג, אחרי שאני התייאשתי מלעזור לו לחפש רכב, כי לצערי הוא פשוט היה אידיוט - כל בעלים של פוקוס פרטית שהעז לדבר על מחירון, כבר נפסל (גם רכבים עם קילומטראג אפסי).

אין מה לעשות, עצלנים וגם אנשים שאין להם ניסיון ברכב תמיד יפלו קורבן ל"מבצעים" שיש בליסינג.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יבין כל רכב טוב שהיה בהשכרה או בליסינג נמכר בקומבינות למקורבים .

כשהחזרנו את המאזדה 6 של אבי לחברת הליסינג אבי חשב ואמר שהאוטו מטופל ביותר ומתייחסים אליו טוב אז חשב לקנות את הרכב מחברת הליסינג . דיבר עם קצין הרכב בחברה כי הוא הבן שלו הוא ראש מלחקה של חברת הליסינג (לא אנקוב שמות) הוא אמר חזר אליו ואמר לו שיסדר לנו רכב עוד יותר טוב רק שנתן לו כמה ימים עד שיבוא רכב כזה והוא יודיע לנו . אני הבנתי מזה שאם מישהו מחפש רכב ויש לו את ה"קשר" הנכון אז הוא יכול לסדר רכב טוב במחיר טוב בליסינג אבל מה שמגיע למגרשים אלה לא רכבי "המציאה" .

נ.ב. בסופו של דבר בגלל שאני זה שחיפש ולא התעניין בליסינג (אלא אבי העצלן בקטע הזה) אז קנינו רכב פרטי מלוקק אחרי חיפוש של שבועיים .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...