Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן הפסיק לקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.. עברתי על החיפוש...

בכל אופן לפני שנה מילאתי גז. עכשיו, המזגן הפסיק לקרר... פתאום נסיעה אחת הוא קירר ואז שוב הפסיק הפעם לגמרי נדמה לי.

המאוורר עובד. נראה לכם בעית גז או משהו אחר? כשהוספתי גז עשו לי בדיקה עם מיי סבון ולא מצאו כלום (ואח"כ כמעט שרפו לי את הסטרטר בנסיונות להניע) כדאי לעשות בדיקה עם גז צבוע שעולה כפליים?

גם ככה אני רגיל לנסוע בלי מזגן... מותרות שלא הורגליתי לאליהן ;)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

עם אין גז תנסה לשים ותבדוק כמה זמן זה יחזיק עם יצא מהר מדי

שיבדקו לך נזילות גז !

במקרא הרע זה יכול להיות מהרדיאטור הפנימי ואז מחיר התיקון יקר מאוד אבל בכל זאת יכולות להיות עוד 1100 מקומות לנזילה! האם הרכב קיבל מכה או תאונה קטנה ?!:roll:

FAVORIT LX לא מה שחשבתם.:king:

פורסם

מרצדס 190 שנת 93

ועברתי על החיפוש... מה זה הרדיאטור הפנימי הזה? האם הוא יכול להיות אחראי לאיבוד מים במערכת? (החלפתי רדיאטור, משאבת מים, טרמוסטט, מכסה טרמוסטט)

ואני אחדד את השאלה, האם אחרי שנה הגז בורח? או שיש דליפה?

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

הכוונה למאדה המזגן שהוא כעין רדיאטור ונמצא בתוך תא הנוסעים וממנו יוצא הקור אל תוך המכונית.

שימוש בחומר זרחני לאיתור דליפות במזגן צריך להיות מושכל ובכמות מעטה ולא לבצע הרבה פעמים כי החומר הזרחני עלול לגרום לנזקים פנימיים במע' המזגן.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...