Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שרב ה - ram-air-ים והפילטרים הפתוחים למינהם עשויים כותנה (נכון? או שגם פה אני טועה. האם זה בכלל סינטטי?), אבל ממה עשוי הפילטר אוויר המקורי שצריך להחליף אותו X ק"מ? נדמה לי שמנייר מקופל (שטח פנים), אבל גם פה אני לא בטוח כי אולי אצל חלק מהיצרנים זה נייר וחלק זה כותנה.

:screwy: קצת מבולבל, מבקש את עזרתכם.

תודה.

עריכה: האם זה נכון שברכבי ראלי פילטר האוויר עשוי ספוג משום שיש לו תכונות דומות לכותנה כשמדובר בהתנגדות האוויר וסינונו, אך הערך המוסף שלו הוא יכולת ספיגה גדולה יותר של אבק (לא מצאתי מינוח אחר לצירוף 'יכולת ספיגה' :|)?

פורסם
תודה!

יש למישהו מידע בנוגע לפילטרים עשויים ספוג? פילטרים של רכבי ראלי?

פילטרים ספוג שווים לת*ת..... PIPERCROSS וכו...

קו---------------------------------------

פורסם

אתה יכול בבקשה לגבות קצת את הקביעה הזו בטיעונים? שווים לת*ת מאיזו בחינה? למה? דווקא ממה שקראתי אתמול עושה רושם שזה הדבר הבא.

פורסם
אתה יכול בבקשה לגבות קצת את הקביעה הזו בטיעונים? שווים לת*ת מאיזו בחינה? למה? דווקא ממה שקראתי אתמול עושה רושם שזה הדבר הבא.

הם מתייבשים ומתפוררים.

קו---------------------------------------

פורסם
הם מתייבשים ומתפוררים.

על שמן פילטר שמעת?

בד"כ צריך לשמן את הפילטר העשויים כותנה (למרות שיש בעיות עם ה - AFM/MAF) האם צריך לשמן גם פילטרים מספוג? :shock:

פורסם

ספוג הוא חומר סינטטי שמתייבש בתנאי חום, תוסיף לזה שמן, ויוצא לך הליך ייבוש מהיר יותר. וכמובן בלאי גבוהה יותר מהכותנה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...